Ajax-loader

John Frawley könyvei a rukkolán


John Frawley - Kérdőasztrológia ​kézikönyv
Célom, ​hogy a Kérdőasztrológia Kézikönyv segítségével egy világos és átfogó útmutatást adjak a kérdőasztrológia (továbbiakban : Horary) mesterségéhez. Az 1. rész megtanítja a használatos módszereket. A 2. rész bemutatja, miként kerülnek alkalmazásra ezek a módszerek, hogy választ találjunk mindazokra a leggyakoribb kérdésekre, amelyek elbírálására az asztrológust felkérik. A feltett kérdések végtelen változatossága miatt persze lehetetlen egy olyan módszert adni, amely mindegyikükre megoldást ad. Ha valaha is bámulatba ejt, milyen gazdag is valójában az élet szövete, csapj fel horary asztrológusnak! Mert valahányszor azt hiszem, hogy már tényleg mindenről hallottam, biztos lehetek benne, hogy valami annál is furább vár még ott a sarkon túl. De az itt megadottak alapos tanulmányozása képessé tesz arra, hogy helyesen bírálj el olyasmit is, ami itt nem szerepel.

John Frawley - A ​valódi asztrológia alkalmazása
A ​szerző második könyve mélységekbe menően tárgyalja A valódi asztrológia címen korábban megjelent mű tételeit. Írónk, a régi módszerek modern követe, ezúttal a gyakorlati alkalmazás világába kalauzolja az olvasót, miközben rávilágít a mesterség filozófiai hátterének alapgondolataira is. Külön említést érdemel a Temperamentum meghatározásával foglalkozó fejezet, valamint a házakról szóló sorozat. A válogatás két cikke, a Varázsvesszőnk: A kölcsönös recepciók és a Belső király az Astrological Association Journalban került először az olvasóközönség elé. A valódi asztrológia szelleméhez híven az író itt is bizonyítja különleges adottságát a bonyolultnak tűnő összefüggések közérthető és világos bemutatására.

John Frawley - A ​valódi asztrológia
A ​valódi asztrológia című könyvében John Frawley merészen borsot tör a modern asztrológia orra alá. Maró kritikával ütközteti azt a klasszikus (William Lilly-féle) anyaggal, miközben részletekbe menő betekintést nyújt a hagyományos mesterség összes fő ágába. A kozmológiai háttér világos kifejtésével elsöpri a modern asztrológia és a szkeptikusok téves nézeteit. Megvilágítja, hogyan és miért működik a hagyományos asztrológia. Lépésről lépésre ismerteti a módszert, amely így elérhetővé válik azok számára is, akik nem rendelkeznek előzetes ismeretekkel e tárgyban - mindamellett kellően alapos mű ahhoz, hogy kézikönyvként szolgáljon tanulónak és gyakorlónak egyaránt.

Kollekciók