Ajax-loader

Peyo könyvei a rukkolán


Peyo - Törpilóta ​a hős
A ​kötetben 5 törpös törpénetet olvashatunk, amelyek megmutatják, hogy noha Aprajafalva különleges hely, és a törpök is különlegesek, azért nekik is akadnak gondjaik, mint nekünk, embereknek. Van köztük olyan törp, aki repülni szeretne, mint a madarak. Szerencsére Ügyi, aki bármilyen szerkentyűt meg tud építeni, segít barátján, és így kiderülhet, hogy az álmodozó valójában hós lovag. Akad a törpök között olyan is, aki magányos, mert nagyon nehezen talál barátot. És van olyan is, akinek a falánksága az egész falut bajba keveri. És persze ott van Tréfi, akinek a "tréfás" ötleteit néha igazán nem könnyű elviselni...

Peyo - A ​törpomobilok versenye
Mi ​történik Aprajafalvával, ha egyszer csak megjelenik a modern technika, és minden törpnek lesz egy jó kis járgánya? Jönnek a dugók és a balesetek, na és persze az autóversenyek! A baj csak az, hogy Hókuszpók is megtanul autót készíteni magának...

Peyo - Karácsony ​a törpöknél
A ​kötetben 5 törpös törpénetet olvashatunk, amelyek megmutatják, hogy a karácsony Aprajafalván is csodálatos ünnep. Favágótörpnek rengeteg a dolga, hisz a törpök közös karácsonyfát is állítanak a falu főterén. Hami is nagy munkában van, ünnepi lakomát készít barátainak. Persze akad törp, aki ilyenkor sem bír magával, és persze bajba kerül. A szeretet ünnepén a törpök segítenek Télapónak, ha szükséges, segítenek azoknak az embereknek, akik megérdemlik, és még Hókuszpókra is gondolnak. Nem mintha megérdemelné. És Lusti? Lusti persze alszik. Bárhol. Bármikor.

Peyo - Törpkarácsony
A ​törpök vidáman, sürögve-forogva várják a karácsonyt. De nem csak ők készülődnek ám az ünnepre: Hókuszpók gonosz tervet forral Aprajafalva elpusztítására, és ebben segítségére lesz egy ördögi figura is. De ahogy általában, a gonosz varázsló most is pórul jár, és a törpöknek végül csodás karácsonyuk lesz.

Peyo - A ​pilótörp / Az időbepörgető
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Peyo - The ​Smurf's Apprentice
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Peyo - A ​fekete törpök
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Peyo - A ​csodálatos törpfurulya
Jubileumi ​képregény kötet, benne 2 törpös törpénettel. 1. Először magyarul a legelső történet, amelyben a törpök felbukkantak 1958-ban. Vajon sikerül-e megakadályozni, hogy egy különleges furulya rossz emberek kezébe kerüljön. És mi köze ehhez az egészhez Janónak és Bíbicének? 2. És mellette az a történet, amely az 50. évfordulóra született, és és elmeséli, hogyan is keletkezett az a bizonyos különleges furulya. Jó szórakozás a törprajongóknak, és egyben igazi csemege a gyűjtőknek.

Peyo - A ​Törpicur
KÉPREGÉNY ​ - 4 történet A Törpicur Ügyi-törp Törpingáló Törpedelmes - győzedelmes ünnep

Peyo - Az ​elveszett falu 1. - Tilalmas erdő
Az ​elveszett falu: Aprajafalva egyetlen lány lakója Törpilla, – aki nem is „igazi” törp, hiszen Hókuszpók teremtménye – egy véletlen folytán megtudja, hogy a Tilalmas erdőben is él egy egész falunyi törp. Sajnos erről Hókuszpók is tudomást szerez, és rögtön elhatározza, hogy elkapja a gyanútlan törpöket. Törpilla, Törperős, Okoska és Ügyifogyi - Törpapa határozott tiltása ellenére – elindul, hogy figyelmeztesse az ismeretlen törptársakat. Óriási meglepetésekben lesz részük. Egyik veszélyes kaland követi a másikat. És vajon kik ezek az ismeretlen törpök?! Eddig is számtalan különleges kalandot éltek át kis kedvenceink, ám ami most bekövetkezik, az valóban váratlan fordulat. 5 törpös törpénet – csupa újdonság. Akár láttad a filmet, akár nem, ez valami egészen más!

Peyo - Benny ​Breakiron - Uncle Placid
Benny’s ​uncle has a very important job: he guards the treasury of a very tiny — but very rich — neighboring country. Uncle Placid has his work cut out for him, with thieves of every stripe always plotting to break in and steal the money, but he never expected a thief to try and steal the machines that make the money! While traveling back home with Benny during a school break with the printing plates on board, it looks like super-strong Benny might be the only one able to fend off a daring raid!

Peyo - Szellemes ​történet
A ​törpök felkészültek a télre, tele a raktár. De jaj, egyszer csak megkondul a vészharang, tűz ütött ki Aprajafalván! Sajnos nem sikerül megfékezni a lángokat, odavész minden összegyűjtött élelem. A törpök útra kelnek a téli erdőbe, hátha ott még akad valami ennivaló. Hirtelen megpillantanak egy gyönyörű kastélyt, ami elsőre teljesen lakatlannak tűnik...

Peyo - Álmodozó ​vándorútja
Van ​a törpök között egy, aki nem olyan, mint a többiek. Utazásokról és izgalmas kalandokról álmodozik, majd végül útra is kel. Vándorútja során Hókuszpók hálójába kerül, és csak kis híján múlik, hogy Sziamiaú föl nem falja. Szerencsére Törpapa varázssípja időben előkerül!

Peyo - Törpapa ​meséi
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Peyo - Yvan Delporte - The ​Astrosmurf
When ​one of the Smurfs wants to travel to outer space, he tries to build a rocketship, but it fails to get off the ground and he grows depressed. Papa Smurf and the other Smurfs make a plan in order to cheer him up: putting him to sleep and waking him up in an elaborately staged “planet” filled by other Smurfs pretending to be aliens!

Peyo - Hupikék ​mesék
A ​közel ötven vidám mese egész oldalas, színes illusztrációkkal a népszerű rajzfilmfigurák életéből, örömére szolgálhat nemcsak az ismert tévésorozat nézőinek, de minden kedves olvasónak, aki szereti a kedves történeteket és humort.

Peyo - A ​Királytörp
KÉPREGÉNY ​- 2 TÖRTÉNET A Királytörp Törpárbaj

Peyo - Hupikép ​kirakóskönyv
A ​hupikék törpikék az erdő mélyén, Aprajafalván élnek, és gombaházakban laknak. Egyetlen ellenségük Hókuszpók, a gonosz varázsló, de ha ő éppen nem feni a fogát rájuk, akkor vidáman telnek a törpös hétköznapok. Barátságos, kedves, segítőkész lények a hupikékek, de persze közöttük is akad okos, ügyes, vagy éppen lusta, esetlen ügyetlenke törp. Okoska például nem annyira okos, mint amilyennek hiszi magát, és néha inkább az Ostobácska név illene rá. Ezért a többi törp gyakran tör borsot az orra alá. Nézd, valaki gúnyrajzot firkantott a háza falára. Keresd meg a belső oldalakon, ki volt az! A könyvben 5 kirakó található, amelyek összeállítását keret és háttérkép is segíti. Csak egy kis ügyesség kell, és a kirakós darabjaiból összeáll hupikék törpikék és Hókuszpók története.

Yvan Delporte - Peyo - The ​Smurfs and the Egg
The ​annual event known as “Smurf Day” is near, and Papa Smurf wants to celebrate by making a big cake. The Smurfs gather all of the ingredients for the cake, only to find they are missing an egg. When two Smurfs find an egg in the forest and bring it back, the other Smurfs soon learn that it is a magic egg that grants wishes! Soon all of the Smurfs are making irresponsible wishes and the entire village is a mess. It’s up to Papa Smurf to somehow find a way to restore calm. Also featuring “The Fake Smurf,” where the evil wizard Gargamel finds a way to infiltrate the Smurf Village – by becoming a Smurf himself!

Peyo - Yvan Delporte - The ​Smurfs and the Howlibird
When ​Papa Smurf tries to make a new fertilizer for the crops, it transforms an ordinary flower into a dangerous “smurfivore plant.” When two Smurfs try to get rid of the fertilizer by dumping it outside the Smurf village, a bird swallows it and becomes a huge monster; the Howlibird! Now, the Smurfs must figure out how to defeat the monster and save their village.

Peyo - Hókuszpók ​törpös kalandjai
Milyen ​nyugodt és vidám lehetne az élet Aprajafalván, ha a gonosz varázsló nem próbálná folyton elkapni kis kedvenceinket. A kötetben 4 törpös törpénetet olvashatunk, amelyek közül az elsőben hall Hókuszpók először a törpökről. A bölcsek kövét akarja előállítani, hogy arannyá változtasson mindent, és a főzet fontos összetevője a törp. És már kezdődik is a kutatás és üldözés. Persze a gonosz mindig pórul jár, hiába segíti hűséges macskája, Sziamiaú. Olvashatsz még a törpről, aki nem olyan, mint a többi, a kicsi szellemről, aki bánatos, mert nem mer kísérteni és Pókuszhókról, aki szintén varázsló, ám rokonával ellentétben nem is annyira gonosz.

Yvan Delporte - Peyo - Gargamel ​and the Smurfs
Four ​Smurftastic stories all featuring the arch-enemy of the Smurfs, Gargamel! In “The Smurfnapper,” which is also the first appearance of Gargamel, a Smurf is kidnapped by the evil wizard, who wants to use him as an ingredient in a potion. It’s up to Papa Smurf and the rest of the smurfs to break into his lab and save their friend without ending up as a treat for Gargamel’s cat Azrael. Also featuring “The Smurf Not Like the Others” and “The Smurfs and the Little Ghost.”

Peyo - Törpilla ​kalandja
A ​gonosz Hókuszpók újabb tervet eszel ki arra nézve, hogyan tudná elpusztítani a törpöket. Megalkotja Törpillát, aki egy ideig engedelmeskedik is neki. De Törpapa jóvá változtató varázsitala, melyet Törpillával itat, erősebbnek bizonyul Hókuszpók erejénél...

Yvan Delporte - Peyo - The ​Smurf Olympics
Hefty ​Smurf loves to play sports, but he can’t get the other Smurfs to play with him. His solution – create the “Smurf Olympics”! The Smurfs divide themselves into two teams, all competing for the grand prize: a kiss from the Smurfette. But when one Smurf is turned down by both teams, he decides to compete on his own, throwing the entire games into chaos. Can one Smurf take on the entire Smurf Village? And can the two Smurf teams stop cheating long enough for the games to take place?

Yvan Delporte - Peyo - Smurf ​versus Smurf
The ​Smurfs always seem to get into trouble when Papa Smurf is not around. While Papa Smurf works in his laboratory, two Smurfs begin arguing about the proper use of the word “smurf.” Smurfs that live in the northern part of the village use it as a verb (as in “bottle smurfer”), while the southerners use it as a noun (as in “smurf opener”). Without Papa Smurf around to calm things down, the argument quickly escalates until the northern and southern smurfs divide themselves along the village lines! With the southern Smurfs set to perform their play “Little Smurf Riding Hood” for the northern Smurfs, it looks like the language disagreement is going to get worse before it gets better!

Peyo - The ​Smurfs Christmas
A ​magical collection of Christmas tales to light up the coldest winter nights, from one of the greatest storytellers of our time. There's no peace on earth when Christmas comes to the Smurfs Village, at least not while Gargamel is lurking about! In this special collection of frosty fun and frolic, before The Smurfs can stuff their stockings and open their presents, they have to deal with dragons, talking snowmen, grumpy bears, a kidnapped Santa Claus, and a reindeer chase through the starry night sky! It's a race to save Christmas in this smurfy Holiday treasure for the whole family.

Yvan Delporte - Peyo - The ​Return of the Smurfette
Virtually ​all of the Smurfs are smitten with the Smurfette, which causes their zany methods of trying to win her affections to keep growing in outrageousness. From building statues to baking cakes and even dressing up like the Smurfette in order to better understand her, the Smurfs are in a frenzy competing for the love of the Smurfette. Will this madness ever die down?

Peyo - Yvan Delporte - Smurf ​Soup
When ​Gargamel meets a giant with an insatiable appetite, he comes up with a plan to use the giant to destroy the Smurfs: tell him that Smurfs make the most delicious soup in the world! Papa Smurf catches wind of the plot, and begins to create a potion that will enable them to turn the giant, nicknamed “Bigmouth,” against Gargamel. But when Bigmouth stumbles into the Smurfs village, the potion isn’t ready, and the Smurfs must distract the hungry giant, or meet an untimely end inside its belly.

Yvan Delporte - Peyo - The ​Smurf Apprentice
When ​one of the Smurfs wants to emulate Papa Smurf, he decides the best way to do so would be to practice magic. The Smurf sneaks into Gargamel’s lab, and steals instructions for a magic potion. The instructions however, don’t say what the potion does – the only way to find out is to test it! The Smurf drinks the potion and is turned into a lizard that all the Smurfs are afraid of. Can Papa Smurf change him back? Or will this Smurf be seeing green for the rest of his life? Also featuring the stories “Smurftraps” and “Halloween.”

Peyo - A ​varázstojás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Yvan Delporte - Peyo - The ​Smurfette
For ​the first time in the Papercutz Smurfs graphic novels, the one and only Smurfette makes her dramatic debut! Here’s the original comics story that introduced her to the world. Where she comes from and how she first appeared may surprise her many fans! What sinister role did the wicked Gargamel play in her arrival? And how did Papa Smurf get involved in a way that would change Smurfette forever? This is the story Smurf-fans have been waiting for!

Peyo - Benny ​Breakiron - The Twelve Trials of Benny Breakiron
When ​Monsieur Dussiflard finds a lead on a long-lost ancient treasure, he and Benny Breakiron are off to the desert on the journey of a lifetime! But they're not alone; some shadowy figures from Dussiflard's past are on the trail, as well, and they might make it there first. Will Benny’s super powers win the day—or actually get in the way? Benny Breakiron's super-heroic adventures continue in this charming graphic novel series from the creator of The Smurfs!

Kollekciók