Ajax-loader

Linda Castillo könyvei a rukkolán


Linda Castillo - Megtört ​csend
Painters ​Millben, Ohio egy nyugodt kisvárosában négy amish gyermek marad árván, szüleiket és nagybátyjukat holtan találták a családi csűrben. Az ügy első ránézésre balesetnek tűnik, de a boncolás során az egyik áldozaton olyan sérüléseket találnak, amelyek gyanút ébresztenek Kate Burkholder rendőrfőnökben, talán mégis inkább gyilkosságról van szó. Kate amish kötelékei miatt jól ismeri a közösség zártságát, ismeri saját démonaikat és a külvilág démonait, amelyek tragikus sebeket ejthetnek az egyedül maradt gyermekeken. Vajon kapcsolódik ez a hármas gyilkosság az utóbbi időben amishok ellen elkövetett bűncselekményekhez? Kate Burkholdernek és segítőjének, John Tomasettinek ártatlanság és gonoszság ellentéte között kell navigálniuk az ügyet a megoldás felé, amelynek egyre nagyobb tétje van, hiszen újabb emberéletek kerülnek veszélybe. Linda Castillo (Néma eskü, Könyörgés) előző regényeihez hasonlóan lenyűgözően bonyolítja a szálakat, hogy aztán a könyv végére olyan felfedezésig juttassa az olvasót, amely hátborzongatóbb mindennél.

Linda Castillo - Az ​alagút
Észak-Ohióban ​sorra tűnnek el a kamasz amish lányok. A rendőrség tanácstalanul szemléli az újabb és újabb eseteket. így bevonják a nyomozásba Painters Mill rendőrfőnöknőjét. Az amish gyökereit fiatalon odahagyó Kate Burkholder talán szóra bírhatja a zárt világot, talán rájöhet a bűncselekmények mozgatórugójára. És akkor fiatal női holttestet találnak. Kate olyan fallal találja szemközt magát, amelyik elzárja a megoldás felé vezető úttól, majd a tehetetlensége kétségbeesett küzdelembe fordul, mikor családját is veszélyezteti a titokzatos elkövető. Hamarosan versenyt kell futnia a gyilkossal a lányok életéért... Linda Castillo eddigi regényeihez (Néma eskü, Könyörgés, Megtört csend) hasonlóan lélegzetelállítóan fordulatos történetet tár az olvasó elé, hogy azután hajmeresztő csavarral zárja azt.

K%c3%a1rhozat_linda_castillo
elérhető
0

Linda Castillo - Kárhozat
Egy ​Painters Mill-i motelben egy fiatal nő holttestére bukkannak. Kate Burkholder rendőrfőnök megdöbben, amikor az áldozatban az egykori ismerősét azonosítja. A hagyományok ellen lázadó Rachael Schwartz évekkel korábban hagyta el az amish közösséget. Miért tért vissza a városba? És vajon ki végzett vele ilyen brutálisan? Ahogy Kate a rejtély nyomába ered, egyvalami azonnal nyilvánvaló: valaki nem akarja, hogy Rachael múltjának titkai felszínre kerüljenek.

Linda Castillo - Bűnösök ​között
Boldog ​ember az, aki nem jár a bűnösök tanácsa szerint. Egy tizenöt éves lány holttestére bukkannak egy világtól elzárt amish telep melletti erdőben. Megfagyott a hóban. A halála előtt gyermeket várt. Vajon véletlenül tévedt el a rengetegben, vagy menekült valaki elől? Az eset körül egyre sokasodnak a rejtélyek, a lány rokonai és ismerősei viszont nem hajlandóak - vagy nem mernek - szóba állni a rendőrséggel. A seriff az ohiói Kate Burkholder rendőrfőnök segítségét kéri, hogy épüljön be a közösségbe, és járjon az ügy végére. A nő amish családban nőtt fel, így tökéletes jelölt a kockázatos küldetésre, de ha elvállalja, szembe kell néznie a saját múltjával is, és azzal, hogy annak idején miért tagadta meg a hitét. Amikor azonban megtudja, hogy talán más gyermekek élete is veszélyben forog, úgy érzi, nem mondhat nemet a feladatra. Végül a csendes, vidéki kisváros felszíne alatt egy olyan világra bukkan, amelynek lakóit szörnyű titkok, rémes bűntettek és vallási fanatikusok tartják rettegésben. És ahogy egyre közelebb kerül az ügy megoldásához, lassan kezd rádöbbenni, hogy túl sokat tud, és ő maga sincs biztonságban.

Linda Castillo - A ​halál szava
A ​békés kisváros, Painters Mill mellett egy pajtában felakasztva találnak egy köztiszteletben álló férfit. Noha az eset első pillantásra öngyilkosságnak tűnik, a bizonyítékok alapján hamarosan kiderül, hogy az áldozat nem önkezével vetett véget az életének. A helyszínen talált rejtélyes, festett amish fabábú miatt a helyi rendőrfőnöknő, Kate Burkholder arra gyanakszik, hogy az ügynek köze lehet egy harmincöt évvel ezelőtti kegyetlen mészárláshoz. Amikor holtan találják a helyi galéria tulajdonosát is, Kate egy új nyomot követve sötét titokra bukkan, amely nemcsak a mostani bűntények elkövetőjéhez vezethet el, de a régi tragédiára is magyarázatot adhat. A nőnek versenyt kell futnia az idővel, hogy megtaláljon egy hidegvérű gyilkost, aki arra esküdött, hogy mindenáron igazságot szolgáltat... Linda Castillo (Utolsó lélegzet, Az alagút) regénye izgalmas és megrázó történet arról, hogy egyetlen rossz döntés miként teheti tönkre több ember életét is, akár mindörökre.

Linda Castillo - Sötét ​úton
Az ​erőszakos, zűrös természetéről ismert Joseph Kinget a felesége meggyilkolása miatt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélik. A kiközösített amish férfi azonban két hét múlva megszökik a börtönből, és egyenesen Painters Millbe tart. A szökés híre futótűzként terjed, és nagy kihívás elé állítja Kate Burkholder rendőrfőnököt meg a csapatát. Az ügy ráadásul személyesen is érinti Kate-et, hiszen a férfival együtt nőtt fel, és álmában sem gondolta volna, hogy az egyszer csak megjelenik, majd őt magát, valamint öt saját gyermekét is túszul ejti az amish nagybátyjuk birtokán. A férfi kétségbeesett, fegyvere van, és úgy érzi, nincs vesztenivalója. Kate szörnyen félti a gyerekeket, ezért egyezségre jut Josephfel, aki arra kéri, segítsen neki bebizonyítani az ártatlanságát, cserébe szabadon engedi őt. A rendőrfőnök kételkedik ugyan a férfi igazában, ám amint egyre több tény és bizonyíték mond ellent egymásnak, maga sem tudja, mit higgyen. Hűséges csapatával karöltve saját nyomozásba kezd, hogy fényt derítsen egy szörnyű titokra. Kisvártatva kiderül, hogy valaki akár még ölni is hajlandó azért, hogy az igazság sose lásson napvilágot...

Linda Castillo - Vihar ​után
Egy ​zárt világ - megannyi titok Painters Millen tornádó söpör végig, sérülteket, hatalmas pusztítást hagyva maga után. A romeltakarítás során egy cserkészcsapat emberi maradványokra bukkan. A kiérkező Kate Burkholder rendőrfőnök rögtön gyilkosságra gyanakszik, pedig a csontok legalább harminc éve ugyanazon a helyen feküdtek. Ki az áldozat? És kinek állt érdekében egy pajta alá rejteni a holttestet? Talán a mellette talált eljegyzési gyűrű segíthet azonosítani az áldozatot, vagy elvezethet a gyilkoshoz, de amikor végre a rendőrség elindulhatna egy nyomon, az amish közösség zárt ajtajain kell döngetnie. Kate fiatalon szakított amish gyökereivel, mégis könnyebben szóra bírhatja a közösséget, de az elvakult hit, a tolerancia hiánya újabb akadályokat gördít a nyomozás elé. Az évtizedes családi titkok családi titkok maradnának, ha egy hajdani ártatlan szív rá nem döbbenne arra, hogy az élete egészen másként is alakulhatott volna. Kate pedig nem tehet mást, mint hogy az idővel is harcba száll azért, hogy a szemet szemért, fogat fogért elvet ne követhesse senki az ügy lezárásáig...

Linda Castillo - A ​kívülálló
Kate ​Burkholder rendőrfőnök váratlanul szemben találja magát a múltjával. Egy amish özvegyasszony szánkózás közben a gyermekeivel egy hótorlaszban elakadt autóra lesz figyelmes. A vezetőfülkében fekvő eszméletlen nő Kate egykori rendőrtársa, Gina Colorosa. Nem sokáig tudnak örülni az újratalálkozásnak, a nőt ugyanis most egy fedett zsaru meggyilkolása miatt körözik. Gina állítása szerint ártatlan, azonban mégsem akar beszélni arról az éjszakáról, amikor a vád szerint lelőtte a társát.

Linda Castillo - Utolsó ​lélegzet
Az ​amish családapa, Paul Borntrager éppen hazafelé tart a bricskáján három gyermekével, amikor egy útkereszteződésben hatalmas sebességgel beléjük rohan egy kisteherautó. A szörnyű balesetet csak az egyik gyermek éli túl, aki - bár szemtanúja volt a történteknek - képtelen segíteni a rendőrségnek. A helyszínre érkező Painters Mill-i rendőrfőnök, Kate Burkholder rémülten ismeri fel, hogy az áldozatok egykori barátnőjének, Mattie-nek a szerettei. Kate hatalmas elszántsággal próbálja felderíteni az első pillantásra cserbenhagyásos balesetnek tűnő ügyet, de nincs könnyű dolga: az amish közösség, amelynek egykor ő maga is tagja volt, elutasítóan viselkedik, és elzárkózik az együttműködés elől. Mattie szerencsére fokozatosan megnyílni látszik volt barátnője előtt, ám lassan kiderül, hogy senki és semmi sem az, aminek látszik. S miközben Kate kétségbeesetten igyekszik bepillantást nyerni barátnője titkaiba, s megvédeni az ártatlanokat, elfeledni vágyott múltja is lesújt rá... A Linda Castillótól (Könyörgés, Néma eskü) megszokott izgalmas történetszövés, a rokonszenves, együtt érző és határozott Kate Burkholder nyomozó alakja, az amish életmód hiteles, érzékletes bemutatása és az érzelmek útvesztőiben megtévedt szereplők ábrázolása lebilincselő olvasmánnyá teszik az írónő legújabb regényét is - nem csak a krimirajongók számára.

Linda Castillo - Seeds ​of Deception
When ​a barn fire is determined to be the work of an arsonist, fourteen year old Amish girl Katie Burkholder finds herself in the midst of a puzzling mystery--and gets her first bitter taste of deception.

Linda Castillo - Her ​Last Breath
A ​rainy night, an Amish father returning home with his three children, a speeding car hurtling toward them out of nowhere . . . What at first appears to be a tragic, but routine accident becomes personal for Chief of Police Kate Burkholder when she discovers that the victims are the husband and children of her childhood friend, Mattie. As Kate delves into the case, she comes face to face with her Amish past and memories of growing up with Mattie, an extraordinary beauty whom trouble has always followed. The investigation takes on a more sinister cast as evidence emerges that nothing about the crash was accidental. Desperate for answers, Kate begins to suspect she's not looking for a reckless drunk who fled the scene of a brutal hit and run, but instead she finds herself on the trail of a stone cold killer living amid the residents of Painters Mill. It is a search that takes her on a chilling journey into the darkest reaches of the human heart and makes her question everything she has ever believed about the Amish culture into which she was born.

Linda Castillo - A ​Hidden Secret
When ​a baby-only hours old-is discovered on the Amish bishop's front porch in Painter's Mill, Ohio, Chief of Police Kate Burkholder is called in to investigate. The newborn is swaddled in an Amish crib quilt, and the only other item found with the child is a hand-carved wood rattle, which Kate also recognizes as Amish. The little girl seems healthy and whole; but who would abandon her and why? Though the quilt and rattle could be purchased, Kate suspects the mother is Amish, possibly young and unmarried, both of which would be powerful motives for such a desperate act. With the rattle and the baby quilt as the only clues, Kate must call upon her own Amish roots, and with the help of state agent John Tomasetti, search the Amish and "English" communities of Painters Mill for clues to unravel the poignant, puzzling mystery.

Linda Castillo - Breaking ​Silence
The ​Slabaugh family are model Amish farmers, prosperous and hardworking, with four children and a happy extended family. When the parents and an uncle are found dead in their barn, it appears to be a gruesome accident: methane gas asphyxiation caused by a poorly ventilated cesspit. But in the course of a routine autopsy, the coroner discovers that one of the victims suffered a head wound before death, indicating foul play. But who would want to make orphans of the Slabaugh’s children? And is this murder somehow related to a recent string of shocking hate crimes against the Amish? Having grown up Amish, Kate is determined to bring the killer to justice. Because the other series of attacks are designated hate crimes, the state sends in agent John Tomasetti, with whom Kate has a long and complex relationship. Together, they search for the link between the crimes—and uncover a dark secret at work beneath the placid surface of this idyllic Amish community.

Linda Castillo - Égető ​titkok
Egy ​régi amish pajta porig ég az éjszaka kellős közepén. A helyszínre kiérkező és az ügyben illetékes Kate Burkholder rendőrfőnök nyomozása már a legelején drámai fordulatot vesz – kiderül, hogy a tragikus, ám véletlennek tűnő baleset nagyon is szándékos tett következménye. Valaki nemcsak felgyújtotta a pajtát, de az azt birtokló család legidősebb gyermekét, a tizennyolc éves Daniel Gingerichet is bezárta oda, hogy a lángok közepette haljon kínhalált. De vajon ki akarhatta, hogy a sokak által kedvelt és dolgos fiú élete ilyen véget érjen? És az elkövetőt mi vihette rá efféle szörnyűségre? A kevéske nyom mellett a meglehetősen összetartó és az idegenekkel szemben összezáró amish közösség is megnehezíti a nyomozást. Annyi azonban bizonyos, hogy egy súlyos titok lappang a háttérben, amelyről senki sem akar vagy mer beszélni, és amely Kate-et is arra készteti, hogy felelevenítse a múltja egyik legfájdalmasabb emlékét – és az egész akár az életébe is kerülhet.

Linda Castillo - Könyörgés
A ​csendes amerikai kisváros, Painters Mill közösségét szörnyű tragédia rázza meg: egy amish család hét tagját különös kegyetlenséggel lemészárolják. A sokkoló bűnténynek áldozatul esett szülők és a gyerekek halála számos kérdést vet fel. Vajon egy elfajuló családi veszekedés áll a háttérben? Vagy egy rosszul sikerült rablásért ilyen tragikus véget? Vagy előre megtervezett, hidegvérű gyilkosság történt? A nyomozást vezető rendőrfőnök, Kate Burkholder a rejtély nyomába ered, és eközben egyszerre szembesül a zárt amish közösség belső titkaival és saját múltja kísértő árnyaival. Az egyre szövevényesebb ügy megoldásához nemcsak nyomozói képességeit kell latba vetnie, de zavaros magánéletét is rendeznie kell régi-új szerelmével...

Linda Castillo - The ​Dead Will Tell
Everyone ​in Painters Mill knows the old Hochstetler farm is haunted. Ghost stories abound, but no one knows what really happened that terrible night thirty-five years ago when an Amish father and his four children perished--and his young wife disappeared without a trace. When Chief of Police Kate Burkholder is called to the scene of an apparent suicide--a man found hanging from the rafters in his barn--evidence quickly points to murder, and she finds herself following an elusive trail that points back to the tragedy of that long-ago incident. Meanwhile, Kate has moved in with state agent John Tomasetti and for the first time in a long time, she's happy. Their newfound bliss is shattered when one of the men responsible for the murders of Tomasetti's family four years ago is found not guilty and walks away a free man. When a second man turns up dead, Kate discovers a link that sends the investgation in a direction no one could imagine and uncovers a horrifying truth that reaches deep into the past and strikes at the very heart of Painters Mill. As Kate draws a bead on a stone cold killer, a murderer vows to right old wrongs and kill anyone who stands in the way.

Linda Castillo - Outsider
While ​enjoying a sleigh ride with his children, Amish widower Adam Lengacher discovers a car stuck in a snowdrift and an unconscious woman inside. He calls upon Chief of Police Kate Burkholder for help, and she is surprised to recognize the driver: fellow cop and her former friend, Gina Colorosa. Years before, Kate and Gina were best friends at the police academy and patrol officers in Columbus, but time and distance have taken them down two very different paths. Now, Gina reveals a shocking story of betrayal and revenge that has forced her to run for her life. She’s desperate for protection, and the only person she can trust is Kate―but can Kate trust her? Or will Gina’s dark past put them all in danger? As a blizzard bears down on Painters Mill, Kate helps Gina go into hiding on Adam’s farm. While the tough-skinned Gina struggles to adjust to the Amish lifestyle, Kate and state agent John Tomasetti delve into the incident that caused Gina to flee. But as Kate gets closer to the truth, a killer lies in wait. When violence strikes, she must confront a devastating truth that changes everything she thought she knew not only about friendship, but the institution to which she's devoted her life.

Linda Castillo - After ​the Storm
When ​a tornado tears through Painters Mill and unearths human remains, Chief of Police Kate Burkholder finds herself tasked with the responsibility of identifying the bones--and notifying the family. Evidence quickly emerges that the death was no accident and Kate finds herself plunged into a thirty-year-old case that takes her deep into the Amish community to which she once belonged. Meanwhile, turmoil of an emotional and personal nature strikes at the very heart of Kate's budding relationship with state agent John Tomasetti. A reality that strains the fragile new love to the breaking point and threatens the refuge they've built for themselves--and their future. Under seige from an unknown assailant--and her own personal demons--Kate digs deep into the case only to discover proof of an unimaginable atrocity, a plethora of family secrets and the lengths to which people will go to protect their own.

Linda Castillo - Sworn ​to Silence
In ​the sleepy rural town of Painters Mill, Ohio, the Amish and “English” residents have lived side by side for two centuries. But sixteen years ago, a series of brutal murders shattered the peaceful farming community. In the aftermath of the violence, the town was left with a sense of fragility, a loss of innocence. Kate Burkholder, a young Amish girl, survived the terror of the Slaughterhouse Killer but came away from its brutality with the realization that she no longer belonged with the Amish. Now, a wealth of experience later, Kate has been asked to return to Painters Mill as Chief of Police. Her Amish roots and big city law enforcement background make her the perfect candidate. She’s certain she’s come to terms with her past—until the first body is discovered in a snowy field. Kate vows to stop the killer before he strikes again. But to do so, she must betray both her family and her Amish past—and expose a dark secret that could destroy her.

Linda Castillo - Gone ​Missing
Rumspringa ​is the time when Amish teens are allowed to experience life without the rules. It’s an exciting time of personal discovery and growth before committing to the church. But when a young teen disappears without a trace, the carefree fun comes to an abrupt and sinister end, and fear spreads through the community like a contagion. A missing child is a nightmare to all parents, and never more so than in the Amish community, where family ties run deep. When the search for a presumed runaway turns up a dead body, the case quickly becomes a murder investigation. Chief of Police Kate Burkholder knows that in order to solve this case she will have to call upon everything she has to give not only as a cop, but as a woman whose own Amish roots run deep. Kate and state agent, John Tomasetti, delve into the lives of the missing teens and discover links to cold cases that may go back years. But will Kate piece together all the parts of this sinister puzzle in time to save the missing teen and the Amish community from a devastating fate? Or will she find herself locked in a fight to the death with a merciless killer?

Linda Castillo - Szégyen
Egy ​Amish nagymamát meggyilkolnak egy elhagyott gazdaságban, a hétéves unokáját pedig elrabolják. Kate Burkholder minden figyelmét az ügynek szenteli, hiszen egy gyermek eltűnésekor a nyomozók az idővel futnak versenyt. Tudja, hogy minél később sikerül a kislány nyomára akadniuk, annál nagyobb valószínűséggel végződik tragédiával a nyomozás. Kate csakhamar rájön, az eltűnt lány családja szörnyű titkokat őriz...

Linda Castillo - Among ​the Wicked
Chief ​of Police Kate Burkholder is called upon by the sheriff's department in rural, upstate New York to assist on a developing situation that involves a reclusive Amish settlement and the death of a young girl. Unable to penetrate the wall of silence between the Amish and "English" communities, the sheriff asks Kate to travel to New York, pose as an Amish woman, and infiltrate the community. Kate's long time love interest, State Agent John Tomasetti, is dead set against her taking on such an unorthodox assignment. She’ll have limited communication and even less in the way of backup. But Kate can't turn her back, especially when the rumor mill boils with disturbing accounts of children in danger. She travels to New York where she's briefed and assumes her new identity as a lone widow seeking a new life. Working deep under cover, Kate infiltrates the mysterious community only to unearth a world built on secrets, a series of shocking crimes, and she soon finds herself trapped in a fight for her life.

Linda Castillo - Down ​a Dark Road
Two ​years ago, Joseph King was convicted of murdering his wife and sentenced to life in prison. He was a “fallen” Amish man and a known drug user with a violent temper. Now King has escaped, and he’s headed for Painters Mill. News of a murderer on the loose travels like wildfire, putting Chief of Police Kate Burkholder and her team of officers on edge. But this is personal for Kate. She grew up with Joseph King. As a thirteen year old Amish girl, she’d worshipped the ground he walked on. She never could have imagined the nightmare scenario that becomes reality when King shows up with a gun and takes his five children hostage at their Amish uncle’s farm. Armed and desperate, he has nothing left to lose. Fearing for the safety of the children, Kate makes contact with King only to find herself trapped with a killer. Or is he? All King asks of her is to help him prove his innocence—and he releases her unharmed. Kate is skeptical, but when the facts and the evidence don’t align, she begins to wonder who she should trust. Spurned by some of her fellow cops, she embarks on her own investigation only to unearth an unspeakable secret—and someone who is willing to commit murder to keep it buried.

Linda Castillo - Long ​Lost
It’s ​autumn in Painters Mill, and Chief of Police Kate Burkholder and John Tomasetti are taking a much-needed vacation at a small bed and breakfast an hour outside of town. After closing a difficult case, they’re looking forward to some down time, but their relaxation is cut short by rumors that the old house where they’re staying is haunted by a girl who disappeared twenty years earlier, leaving nothing behind but some bloody clothes by the river and rumors of a volatile relationship. Swept up in the girl’s story, and a need for justice, Kate and John begin looking into the mysterious disappearance of Angela Blaine. They discover long-buried secrets—and unravel a mystery with an unexpected outcome.

Nick Petrie - Mary Simses - Linda Castillo - Sophie Kinsella - Csóvafény ​/ A szerelem és a nyelvtan szabályai / Bűnösök között / Nem annyira tökéletes életem
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Linda Castillo - Fallen
When ​a young woman is found murdered in a Painters Mill motel, Chief of Police Kate Burkholder is shocked to discover she once knew the victim. Rachael Schwartz was a charming but troubled Amish girl who left the fold years ago and fled Painters Mill. Why was she back in town? And who would kill her so brutally? Kate remembers Rachael as the only girl who was as bad at being Amish as Kate was—and those parallels dog her. But the more Kate learns about Rachael's life, the more she's convinced that her dubious reputation was deserved. As a child, Rachael was a rowdy rulebreaker whose decision to leave devastated her parents and best friend. As an adult, she was charismatic and beautiful, a rabble-rouser with a keen eye for opportunity no matter who got in her way. Her no-holds-barred lifestyle earned her a lot of love and enemies aplenty—both English and Amish. As the case heats to a fever pitch and long-buried secrets resurface, a killer haunts Painters Mill. Someone doesn’t want Rachael’s past—or the mysteries she took with her to the grave—coming to light. As Kate digs deeper, violence strikes again, this time hitting close to home. Will Kate uncover the truth and bring a murderer to justice? Or will a killer bent on protecting a terrible past stop her once and for all—and let the fallen be forgotten?

Linda Castillo - Pray ​for Silence
The ​Plank family moved from Lancaster, Pennsylvania, to join the small Amish community of Painters Mill less than a year ago and seemed the model of the Plain Life—until on a cold October night, the entire family of seven was found slaughtered on their farm. Police Chief Kate Burkholder and her small force have few clues, no motive, and no suspect. Formerly Amish herself, Kate is no stranger to the secrets the Amish keep from the English—and each other—but this crime is horribly out of the ordinary. When she discovers a diary that belonged to one of the teenaged daughters, Kate is shocked to learn the girl kept some very dark secrets and may have been living a lurid double life. Who is the charismatic stranger who stole the young Amish girl’s heart? As Kate’s outrage grows so does her resolve to find the killer and bring him to justice—even if it means putting herself in the line of fire.

Linda Castillo - Néma ​eskü
Az ​ohiói kisváros, Painters Mill lakosai évszázadok óta békében élnek az amish közösséggel. Tizenhat évvel ezelőtt azonban brutális gyilkosságok sorozata rázta meg a helyieket: az elkövető fiatal amish lányok közül szedte áldozatait. Az öldöklés amilyen megmagyarázhatatlanul indult, olyan váratlanul véget is ért. Az erőszak azonban kitörölhetetlen nyomot hagyott mindenki lelkében. Kate Burkholder, egy amish kamaszlány túlélte ugyan a gyilkos támadását, ám az eset megrázó felismerést hozott számára: el kell hagynia a közösséget. Majdnem két évtizeddel később Kate-et Painters Mill lakói felkérik, hogy térjen vissza a városba rendőrfőnökként. Időközben szerzett nagyvárosi tapasztalata és amish gyökerei miatt ő lenne a tökéletes jelölt a feladatra. Kate biztos abban, hogy feldolgozta múltjának tragikus eseményeit egészen addig, amíg fel nem bukkan az első holttest egy hófödte mezőn. A nyomozónő megesküszik, hogy elfogja a gyilkost, mielőtt az újra lecsaphatna. Ehhez azonban nem csupán a családját és közösségük értékeit kell elárulnia, hanem fel kell fednie egy olyan sötét titkot, amelyet tizenhat évvel ezelőtt mélyen eltemetett.

Kollekciók