Ajax-loader

Sabrina Jeffries könyvei a rukkolán


Sabrina Jeffries - Karácsonyi ​csoda
Pierce ​Waverlyt, Devonmont grófját gyermekkorában a szülei rokonok gondjaira bízták, és a férfi sosem bocsátotta meg nekik, hogy magára hagyták. Egy nap azonban levelet kap anyja társalkodónőjétől, Mrs. Camilla Stuarttól, amelyből arról értesül, hogy az édesanyja súlyos beteg. Azonnal hazatér vidéki birtokukra, hogy elbúcsúzhasson az asszonytól. Ám amikor megérkezik, meglepődöttségében a szája is tátva marad. Kiderül ugyanis, hogy az anyjának semmi baja, ő pedig beleesett Camilla körmönfont csapdájába. Az életvidám, vonzó özvegyasszony ugyanis eltökélte, hogy mindent megtesz azért, hogy kibékítse őlordságát az anyjával. A célja elérése érdekében pedig még arra is hajlandó, hogy elfogadja a férfi által felajánlott alkut, amely tisztességesnek egyáltalán nem nevezhető... Sabrina Jeffries karácsonyi történetében a Halstead Hall bajkeverői című sorozatból megismert Lord Devonmont sorsát követhetik nyomon az olvasók a megbocsátás és a szerelem útján.

Sabrina Jeffries - Ördögi ​csábító
Szülei ​rejtélyes halála miatt, a botránytól besározva, a megrögözött szerencsejátékos, Lord Jarret Sharpe élete teljesen megváltozik. Mégsem tud ellenállni,amikor a csábító Annabel Lake fogadást ajánl neki. Vajon ki nyeri a játékot? A végeredmény olyan események láncolatát indítja el, amely azzal fenyeget, hogy mind a férfi tervei romba dőlhetnek, mind Annabel titka is lelepleződhet...

Sabrina Jeffries - Felejthetetlen ​csók
Lady ​Minerva Sharpe tizenkilenc évesen szenvedélyes csókot kapott a jóképű, ám felettébb kicsapongó életet élő Giles Masterstől, amely a férfi lehetetlen viselkedésével együtt örökre az emlékezetébe vésődött… Közel tíz év múltán a lány még mindig hajadon, és minden vágya, hogy életét a regényírásnak szentelhesse. Tervét azonban meghiúsítani látszik nagyanyja ultimátuma, ezért Minerva úgy dönt, megpróbál túljárni az idős asszony eszén. Rafinált tervéhez nem is találhatna Giles Mastersnél megfelelőbb személyt. Miközben a két fiatal egyre több időt tölt együtt, a férfi mind jobban igyekszik elnyerni Minerva kegyeit, a lány pedig lassan ráébred, hogy Giles sem az, akinek eddig hitte. A kényszer szülte helyzet számtalan meglepő fordulatot tartogat számukra… Sabrina Jeffries (A lord titka, Ördögi csábító) új regénye izgalmas és kalandos színjáték, amelyben a szereplők annyira belegabalyodnak saját előadásukba, hogy a végén már nem is tudják: egymást vagy saját gyarló szívüket akarják-e megtéveszteni.

Sabrina Jeffries - A ​lord titka
A ​Sharpe testvérek egy éjjelen rettenetes körülmények között elveszítik a szüleiket. A tragédia leginkább Olivert, a legidősebb fiút viseli meg, akinek hosszú éveken keresztül súlyos titok nyomja a lelkét szülei halálával kapcsolatban. Az árvák gyámja anyai nagyanyjuk lesz, aki az évek múlásával egyre ingerültebben szemléli, ahogy unokái botrányos életvitelükkel borzolják a főúri körök kedélyét. Így hát tizenkilenc évvel a tragédia után ultimátumot ad a testvéreknek: vagy családot alapítanak egy éven belül, vagy megvonja tőlük a járandóságukat, és az örökségükről is lemondhatnak. Oliver azonban ravasz tervet eszel ki, hogy eltántorítsa a szándékától az asszonyt. Egy szerencsétlen véletlen folytán ehhez partnert talál az Amerikából érkezett gyönyörű Maria Butterfieldben, aki eltűntnek hitt jegyese felkutatására érkezett Angliába. Oliver alkut ajánl neki: játssza el menyasszonyát, ő pedig cserébe megkeresteti Maria vőlegényét. A fordulatos és lebilincselő „színjátékban” lassan feltárulnak az igazi, rejtett érzések: fény derül az Oliver életét meghatározó nyomasztó titokra, és arra is, miért tűnt el Maria vőlegénye. A 19. századi Angliában játszódó regény minden sorában érzéki, szenvedélyes és felkavaró mű. Szerzője, Sabrina Jeffries amerikai írónő, a New York Times bestsellerírója, aki ezzel a művével végre Magyarországra is eljutott.

Sabrina Jeffries - A ​csábítás tétje
Mint ​mindennek, amit Lord Gabriel Sharpe tesz, Virginia Waverly elcsábításának is igen magas a tétje… Virginia a férfit okolja bátyja haláláért, aki egy Gabe-bel folytatott fogathajtó versenyen vesztette életét. Virginia évek óta másra sem vágyik, mint hogy bosszút álljon a meggondolatlan lordon, és legyőzze őt a saját sportjában. Ám amikor a lány kihívja a „Halál Angyalának” is nevezett férfit egy versenyre, ő házassági ajánlattal válaszol. Gabe tudja, hogy Virginia családja komoly pénzügyi problémákkal küzd – a házasság tehát megoldást jelentene mindkettejük problémájára… Virginia mindent megpróbál, hogy ellen tudjon állni a lord csábításának, de a férfi szenvedélyes csókjai bűvkörükbe vonják. És amikor együtt elkezdik felderíteni a Roger halála körüli rejtélyt, Gabe emeli a tétet: a bátor szépségnek minden örökségnél értékesebb dolgot kínál: igaz szerelmet. Sabrina Jeffries méltán népszerű sorozatának, a Hallstead Hall bajkeverőinek negyedik része sem okoz csalódást a történelmi romantika kedvelőinek.

Sabrina Jeffries - Egy ​hölgy sosem enged
Lady ​Celia Sharpe mindig is óvatos volt a házasság kérdését illetően, de most a jövője múlik rajta. Két hónapja van arra, hogy férjet találjon magának, és teljesítse nagyanyja kérését. Három gazdag, magas rangú agglegényt mutatnak be neki, akik közül az egyik biztosan elnyeri a tetszését. Ugyanakkor felbéreli Jackson Pintert, hogy nyomozzon a három választottja után, de Jacksont annyira megbabonázza Celia, hogy a legutolsó dolog, amit szeretne, hogy segítségére legyen férjet találni...

Sabrina Jeffries - A ​Hellion in Her Bed
Furious ​at his grandmother's ultimatum to marry or lose his inheritance, Lord Jarret Sharpe wagers his luck - and his heart - at the card table against a most unlikely opponent.Mired in scandal after his parents' mysterious deaths, notorious gambler Lord Jarret Sharpe agrees to tamely run the family brewery for a year if his Machiavellian grandmother rescinds her ultimatum that he marry. But the gambler in him can't resist when beguiling Annabel Lake proposes a wager. If she wins their card game, he must help save her family's foundering brewery. But if he wins, she must spend a night in his bed. The outcome sets off a chain of events that threatens to destroy all his plans . . . and unveils the secret Annabel has held for so long. When Jarret discovers the darker reason behind her wager, he forces her into another one - and this time he intends to win not just her body, but her heart.

Sabrina Jeffries - Mire ​vágyik egy herceg?
Egy ​nap váratlan látogató kopogtat a Manton Nyomozóiroda ajtaján. Az igencsak dühös herceg, Maximilian Cale magyarázatot követelve kér bebocsátást. Azt állítja ugyanis, hogy az irodavezető testvére orvul rászedte őt, és nem átallotta azt hazudni, hogy az ő halottnak hitt bátyja él. A helyszínen azonban csak az igézően szép Lisette-et találja, az őt becsapó férfi húgát, aki hiába próbál magyarázattal szolgálni. Cale szentül hiszi, hogy a testvérek összejátszanak ellene, a nő azonban váltig állítja, hogy mind ő, mind a fivére ártatlan. Lisette végül meggyőzi Maximiliant, hogy együtt próbálják meg kideríteni, hová tűnhetett a bátyja, és hogy valóban él-e a herceg testvére. Azért, hogy a nő tisztességén folt ne essen, kénytelenek inkognitóban, férjként és feleségként útra kelni. Ahogy úti céljuk, Párizs felé tartanak, a kényszer szülte helyzet megannyi izgalmat tartogat számukra, a legnagyobb kihívás elé mégis tulajdon szívük állítja őket. Vajon hihetnek az érzéseiknek, és teret engedhetnek a vágyaiknak, vagy az egész nem több egy hirtelen fellángolásnál? Sabrina Jeffries új sorozatának, A herceg embereinek első kötetében sem izgalmakból, sem szenvedélyből, sem pedig humorból nincs hiány. Igazi ínyencfalat a romantikus regények kedvelőinek.

Sabrina Jeffries - The ​Truth About Lord Stoneville
They're ​the scandalous Sharpes, five hell-raising siblings tainted by a shocking family legacy. Now each faces a daunting ultimatum: marry by year's end—or kiss their inheritance good-bye. In the two decades since a tragic "accident" took the lives of his parents, Oliver Sharpe, the Marquess of Stoneville, has survived the scandal surrounding that fateful night by living as an unrepentant rakehell. And with his grandmother vowing to disinherit him if he doesn't settle down and wed, he plans to fulfill the bargain in true Sharpe style—by bringing home a fake fiancée from a brothel! But his scheme is derailed when he rescues an American beauty in a dire predicament instead. Maria Butterfield came to London to track down her groom-to-be, who's gone missing, but her engagement won't stop Oliver from getting what he wants: her, in his bed. His rebellious masquerade may call his grandmother's bluff, but it's soon made all too real—by a love that tempts him to be a hellion no more.

Sabrina Jeffries - How ​to Woo a Reluctant Lady
When ​a charming rogue proposes she marry him to meet her grandmother's ultimatum, the Sharpe clan's strong-willed sister makes a tempting counter-offer that preserves her inheritance and ignites his imagination. Lady Minerva Sharpe has the perfect plan to thwart her grandmother's demands: become engaged to a rogue! Surely Gran would rather release her inheritance than see her wed a scoundrel. And who better to play the part of Minerva's would-be husband than wild barrister Giles Masters, the very inspiration for the handsome spy in the popular Gothic novels she writes? The memory of his passionate kiss on her nineteenth birthday has lingered in Minerva's imagination, though she has no intention of really falling for such a rakehell, much less marrying him. Little does she know, he really is a covert government operative. When they team up to investigate the mystery behind her parents' deaths, their fake betrothal leads to red-hot desire. Then Minerva discovers Giles's secret double life, and he must use all the cunning tricks of his trade to find his way back into her heart.

Sabrina Jeffries - To ​Pleasure a Prince
estselling ​author Sabrina Jeffries pens the sizzling story of one of three half-noble half brothers, who makes a most unwelcome entrance into society...and a most unexpected match. Beautiful Lady Regina Tremaine has turned down so many suitors that she's called La Belle Dame Sans Merci. The truth: she won't marry because she carries a dark secret. She sees no good reason, however, why her brother shouldn't court the lovely Louisa North -- even if the girl's brother, the notorious "Dragon Viscount," objects. Marcus North, Viscount Draker -- bastard son of the Prince of Wales -- is rumored to be a monster who holds women captive in his dark castle to have his way with them. He has been exiled from polite society for years. But when Lady Regina makes a plea on her brother's behalf, Marcus proposes an outrageous deal: her brother can court Louisa so long as Marcus can court Regina. Can the beauty and the beast survive a proper courtship when the devastatingly improper passion between them threatens to cause the scandal of the century?

Sabrina Jeffries - 'Twas ​the Night After Christmas
Pierce ​Waverly, the Earl of Devonmont, has been estranged from his mother for most of his life. When his mother's new companion, Mrs. Camilla Stuart, writes to tell him that his mother is seriously ill, he goes home. But when he learns that the lovely widow tricked him in order to effect a holiday reconciliation, he refuses to stay - unless she meets his 'terms.' Somewhere between trying to seduce the beautiful Camilla and struggling with the cruel memories of his childhood Christmases, Pierce discovers that not only does forgiveness go two ways, but that love can blossom even in the coldest of winters.

Sabrina Jeffries - To ​Wed a Wild Lord
Drowning ​in guilt over his best friend's death seven years ago, Lord Gabriel Sharpe, the Angel of Death, knows his only hope at redemption is a race against a shocking opponent. Shrouded in darkness for the past seven years, the infamous racer Lord Gabriel Sharpe is known to accept every challenge to race thrown at him. When his next challenge comes in the form of his late best friend's sister, Virginia Waverly, Gabe is shocked. Yet she presents just the opportunity Gabe needs--marriage to fulfill his grandmother's ultimatum and ensure his inheritance. What he didn't count on was needing her love.

Sabrina Jeffries - A ​Lady Never Surrenders
New ​York Times bestselling author Sabrina Jeffries delights readers with the final novel in her sexy Regency Hellions of Hallstead Hall romance series, featuring Lady Celia Sharpe and the upstanding Bow Street runner, Pinter. Lady Celia Sharpe has always been wary of marriage but now her future depends on it. With two months left to find a husband and fulfill her grandmother's ultimatum, Celia sets her sights on three eligible bachelors. Becoming betrothed to one of these wealthy, high-ranking men will surely prove her capable of getting married, so hopefully the wedding itself won't be necessary for Celia to receive her inheritance. Step two of her audacious plan is hiring the dark and dangerously compelling Bow Street Runner, Jackson Pinter, to investigate the three men she's chosen. With Lady Celia bedeviling Jackson's days and nights, the last thing he wants is to help her find a husband. And when she recalls shadowed memories that lead his investigation into her parents' mysterious deaths in a new direction, putting her in danger, Jackson realizes the only man he wants Celia to marry is himself!