Ajax-loader

Sabrina Jeffries könyvei a rukkolán


Sabrina Jeffries - Csalfa ​csábító
A ​gazdag és pimasz Lady Zoe Keane-t kételyek gyötrik a származását illetően. Elhatározza, hogy mielőtt feleségül menne kiszemelt jövendőbelijéhez, utánajár a gyökereinek. A tét pedig nem kevés: az, hogy megtudja, valóban jogot formálhat-e az Olivier grófnője címre, vagy sem. Úgy dönt, a környék legjobb nyomozóit, A herceg embereiként elhíresült irodát keresi meg a feladattal. Tristan Bonnaud-nak, a nyomozóiroda egyik emberének jut a megbízatás – ő azonban bármire hajlandó lenne, hogy ne kelljen együtt nyomoznia a minden lében kanál Lady Zoéval. A kényszer szülte együttműködésben, a múlt sötét titkainak kifürkészése közben a két fiatal mind közelebb kerül egymáshoz, és a szenvedély megélése közepette nem is sejtik, hogy a végső titok, amely leleplezésre vár, miként változtatja meg az életüket. Sabrina Jeffries sorozatának, A herceg embereinek harmadik részében ismét rengeteg izgalom, szenvedély és humor várja a romantikus regények kedvelőit.

Sabrina Jeffries - Botrányos ​bajkeverők
Victor ​Cale élete gyökeres fordulatot vesz, amikor kiderül, hogy rokonságban áll Lyons hercegével. A férfi hiába próbál beilleszkedni a londoni társaságba, egyre jobban unatkozik a nagy tétlenségben. Így hát örömmel veszi, amikor a Manton Nyomozóiroda megbízásából Edinburghba utazhat, hogy egy gazdag báró leendő menyasszonya után nyomozzon. Mindez egyszerű feladatnak tűnik, amíg a rejtélyes nőről ki nem derül, hogy valójában Victor felesége, aki tíz évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt, miután elkészítette a holland királyi ékszerek másolatát, és a tettestársaival ellopta az eredetiket. A férfi azóta sem tudott túljutni ezen az áruláson, és most kapva kap az alkalmon, hogy végre bosszút álljon. A felesége azonban többé már nem az a szelíd, jámbor lány, akinek egykor látta, ráadásul váltig állítja, hogy Victor hagyta el őt, és a férfi tulajdonította el a gyémántokat. Miközben a két fiatal megpróbálja összeilleszteni a múlt darabkáit, a szunnyadó szenvedély újra feléled köztük. Vajon sikerül megbízniuk egymásban annyira, hogy kézre kerítsék a valódi tetteseket úgy, hogy nekik közben nem esik bántódásuk? És megadatik számukra a lehetőség, hogy együtt új életet kezdjenek?

Sabrina Jeffries - A ​csábítás iskolája
Miután ​a bizalmatlan, irigylésre méltóan gazdag, ám igazi nőfaló hírében álló Greycourt herceg anyja megözvegyül, a herceg megismerkedik a mostohaapja temetését intéző hölggyel. A legnagyobb meglepetésére azonnal közel érzi magát Beatrice-hez, ezért teljesíti anyja kérését, hogy készítse fel a közvetlen, ám az etikettet nem ismerő lányt az első báljára. Ahogy Beatrice egyre jobban megismeri a herceget, egyre nehezebbé válik számára tartani az illő távolságot a férfitól. Amikor pedig Greycourt a lány családi titkaiba üti az orrát, Beatrice-nek el kell döntenie, merre halad a kapcsolatuk...

Sabrina Jeffries - A ​szerelmes vikomt
Amikor ​Dominick Manton elveszíti az örökségét és a reményt, hogy a menyasszonya, Jane számára biztos jövőt nyújtson, megpróbál úgy véget vetni a jegyességnek, hogy a lány hírnevén ne essen csorba. Később az örökség mégis Domra száll, mivel bátyja özvegye, Nancy – Jane unokatestvére és közeli bizalmasa – nem szült utódot. Amikor Nancynek nyoma vész, Jane az egykori vőlegényét kéri meg, hogy kutassa fel. Dom tudja, hogy a múlt bűnei megbocsáthatatlanok – de most, hogy összefűzi őket a rejtély és a veszély, újraéleszthetik a régi szenvedélyt.

Sabrina Jeffries - A ​csábítás tétje
Mint ​mindennek, amit Lord Gabriel Sharpe tesz, Virginia Waverly elcsábításának is igen magas a tétje… Virginia a férfit okolja bátyja haláláért, aki egy Gabe-bel folytatott fogathajtó versenyen vesztette életét. Virginia évek óta másra sem vágyik, mint hogy bosszút álljon a meggondolatlan lordon, és legyőzze őt a saját sportjában. Ám amikor a lány kihívja a „Halál Angyalának” is nevezett férfit egy versenyre, ő házassági ajánlattal válaszol. Gabe tudja, hogy Virginia családja komoly pénzügyi problémákkal küzd – a házasság tehát megoldást jelentene mindkettejük problémájára… Virginia mindent megpróbál, hogy ellen tudjon állni a lord csábításának, de a férfi szenvedélyes csókjai bűvkörükbe vonják. És amikor együtt elkezdik felderíteni a Roger halála körüli rejtélyt, Gabe emeli a tétet: a bátor szépségnek minden örökségnél értékesebb dolgot kínál: igaz szerelmet. Sabrina Jeffries méltán népszerű sorozatának, a Hallstead Hall bajkeverőinek negyedik része sem okoz csalódást a történelmi romantika kedvelőinek.

Madeline Hunter - Sabrina Jeffries - Mary Jo Putney - Téli ​csábítás
Három ​történet a romantikus regények királynőitől Madeline Hunter: Karácsonyi emberrablás Caroline bosszút akar állni Thornhill bárón, a hírhedt nőcsábászon, ezért egy cselt eszel ki ellene. Amikor azonban közel kerül a nemesúrhoz, magával ragadja a szenvedély, és a terve a visszájára sül el... Sabrina Jeffries: A tökéletes társ Cassandra unokahúgát a család barátja megszökteti egy bálról egy notórius hozományvadász elől, Cass pedig hamarosan vonzódni kezd a férfihoz. Amikor azonban kiderül, hogy a jótevő maga is egy gazdag örökösnőt akar feleségül venni, a hölgy úgy dönt, próbára teszi a szerelmét. Mary Jo Putney: Egy komisz téli éjszaka Diana egy álarcosbálon megdöbbenve fedezi fel, hogy a kalózjelmezt viselő titokzatos úr nem más, mint az ifjúkori szerelme, akiből minden igyekezete ellenére sem sikerült kiszeretnie. Vajon ellent tud állni a kísértésnek, amikor magukra maradnak egy viharos éjszakán?

Sabrina Jeffries - Mire ​vágyik egy herceg?
Egy ​nap váratlan látogató kopogtat a Manton Nyomozóiroda ajtaján. Az igencsak dühös herceg, Maximilian Cale magyarázatot követelve kér bebocsátást. Azt állítja ugyanis, hogy az irodavezető testvére orvul rászedte őt, és nem átallotta azt hazudni, hogy az ő halottnak hitt bátyja él. A helyszínen azonban csak az igézően szép Lisette-et találja, az őt becsapó férfi húgát, aki hiába próbál magyarázattal szolgálni. Cale szentül hiszi, hogy a testvérek összejátszanak ellene, a nő azonban váltig állítja, hogy mind ő, mind a fivére ártatlan. Lisette végül meggyőzi Maximiliant, hogy együtt próbálják meg kideríteni, hová tűnhetett a bátyja, és hogy valóban él-e a herceg testvére. Azért, hogy a nő tisztességén folt ne essen, kénytelenek inkognitóban, férjként és feleségként útra kelni. Ahogy úti céljuk, Párizs felé tartanak, a kényszer szülte helyzet megannyi izgalmat tartogat számukra, a legnagyobb kihívás elé mégis tulajdon szívük állítja őket. Vajon hihetnek az érzéseiknek, és teret engedhetnek a vágyaiknak, vagy az egész nem több egy hirtelen fellángolásnál? Sabrina Jeffries új sorozatának, A herceg embereinek első kötetében sem izgalmakból, sem szenvedélyből, sem pedig humorból nincs hiány. Igazi ínyencfalat a romantikus regények kedvelőinek.

Sabrina Jeffries - Ördögi ​csábító
Szülei ​rejtélyes halála miatt, a botránytól besározva, a megrögözött szerencsejátékos, Lord Jarret Sharpe élete teljesen megváltozik. Mégsem tud ellenállni,amikor a csábító Annabel Lake fogadást ajánl neki. Vajon ki nyeri a játékot? A végeredmény olyan események láncolatát indítja el, amely azzal fenyeget, hogy mind a férfi tervei romba dőlhetnek, mind Annabel titka is lelepleződhet...

Sabrina Jeffries - Felejthetetlen ​csók
Lady ​Minerva Sharpe tizenkilenc évesen szenvedélyes csókot kapott a jóképű, ám felettébb kicsapongó életet élő Giles Masterstől, amely a férfi lehetetlen viselkedésével együtt örökre az emlékezetébe vésődött… Közel tíz év múltán a lány még mindig hajadon, és minden vágya, hogy életét a regényírásnak szentelhesse. Tervét azonban meghiúsítani látszik nagyanyja ultimátuma, ezért Minerva úgy dönt, megpróbál túljárni az idős asszony eszén. Rafinált tervéhez nem is találhatna Giles Mastersnél megfelelőbb személyt. Miközben a két fiatal egyre több időt tölt együtt, a férfi mind jobban igyekszik elnyerni Minerva kegyeit, a lány pedig lassan ráébred, hogy Giles sem az, akinek eddig hitte. A kényszer szülte helyzet számtalan meglepő fordulatot tartogat számukra… Sabrina Jeffries (A lord titka, Ördögi csábító) új regénye izgalmas és kalandos színjáték, amelyben a szereplők annyira belegabalyodnak saját előadásukba, hogy a végén már nem is tudják: egymást vagy saját gyarló szívüket akarják-e megtéveszteni.

Sabrina Jeffries - Karácsonyi ​csoda
Pierce ​Waverlyt, Devonmont grófját gyermekkorában a szülei rokonok gondjaira bízták, és a férfi sosem bocsátotta meg nekik, hogy magára hagyták. Egy nap azonban levelet kap anyja társalkodónőjétől, Mrs. Camilla Stuarttól, amelyből arról értesül, hogy az édesanyja súlyos beteg. Azonnal hazatér vidéki birtokukra, hogy elbúcsúzhasson az asszonytól. Ám amikor megérkezik, meglepődöttségében a szája is tátva marad. Kiderül ugyanis, hogy az anyjának semmi baja, ő pedig beleesett Camilla körmönfont csapdájába. Az életvidám, vonzó özvegyasszony ugyanis eltökélte, hogy mindent megtesz azért, hogy kibékítse őlordságát az anyjával. A célja elérése érdekében pedig még arra is hajlandó, hogy elfogadja a férfi által felajánlott alkut, amely tisztességesnek egyáltalán nem nevezhető... Sabrina Jeffries karácsonyi történetében a Halstead Hall bajkeverői című sorozatból megismert Lord Devonmont sorsát követhetik nyomon az olvasók a megbocsátás és a szerelem útján.

Sabrina Jeffries - Egy ​hölgy sosem enged
Celia ​Sharpe-nak férjet kell találnia, méghozzá azonnal, ha nem akarja elveszíteni az örökségét. Kiszemel hát magának három vőlegényjelöltet: mindnyájan magas rangú, előkelő férfiak. Mivel nincs ideje a szerelembe eséssel bajlódni, úgy dönt, a legjobb lesz, ha az elhatározását tényekre alapozza, ezért felbérli a családja alkalmazásában álló, bosszantó, ámde igencsak jóképű magánnyomozót, Jackson Pintert, hogy derítsen ki a három férfiról mindent, amit csak lehet. Jackson már régóta vonzódik Celiához, így semmi ösztönzést nem érez arra, hogy segítsen neki férjet találni. Ahogy a két fiatal a közös munkának köszönhetően egyre több időt tölt együtt, fellángol köztük a szenvedély, és amikor a lány élete veszélybe kerül, Jackson rájön, hogy valójában egyvalamit akar igazán: megvédeni Celiát... immár a férjeként. Sabrina Jeffries Halstead Hall bajkeverői című sorozatának záró kötetében két erős akarat feszül egymásnak, hogy aztán a szerelemben és a szenvedélyben feloldódva egyesüljenek.

Sabrina Jeffries - A ​Lady Never Surrenders
New ​York Times bestselling author Sabrina Jeffries delights readers with the final novel in her sexy Regency Hellions of Hallstead Hall romance series, featuring Lady Celia Sharpe and the upstanding Bow Street runner, Pinter. Lady Celia Sharpe has always been wary of marriage but now her future depends on it. With two months left to find a husband and fulfill her grandmother's ultimatum, Celia sets her sights on three eligible bachelors. Becoming betrothed to one of these wealthy, high-ranking men will surely prove her capable of getting married, so hopefully the wedding itself won't be necessary for Celia to receive her inheritance. Step two of her audacious plan is hiring the dark and dangerously compelling Bow Street Runner, Jackson Pinter, to investigate the three men she's chosen. With Lady Celia bedeviling Jackson's days and nights, the last thing he wants is to help her find a husband. And when she recalls shadowed memories that lead his investigation into her parents' mysterious deaths in a new direction, putting her in danger, Jackson realizes the only man he wants Celia to marry is himself!

Sabrina Jeffries - The ​Truth About Lord Stoneville
They're ​the scandalous Sharpes, five hell-raising siblings tainted by a shocking family legacy. Now each faces a daunting ultimatum: marry by year's end—or kiss their inheritance good-bye. In the two decades since a tragic "accident" took the lives of his parents, Oliver Sharpe, the Marquess of Stoneville, has survived the scandal surrounding that fateful night by living as an unrepentant rakehell. And with his grandmother vowing to disinherit him if he doesn't settle down and wed, he plans to fulfill the bargain in true Sharpe style—by bringing home a fake fiancée from a brothel! But his scheme is derailed when he rescues an American beauty in a dire predicament instead. Maria Butterfield came to London to track down her groom-to-be, who's gone missing, but her engagement won't stop Oliver from getting what he wants: her, in his bed. His rebellious masquerade may call his grandmother's bluff, but it's soon made all too real—by a love that tempts him to be a hellion no more.

Sabrina Jeffries - Undercover ​Duke
The ​wit and passion of New York Times bestselling author Sabrina Jeffries take center stage as members of a blended family uncover clues about their combined pasts-and blaze paths to their future loves . . . Along with his stepsiblings, Sheridan Wolfe, Duke of Armitage, is determined to finally solve the mysteries behind the suspicious deaths of their mother's three husbands. Tasked with investigating a possible suspect, Sheridan finds himself in dangerous proximity to her captivating daughter, Vanessa Pryde. But still haunted by a tragically lost love, the duke is resolved to resist the attraction-and avoid any scheming husband-hunters. Besides, lovely Miss Pryde seems utterly smitten with a roguish London playwright... Vanessa thinks a little scheming may be in order-for it's Sheridan she truly has her sights, and her heart, set on. Her theatrical flirtation is intended only to break through his business-like demeanor and guarded emotions. And as Sheridan's jealousy becomes aroused, the two soon find themselves propelled into a scheme of an altogether different kind, involving a pretend engagement, a secret inquiry-and a perhaps not-so-secret leap into true love...

Sabrina Jeffries - The ​Pleasures of Passion
When ​Niall Lindsey, the Earl of Margrave, is forced to flee after killing a man in a duel, he expects his secret love, Brilliana Trevor, to go with him, or at the very least wait for him. To his shock, she does neither and sends him off with no promise for the future. Seven years and one pardon later, Niall returns to England disillusioned and cynical. And being blackmailed by the government into working with his former love to help catch a counterfeiter connected to her father doesn't improve his mood any. But as his role as Brilliana's fake fiancé brings his long-buried feelings to the surface once again, he wonders who is more dangerous--the counterfeiter or the woman rapidly stealing his heart. Forced to marry another man after Niall was exiled, the now widowed Brilliana wants nothing to do with the reckless rogue who she believes abandoned her to a dreary, loveless life. So having to rely on him to save her father is the last thing she wants, much less trusts him with....But as their scheme strips away the lies and secrets of their shared past, can she let go of the old hurt and put her pride aside? Or will the pleasures of their renewed passion finally enable them both to rediscover love?

Sabrina Jeffries - When ​the Rogue Returns
The ​second sparkling book in the New York Times bestselling Duke’s Men historical romance series, featuring the Duke’s cousin and a skilled female jeweler who must unravel a mystery ten years in the making. _They are the Duke’s Men_ : an investigative agency born from family pride and irresistible passion, risking their lives—and sometimes their hearts—as they unravel shocking deceptions and scandalous transgressions! Victor Cale never imagined that his sweet, shy bride, Isabella, would use her talent for creating exquisite imitation jewels in a criminal way. But there’s no denying that Isa’s handiwork was used in the brazen heist of the Dutch royal family’s diamonds—after she disappeared into the night. Ten years later, still reeling from her betrayal and enraged that her duplicitous side was so undetectable, Victor is sent to Edinburgh to investigate a wealthy baron’s mysterious brideto- be. Simple enough—until the “fiancée” proves to be Isa, masquerading as an alluring young widow. No longer the meek and mild girl he once knew, the bold woman vehemently asserts that it was Victor who abandoned her after he helped steal the royal diamonds! Piecing together the truth of the past reawakens their volatile passion, which burns hotter than ever. But with a decade of secrets between them, Victor and Isa must trust each other in order to bring the real thieves to justice—without getting burned themselves.

Sabrina Jeffries - A ​Dangerous Love
Griff ​Knighton's found the perfect way to avoid being trapped into marriage with one of the Earl of Swanlea's daughters: he'll swap identities with his man of affairs during their next visit to Swan Park, and be free to pursue his own desires. But Griff didn't reckon on the brazen, voluptuous Rosalind, who could tempt even a saint into sinning, and Griff is no saint. She was determined to unmask him..

Sabrina Jeffries - The ​Secret of Flirting
The ​moment spymaster Baron Fulkham meets the stunning Princess Aurore of Chanay, he's positive her royal persona is a ruse and that she's actually Monique Servais, the mysterious actress he met three years before in Dieppe. But as he pursues his suspicions, he uncovers a plot of attempted assassination and betrayal that could very well destroy his career, expose his own secrets...and ruin the woman he's rapidly coming to love. The Secret of Flirting is a sizzling historical romance filled with fast-paced storytelling, an enchanting heroine, and a sexy hero, perfect for fans of Regency romance.

Sabrina Jeffries - How ​to Woo a Reluctant Lady
When ​a charming rogue proposes she marry him to meet her grandmother's ultimatum, the Sharpe clan's strong-willed sister makes a tempting counter-offer that preserves her inheritance and ignites his imagination. Lady Minerva Sharpe has the perfect plan to thwart her grandmother's demands: become engaged to a rogue! Surely Gran would rather release her inheritance than see her wed a scoundrel. And who better to play the part of Minerva's would-be husband than wild barrister Giles Masters, the very inspiration for the handsome spy in the popular Gothic novels she writes? The memory of his passionate kiss on her nineteenth birthday has lingered in Minerva's imagination, though she has no intention of really falling for such a rakehell, much less marrying him. Little does she know, he really is a covert government operative. When they team up to investigate the mystery behind her parents' deaths, their fake betrothal leads to red-hot desire. Then Minerva discovers Giles's secret double life, and he must use all the cunning tricks of his trade to find his way back into her heart.

Sabrina Jeffries - The ​Study of Seduction
A ​marriage of convenience ignites into a passionate love affair in the hotly anticipated second novel in New York Times and USA TODAY bestselling author Sabrina Jeffries’s addictive Sinful Suitors series! When Edwin Barlow, the Earl of Blakeborough, agrees to help his best friend’s impetuous ward, Lady Clarissa Lindsey, in her time of need, he knows he’s in for trouble. He’s been hunting for someone to wed, and she’ll just get in the way. Although captivated by the whip-smart, free-spirited beauty, he fears she’d be all wrong as a wife ... if she would even take such a gruff cynic for her husband. Too bad he wants nothing more than to have her for his own. Clarissa has no intention of marrying anyone—not Edwin, whom she’s sure would be an overbearing husband, and certainly not the powerful French diplomat stalking her. But when matters escalate with the diplomat, she chooses Edwin’s gallant offer of a marriage between friends in hopes that it will deter her stalker. She expects nothing more than an amiable union, but their increasingly tempestuous kisses prove more than she bargained for. When her stalker’s vow to expose the lovers’ deepest secrets threatens to destroy their blossoming attraction, will their tenuous bond withstand public ruin, or will Edwin lose all that’s important to him to protect his bride?

Sabrina Jeffries - After ​the Abduction
What ​Happens When A Proper Young Lady Gives InTo A Reckless Love? After two London Seasons -- and a score of resoundingly dull society suitors -- lovely Juliet Laverick still longs for only one man: Morgan Pryce, the dashing scoundrel who kidnapped her two years ago. But her determination to bring him to justice hasn't waned, either -- not even when the man she, mistakes for Morgan, his twin brother Sebastian, tells her some shocking news: Her mysterious paramour has disappeared. Sebastian, Lord Templemore, dares not admit that he's the one Juliet seeks -- that it is his kiss she still yearns for.Confessing to her abduction would bring disaster and scandal upon them both. But how can he convince Juliet to forsake her pursuit of her dream lover -- when all he dreams of is holding her in his arms again?

Sabrina Jeffries - A ​lord titka
A ​Sharpe testvérek egy éjjelen rettenetes körülmények között elveszítik a szüleiket. A tragédia leginkább Olivert, a legidősebb fiút viseli meg, akinek hosszú éveken keresztül súlyos titok nyomja a lelkét szülei halálával kapcsolatban. Az árvák gyámja anyai nagyanyjuk lesz, aki az évek múlásával egyre ingerültebben szemléli, ahogy unokái botrányos életvitelükkel borzolják a főúri körök kedélyét. Így hát tizenkilenc évvel a tragédia után ultimátumot ad a testvéreknek: vagy családot alapítanak egy éven belül, vagy megvonja tőlük a járandóságukat, és az örökségükről is lemondhatnak. Oliver azonban ravasz tervet eszel ki, hogy eltántorítsa a szándékától az asszonyt. Egy szerencsétlen véletlen folytán ehhez partnert talál az Amerikából érkezett gyönyörű Maria Butterfieldben, aki eltűntnek hitt jegyese felkutatására érkezett Angliába. Oliver alkut ajánl neki: játssza el menyasszonyát, ő pedig cserébe megkeresteti Maria vőlegényét. A fordulatos és lebilincselő „színjátékban” lassan feltárulnak az igazi, rejtett érzések: fény derül az Oliver életét meghatározó nyomasztó titokra, és arra is, miért tűnt el Maria vőlegénye. A 19. századi Angliában játszódó regény minden sorában érzéki, szenvedélyes és felkavaró mű. Szerzője, Sabrina Jeffries amerikai írónő, a New York Times bestsellerírója, aki ezzel a művével végre Magyarországra is eljutott.

Sabrina Jeffries - To ​Wed a Wild Lord
Drowning ​in guilt over his best friend's death seven years ago, Lord Gabriel Sharpe, the Angel of Death, knows his only hope at redemption is a race against a shocking opponent. Shrouded in darkness for the past seven years, the infamous racer Lord Gabriel Sharpe is known to accept every challenge to race thrown at him. When his next challenge comes in the form of his late best friend's sister, Virginia Waverly, Gabe is shocked. Yet she presents just the opportunity Gabe needs--marriage to fulfill his grandmother's ultimatum and ensure his inheritance. What he didn't count on was needing her love.

Sabrina Jeffries - A ​Hellion in Her Bed
Furious ​at his grandmother's ultimatum to marry or lose his inheritance, Lord Jarret Sharpe wagers his luck - and his heart - at the card table against a most unlikely opponent.Mired in scandal after his parents' mysterious deaths, notorious gambler Lord Jarret Sharpe agrees to tamely run the family brewery for a year if his Machiavellian grandmother rescinds her ultimatum that he marry. But the gambler in him can't resist when beguiling Annabel Lake proposes a wager. If she wins their card game, he must help save her family's foundering brewery. But if he wins, she must spend a night in his bed. The outcome sets off a chain of events that threatens to destroy all his plans . . . and unveils the secret Annabel has held for so long. When Jarret discovers the darker reason behind her wager, he forces her into another one - and this time he intends to win not just her body, but her heart.

Sabrina Jeffries - 'Twas ​the Night After Christmas
Pierce ​Waverly, the Earl of Devonmont, has been estranged from his mother for most of his life. When his mother's new companion, Mrs. Camilla Stuart, writes to tell him that his mother is seriously ill, he goes home. But when he learns that the lovely widow tricked him in order to effect a holiday reconciliation, he refuses to stay - unless she meets his 'terms.' Somewhere between trying to seduce the beautiful Camilla and struggling with the cruel memories of his childhood Christmases, Pierce discovers that not only does forgiveness go two ways, but that love can blossom even in the coldest of winters.

Sabrina Jeffries - To ​Pleasure a Prince
estselling ​author Sabrina Jeffries pens the sizzling story of one of three half-noble half brothers, who makes a most unwelcome entrance into society...and a most unexpected match. Beautiful Lady Regina Tremaine has turned down so many suitors that she's called La Belle Dame Sans Merci. The truth: she won't marry because she carries a dark secret. She sees no good reason, however, why her brother shouldn't court the lovely Louisa North -- even if the girl's brother, the notorious "Dragon Viscount," objects. Marcus North, Viscount Draker -- bastard son of the Prince of Wales -- is rumored to be a monster who holds women captive in his dark castle to have his way with them. He has been exiled from polite society for years. But when Lady Regina makes a plea on her brother's behalf, Marcus proposes an outrageous deal: her brother can court Louisa so long as Marcus can court Regina. Can the beauty and the beast survive a proper courtship when the devastatingly improper passion between them threatens to cause the scandal of the century?

Sabrina Jeffries - What ​the Duke Desires
From ​the New York Times bestselling author who "delivers lively lovers" and "entertaining, sensual historical romance" (Booklist) comes the first in a new Regency romance series, The Duke's Men, featuring the Duke of Lyons and the illegitimate daughter of a viscount. Maximilian Cale, the Duke of Lyons, long ago buried his grief for his missing elder brother, Peter, who was presumed dead after being kidnapped. When a mysterious note arrives from Tristan Bonnaud asserting that the Duke's brother is alive, it leads Max straight to the winsome Lisette Bonnaud, illegitimate daughter of a viscount and Tristan's sister. Soon he and Lisette are traveling to Paris posing as husband and wife, in search of Tristan, who has disappeared. And the longer he spends with Lisette, the easier it is for Max to see that the line between dukedom and desire is easier to cross than he imagined...

Sabrina Jeffries - How ​the Scoundrel Seduces
The ​third deliciously sexy novel in the New York Times bestselling Duke’s Men historical romance series, featuring an investigator who sets out to find gypsies—and unexpectedly finds love. Investigator Tristan Bonnaud has one aim in life—to make sure that his half-brother George can’t ever ruin his life again. So when the pesky Lady Zoe Keane, the daughter of the Earl of Olivier, shows up demanding that the Duke’s Men find a mysterious gypsy woman, he seizes the opportunity to also hunt for a gypsy friend who knows secrets about George. Tristan doesn’t expect to uncover Lady Zoe’s family secrets, as well…or end up falling for the woman who will risk all to discover the truth.

Kollekciók