Ajax-loader

Sylvia Day könyvei a rukkolán


Sylvia Day - Eggyé ​válva
Gideon ​Cross. Annyira magától értetődő volt, hogy beleszeretek. Azonnal, első látásra. Teljesen. Visszavonhatatlanul. Egy álom vált valóra, amikor feleségül vett. De az, hogy a házasságunk működjön, életre szóló küzdelem. A szerelem átformál. A mi szerelmünk egyszerre menedék a vihar elől és pusztító szélvész. Két megtört lélek válik eggyé. Megmutattuk egymásnak a legmélyebb, legsötétebb titkainkat. Gideon a tükör, amelyben minden hibámat látom… és a szépségemet is. Mindent megad nekem, és most ideje bebizonyítanom, hogy mellette állok és támogatom, akárcsak ő engem. Együtt megbirkózhatunk azokkal, akik gonoszul közénk akarnak állni. De a legnagyobb csatánkat talán épp a fogadalommal kell megvívnunk, ami erőt ad nekünk. Az, hogy elköteleződtünk a szerelem mellett, csak a kezdet volt. Meg kell küzdenünk érte, és vagy még közelebb kerülünk egymáshoz, vagy… elválnak útjaink. Szívszaggató és csábító, az Eggyé válva a Crossfire sorozat befejező része. Izgalmas szerelmi történet, amely világszerte olvasók millióinak szívét ejtette rabul.

216356
elérhető
7

Sylvia Day - Rabul ​ejtve
Végre ​itt a nemzetközi sikersorozat várva várt 4. része: Eva és Gideon szenvedélyes szerelmének története folytatódik Gideon angyalkának hív, pedig ő a csoda az életemben. Az én gyönyörű, sebzett harcosom, aki elszántan küzd, hogy lemészárolja a démonjaimat, de a sajátjaival nem akar szembenézni. Fogadalmunknak még jobban össze kellett volna kovácsolnia bennünket, ám ehelyett felszaggatta a régi sebeket, felszínre hozta a fájdalmat, a bizonytalanságot. Éreztem, hogy Gideon kicsúszik a kezem közül, hogy legszörnyűbb félelmeim valóra válnak, hogy elveszítjük egymást… Életünk legboldogabb időszakára árnyékot vetett a múltja, és pusztulással fenyegetett mindent, amiért olyan keményen megdolgoztunk. Borzasztó válaszút elé kerültünk: vagy az ismerős, biztonságos lét, amit megismerkedésünk előtt éltünk, vagy a harc egy olyan jövőért, ami hirtelen lehetetlen, reménytelen álomnak tűnik…

Sylvia Day - Hozzád ​kötve
NEW ​YORK TIMES BESTSELLER Gideon Cross olyan erővel lépett be az életembe, mint a sötétségbe hasító villám… Ez a gyönyörű, sugárzó férfi maga volt a fehér izzás. Soha eddigi életemben senki és semmi nem vonzott még ilyen ellenállhatatlanul. Úgy vágytam az érintésére, mint drogos a napi adagjára, bár éreztem, hogy elgyengít, mégsem tudtam, nem is akartam ellenállni. Sérült és törékeny lettem, ő pedig oly könnyedén megtörte az ellenállásomat, és áthatolt az eddig kemény páncélon… Gideon birtokában volt a tudásnak. Megvoltak a maga démonai. Egymás tükörképeivé váltunk, visszavetítve a másikra legbensőbb világunkat, legmerészebb vágyainkat… Szerelme megbéklyózott, átformált, és én csak azért esedeztem, nehogy kínzó múltunk elszakítson minket egymástól… „Day erőteljes története felizgatja s magával ragadja az olvasót…”

Sylvia Day - Afterburn ​- Átverve
Soha ​ne keverd az üzletet az élvezettel! Soha ne vigyél politikát a hálószobába! Mindkét hibát elkövettem, mikor Jackson Rutledge szeretője lettem. Nem mondhatom, hogy nem figyelmeztettek... Két évvel később újra felbukkant. Megakadályozott egy üzletet, amelynek megkötéséért keményen dolgoztam. Csakhogy Lei Young, New York egyik legbriliánsabb üzletasszonya oldalán megtanultam egyet s mást, amióta Jax kisétált az életemből. Már nem ugyanaz a lány voltam, akit egykor ismert, ő viszont mit sem változott. Az első találkozásunkkal ellentétben ezúttal pontosan tudtam, kivel van dolgom… és hogy milyen függőséget okozhat az érintése. Jax számára csupán játék volt a csillogás, a szex és a kiváltságok, de időközben én is megtanultam a játékszabályokat. A könyörtelen üzleti világban a mindent felülíró, legfontosabb tanács: tartsd magadhoz közel az ellenséged, de még közelebb a volt szeretőd… Sylvia Day a New York Times bestseller-listájának többszörös első helyezettje, nemzetközileg jegyzett bestseller-szerző. Több mint húsz díjnyertes regénye jelent meg negyvennél is több országban. Huszonegy országban vezette az eladási listákat, művei nyomtatott kiadásaiból több tízmillió példányt adtak el. Crossfire sorozatának filmjogait megvásárolta a Lionsgate, a Goodreads honlap közönségszavazásán pedig a legjobb szerzőnek jelölték. Keresse fel honlapját, www.sylviaday.com, vagy kövesse a Facebook.com/AuthorSylviaDay oldalon és a Twitteren: @SylDay.

Sylvia Day - Hét ​év vágyakozás
"...kegyetlenül ​érzéki..." Booklist Minél tovább kell ellenállni... Hét évvel korábban, menyegzőjének előestéjén a nemes Lady Jessica Sheffield olyan bujaságnak volt tanúja, amit egy ártatlan kisasszony elképzelni sem tudna. Megdöbbent, de furcsamód izgatta is a dolog, mégis hallgatott a botrányos Alistair Caulfieldről, és férjhez ment, ahogy illett. De házasságának komor, egyhangú évei alatt Caulfield emléke vele maradt, és tiltott álmokban kísértette... ... annál édesebb a jutalom Alistair egészen Nyugat-Indiáig menekült a szenvedélyes tekintetű, prűd elsőbálozó kisasszony kísértése elől. Sikeres kereskedő lett, és már nem sokban hasonlít a hajdani, féktelen ifjoncra, akit Jessica ismert. De amikor a nemrég megözvegyült nő Alistair hajójára száll, hogy átkeljen az Atlanti-óceánon, a hétévnyi megtagadott mámor útjába semmi más nem áll, mint néhány réteg selyem... és a bizonyosság, hogy mindketten megégnek, ha engednek a csábításnak. Sylvia Day a New York Times és az USA Today bestseller írója, könyvei nemzetközi bestseller listákat is vezettek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, több mint 40 országban. 28 országban vált bestseller íróvá, könyveit több tízmillió példányban adták ki.

Sylvia Day - Egymásba ​fonódva
Eva ​és Gideon nem menekülhet a múlt démonai elől – viselniük kell birtoklási vágyuk következményeit. Megismertem Gideon Crosst, és abban a pillanatban éreztem, hogy van benne valami, amire szomjazom, aminek képtelen vagyok ellenállni. Veszélyt jelent, jól tudom, és hozzám hasonlóan az ő lelke is sérült. Ám ellenállhatatlanul vonz, s az élet nélküle elképzelhetetlen számomra. Senki nem tudja, mi mindent kockáztatott értem. Ijesztő, hogy múltunk sötét árnyai elől nincs menekvés – felfalhatnak minket. Súlyos titkainktól nem szabadulhatunk, mégis megpróbáltunk dacolni a sorssal, és megadtuk magunkat leküzdhetetlen vágyunk elsöprő erejének.

Sylvia Day - Blood ​and Roses
When ​insurance investigator Anastasia Miller sets out to retrieve the rose-hued pink diamonds stolen in a recent heist, she finds herself working alongside former flame, deputy U.S. Marshal Jake Monroe--the man she loved enough to leave behind.

Sylvia Day - Megigézve
Max ​Westin maga volt a megtestesült szexualitás. A lány már a közelségéből, a szagából érezte. Benne minden nyers volt és érdes. Egy őseredeti lény. Akárcsak Victoria. Max túl hosszan fogta a kezét, sűrű pillákkal keretezett szeme leplezetlenül elárulta a szándékát: magának akarta, meg akarta szelídíteni a nőt… „Victoria”. Egy szó csupán, de ahogy a férfi szájából hangzott, abból olyannyira sugárzott a birtoklás, hogy Victoria már-már magán érezte a nyakörvet. „Ez hozzátartozik a természetedhez – morogta a férfi. – A vágy arra, hogy valaki megszerezzen.” Ebben a macska-egér játékban minden csak illúzió, ám a szenvedély valóságosabb már nem is lehetne…

Sylvia Day - The ​Stranger I Married
Lady ​Pelham could not have designed a husband more suited to her needs. The Marquess of Grayson is a dear and enchanting friend and an unrepentant ladies’ man. Their union is solid; their hearts safe from one another. But every marriage has its surprises… They were together for all the wrong reasons... They are London’s most scandalous couple. Isabel, Lady Pelham, and Gerard Faulkner, Marquess of Grayson, are well matched in all things–their lusty appetites, constant paramours, wicked wits, provocative reputations, and their absolute refusal ever to ruin their marriage of convenience by falling in love with one another. Isabel knows such a charming rake will never appeal to her guarded heart, nor will she sway his philandering one. It is a most agreeable sham…until a shocking turn of events sends Gerard from her side. Now, four years later, Gerard has come home to Isabel. But the carefree, boyish rogue who left has been replaced by a brooding, powerful, irresistible man who is determined to seduce his way into her affections. Gone is the devil-may-care companion who shared her friendship and nothing more, and in his place is temptation itself…a husband who desires Isabel body and soul and who will stop at nothing to win her love. No, this is not at all the man she had married. But he is the man who might finally steal her heart…

Sylvia Day - Átverve ​/ Átölelve
Soha ​ne keverd az üzletet az élvezettel! Soha ne vigyél politikát a hálószobába! Mindkét hibát elkövettem, mikor Jackson Rutledge szeretője lettem. Nem mondhatom, hogy nem figyelmeztettek… Két évvel később újra felbukkant. Megakadályozott egy üzletet, amelynek megkötéséért keményen dolgoztam. Csakhogy Lei Yeung, New York egyik legbriliánsabb üzletasszonya oldalán megtanultam egyet s mást, amióta Jax kisétált az életemből. Már nem ugyanaz a lány voltam, akit egykor ismert, ő viszont mit sem változott. Az első találkozásunkkal ellentétben ezúttal pontosan tudtam, kivel van dolgom… és hogy milyen függőséget okozhat az érintése. Jax számára csupán játék volt a csillogás, a szex és a kiváltságok, de időközben én is megtanultam a játékszabályokat. A könyörtelen üzleti világban a mindent felülíró, legfontosabb tanács: tartsd magadhoz közel az ellenséged, de még közelebb a volt szeretőd… Sylvia Day a New York Times bestsellerlistájának többszörös első helyezettje, nemzetközileg jegyzett bestsellerszerző. Több mint húsz díjnyertes regénye jelent meg negyvennél is több országban. Huszonegy országban vezette az eladási listákat, művei nyomtatott kiadásaiból több tízmillió példányt adtak el. Crossfire sorozatának filmjogait megvásárolta a Lionsgate, a Goodreads honlap közönségszavazásán pedig a legjobb szerzőnek jelölték. Keresse fel honlapját, www.sylviaday.com, vagy kövesse a Facebook.com/AuthorSylviaDay oldalon és a Twitteren: @SylDay.

Sylvia Day - Pleasures ​of the Night
There ​are sensuous pleasures that can only be tasted in the night . . . He comes to her in the twilight between sleep and consciousness to fulfill her secret desires. Lyssa Bates has never experienced such ecstasy, brought to her by a man whose deep, soul-penetrating blue eyes hold the promise of tempting intimacies and decadent pleasures. But this stranger, this lover, this immortal seducer is only a dream—a phantom of her nocturnal fantasies—until he appears, inexplicably, at her door in the flesh! Lyssa aches for the reality of him, but there is grave danger in surrender. Because Captain Aidan Cross is on a mission, and the passion that consumes them both, body and soul, could have dire consequences in a world of dreams . . . and in the waking one as well.

Sylvia Day - Don't ​Tempt Me
Sometimes ​Temptation... A hardened mercenary as adept in bed as in battle, Simon Quinn can have any woman he wants, but he prefers those who know the rules of the game. That way it's easier to leave them behind... Can't Be Avoided But Lysette Rousseau is one female he can't figure out. Beautiful, sensual, seductive, she should be the perfect match for Simon, yet something about her ties him in knots. Bold and manipulative one time, sweetly innocent the next, she is an enigma bound to bring trouble... impossible to resist.

Sylvia Day - Afterburn
The ​realization that Jax still affected me so strongly was a jagged pill to swallow. He'd only been part of my life for five short weeks two years ago. But now he was back. Walking into a deal I'd worked hard to close. And God, he was magnificent. His eyes were a brown so dark they were nearly black. Thickly lashed, they were relentless in their intensity. Had I really thought they were soft and warm? There was nothing soft about Jackson Rutledge. He was a hard and jaded man, cut from a ruthless cloth. In that moment I understood how badly I wanted to unravel the mystery of Jax. Bad enough that I didn't mind how much it was going to cost me...

Sylvia Day - Butterfly ​in Frost
From ​#1 New York Times bestselling phenomenon Sylvia Day comes a hotly anticipated and passionate new love story. Once, I would never have imagined myself here. But I’m settled now. In a place I love, in a home I renovated, spending time with new friends I adore, and working a job that fulfills me. I am reconciling the past and laying the groundwork for the future. Then Garrett Frost moves in next door. He’s obstinate and too bold, a raging force of nature that disrupts the careful order of my life. I recognize the ghosts that haunt him, the torment driving him. Garrett would be risky in any form, but wounded, he’s far more dangerous. I fear I’m too fragile for the storm raging inside him, too delicate to withstand the pain that buffets him. But he’s too determined…and too tempting. And sometimes hope soars above even the iciest desolation. Emotional and heartrending, Butterfly in Frost marks a brilliant return by global sensation Sylvia Day, the #1 international multimillion bestselling author of the Crossfire saga.

Sylvia Day - Aftershock ​- Átölelve
Soha ​ne keverd az üzletet az élvezettel! Soha ne vigyél politikát a hálószobába! Mindkét hibát elkövettem, mikor Jackson Rutledge szeretője lettem. Nem mondhatom, hogy nem figyelmeztettek… Két évvel később újra felbukkant. Megakadályozott egy üzletet, amelynek megkötéséért keményen dolgoztam. Csakhogy Lei Young, New York egyik legbriliánsabb üzletasszonya oldalán megtanultam egyet s mást, amióta Jax kisétált az életemből. Már nem ugyanaz a lány voltam, akit egykor ismert, ő viszont mit sem változott. Az első találkozásunkkal ellentétben ezúttal pontosan tudtam, kivel van dolgom… és hogy milyen függőséget okozhat az érintése. Jax számára csupán játék volt a csillogás, a szex és a kiváltságok, de időközben én is megtanultam a játékszabályokat. A könyörtelen üzleti világban a mindent felülíró, legfontosabb tanács: tartsd magadhoz közel az ellenséged, de még közelebb a volt szeretőd…

Sylvia Day - A ​Hunger So Wild
From ​the internationally bestselling author of BARED TO YOU (Crossfire trilogy), A HUNGER SO WILD is the second red-hot paranormal romance following the sizzling A TOUCH OF CRIMSON. If you fell for Gideon Cross, wait until you meet the men who really are out of this world... Elijah Reynolds is the most dominant of lycans, a rare Alpha whose skill for the hunt is surpassed only by his primal sexuality. When the lycans revolt against the iron fist of angelic rule, he steps in to command, becoming both enemy and coveted ally in the conflict between vampires and angels. Vashti is the second most powerful vampire in the world, a lethal beauty with a path of devastation in her wake. Tasked with proposing an alliance between vampires and the lycans who killed her mate, Vash approaches Elijah, whose need to avenge the loss of his closest friend calls for Vash's death even as his passion demands her surrender. Soon, their enmity erodes beneath an all-consuming desire. Elijah has never encountered a woman whose warrior spirit and fierce sexual appetite rivals his own, while Vash is faced with the one man strong enough to be her equal. But as war looms, each must decide where their loyalty lies - with their own kind or with the enemy lover they can no longer live without...

Sylvia Day - Botrányos ​viszonyok
Ó, ​azok a rosszfiúk! Csintalan kacsintások, érzéki mosolyok és némi vadság, amivel igazán nem lehet finom társaságban mutatkozni. De kit érdekel? Otthon sem unatkoznak... Lopott gyönyör Merrick grófja, Sebastian Blake rég elmenekült a rangjával járó felelősség elől, és kalóznak állt. Ő a hírhedt Phoenix kapitány. De egy kereskedőhajóról furcsa zsákmányt szerez: egy tüzes kis vadmacskát, aki azt állítja magáról, hogy menyasszony... mégpedig az ő menyasszonya, akivel a házasságot apáik írták alá a nevükben. A kapitány most megszégyeníthetné gyűlölt családját, és érintetlenül visszaküldhetné gyönyörű feleségét, de ilyen csábító kincset még sosem talált. Nincs hát más vágya, mint hogy házasságukat igazi friggyé kovácsolja. Lucien kockáztat Lucien Remington szabadosságáról híres: semmiféle szabályt nem tart be, sem a hálószobában, sem az üzleti életben. Amit akar, azt megszerzi, és legkevésbé sem érdekli, mit gondolnak róla emiatt. De igazán csak az elérhetetlen Lady Julienne La Coeur kegyeire vágyik, és nem is reménykedhet benne, hogy ezt megkapja... egészen addig, amíg a Julienne férfinak öltözve be nem oson Lucien klubjába, felelőtlen fivére után kutatva. Lucien hirtelen úgy érzi, itt az alkalom, hogy megszerezze, és csupa bűnös gondolat jár a fejében. Egy úriember ellenállna az ilyen csábításnak. De Lucien sosem tartotta magát úriembernek... Az őrült hercegné Hugh La Coeur sosem akart Montrose grófja lenni. Nem vágyik több felelősségre, mint ami a borral, nőkkel és nagy tétben megtett fogadásokkal jár. Semmi kedve az éjszakát egy kísérteties, elhagyatott kúriában tölteni, aminek tulajdonosa egy híres, őrült hercegné. Ám a hercegné társalkodónője, a vad és független Charlotte más kérdés... Hugh vele akárhány éjszakát szívesen töltene. Tudja, hogy a lány szörnyű titkokat rejteget, és életében először Montrose grófja szeretné magára vállalni ezt a terhet, bármilyen veszéllyel is jár... Őrültek, rosszak, és teljességgel ellenállhatatlanok... Sylvia Day a New York Times és az USA Today bestseller írója, könyvei nemzetközi bestseller listákat is vezettek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, több mint 40 országban. 28 országban vált bestseller íróvá, könyveit több tízmillió példányban adták ki.

Sylvia Day - A ​Passion for Him
Stranger He ​wears a mask…and he is following her. Staring at her like no other man since Colin. But Colin is dead and Amelia believes she will never again shiver with pleasure, never again sigh his name. Lover Until her masked pursuer lures her into a moonlit garden and a single, reckless kiss. Now she is obsessed with discovering his identity. Perfectly attuned to his every desire, his every thought, she will not stop until she knows his every secret.

Sylvia Day - Versuchung
Die ​Uniabsolventin Eva Tramell tritt ihren ersten Job in einer New Yorker Werbeagentur an. An ihrem ersten Arbeitstag stößt sie in der Lobby des imposanten Crossfire-Buildings mit Gideon Cross zusammen - dem Inhaber. Er ist mächtig, attraktiv und sehr dominant. Eva fühlt sich wie magisch von ihm angezogen, spürt aber instinktiv, dass sie von Gideon besser die Finger lassen sollte. Aber er will sie - ganz und gar und zu seinen Bedingungen. Eva kann nicht anders, als ihrem Verlangen nachzugeben. Sie lässt sich auf ein Spiel ein, das immer ernster wird, und entdeckt ihre dunkelsten Sehnsüchte und geheimsten Fantasien.

Sylvia Day - Bared ​to You
Our ​journey began in fire... Gideon Cross came into my life like lightning in the darkness—beautiful and brilliant, jagged and white-hot. I was drawn to him as I'd never been to anything or anyone in my life. I craved his touch like a drug, even knowing it would weaken me. I was flawed and damaged, and he opened those cracks in me so easily... Gideon knew. He had demons of his own. And we would become the mirrors that reflected each other's most private wounds... and desires. The bonds of his love transformed me, even as I prayed that the torment of our pasts didn't tear us apart...

Sylvia Day - Verzaubert
Der ​Zauberer Max Westin ist attraktiv, arrogant und dominant – in jeder Beziehung. Als er eines Tages der betörend schönen Magierin Victoria begegnet, ist ihm sofort klar, dass sie die Seine werden muss. Doch Victoria hat auf tragische Weise ihre große Liebe verloren und den Verlust noch nicht überwunden. Auf gar keinen Fall wird sie einfach so in Max’ Bett fallen! Für Max und Victoria beginnt ein sinnliches Katz-und- Maus-Spiel voll dunkler Vergnügungen, bei dem sie beide bald nicht mehr wissen, was Realität ist und was Magie ...

Sylvia Day - One ​With You
Gideon ​Cross. Falling in love with him was the easiest thing I’ve ever done. It happened instantly. Completely. Irrevocably. Marrying him was a dream come true. Staying married to him is the fight of my life. Love transforms. Ours is both a refuge from the storm and the most violent of tempests. Two damaged souls entwined as one. We have bared our deepest, ugliest secrets to one another. Gideon is the mirror that reflects all my flaws … and all the beauty I couldn’t see. He has given me everything. Now, I must prove I can be the rock, the shelter for him that he is for me. Together, we could stand against those who work so viciously to come between us. But our greatest battle may lie within the very vows that give us strength. Committing to love was only the beginning. Fighting for it will either set us free ... or break us apart. Heartbreakingly and seductively poignant, One with You is the breathlessly awaited finale to the Crossfire saga, the searing love story that has captivated millions of readers worldwide.

Sylvia Day - A ​Caress of Wings
Author ​of "Bared to You" and "A Hunger So Wild" Sylvia Day takes us into a shadowy underworld, where a powerful angel breaks all the rules by falling for the mortal whose life she's saved... Chained in the dark, Trevor Descansos endures pain and terror as vampires slowly drain the life from him. He finds mercy in Sentinel Siobh n, a beautiful avenging angel with lethal wings. She draws Trevor from the depths of hell, wrapping him in the softness of the same feathers that she wielded like blades to cut down his tormentors. Ageless and eternal, Siobh n has seen too much to be surprised by anything, but the mortal she finds in the pit of a vampire den shakes her to the core. Broken and near death, his ravaged masculine beauty stirs the heart she hadn't realized she possessed. Though she's tasked with eradicating the vampire disease sweeping across her world, she nurses Trevor back to health, healing him even as he awakens a forbidden longing. But the true test has yet to come. Siobh n faces an even darker fate than Trevor's, as she falls from grace into mortal love... Includes a preview of the next Renegade Angels novel, "A Hunger So Wild"

Sylvia Day - Mr. ​Frost - A megtört szerető
"Egy ​érzelmileg túlfűtött történet, amely magával sodor és eléri a célját." - Kirkus Reviews "Kifinomult, magával ragadó, okos és édes." - The Irish Independent Korábban sosem gondoltam volna, hogy egyszer itt találom magam. De most mégis megállapodtam. Egy helyen, amit szeretek, egy házban, amit felújítottam; barátokkal töltve az időt, akiket imádok, és egy olyan munkával, ami teljességgel kielégít. Megbékéltem a múlttal, és most a jövőt alapozom. Aztán Garrett Frost a szomszédba költözött. Ő csökönyös és igazán szemtelen, a természet tomboló ereje, amely megzavarja az életem gondos rendjét. Felismerem a démonokat, amelyek kísértik őt; a fájdalmat, amely irányítja. Garrett minden szempontból kockázatos lenne, de sérülten még veszélyesebb. Félek, hogy túl törékeny vagyok ahhoz a viharhoz, ami benne dúl; túl gyenge, hogy legyőzzem a fájdalmat, ami sújtja. De ő túlságosan elszánt... és túlságosan csábító. Néha a remény túlszárnyalja a legfagyosabb pusztítást is. A #1 nemzetközi bestsellerszerző, Sylvia Day briliáns visszatérésében egy vadonatúj, érzelmes és szívfacsaró, szenvedélyes, szerelmi történettel érkezik a magyar olvasókhoz.

Sylvia Day - A ​Dark Kiss of Rapture
Of ​all the Fallen, Raze's hungers are some of the darkest and most insatiable. His brazen seductions cost him his wings, leaving him soulless and immortal, the most dangerous of seducers. He has roamed the earth for eons, hunting the rogues of his kind and protecting the humans who provide him with blood and sex. He is content with his life and the transient pleasures that flow through it... until one night and one woman change everything. Kimberly McAdams is smart, beautiful, and wealthy. She can have any man she wants, but the moment she sets eyes on the lethally stunning Raze she knows he's the man she needs. As one searingly erotic night burns into something deeper and far more vital than either of them expected, an adversary from Raze's past sees a chance for revenge. Twisted by hatred, she will take from Raze what was taken from her—the precious gift of love.

Sylvia Day - A ​Touch of Crimson
Adrian ​Mitchell is a powerful angel leading an elite Special Ops unit of Seraphim. His task is to punish the Fallen-angels who have become vampires-and command a restless pack of indentured lycans. But Adrian has suffered his own punishment for becoming involved with mortals- losing the woman he loves again and again. Now, after nearly two hundred years, he has found her-Shadoe-her soul once more inhabiting a new body, with no memory of him. And this time, he won't let her go.

Sylvia Day - Reflected ​in You
The ​hotly anticipated second book of the Crossfire Trilogy continues the sensual saga of Eva and Gideon that began in Bared to You…the New York Times bestselling novel of “EROTIC ROMANCE THAT SHOULD NOT BE MISSED” (Romance Novel News). Gideon Cross. As beautiful and flawless on the outside as he was damaged and tormented on the inside. He was a bright, scorching flame that singed me with the darkest of pleasures. I couldn't stay away. I didn't want to. He was my addiction... my every desire... mine. My past was as violent as his, and I was just as broken. We’d never work. It was too hard, too painful... except when it was perfect. Those moments when the driving hunger and desperate love were the most exquisite insanity. We were bound by our need. And our passion would take us beyond our limits to the sweetest, sharpest edge of obsession.

Sylvia Day - Idegen ​a férjem
"...elképesztően ​izgalmas..." Booklist Gray már akkor is lenyűgöző volt, amikor négy évvel ezelőtt érdekházasságot kötött Izabellel. Most viszont egyenesen leírhatatlan. Már nem szeleburdi ifjú, korántsem az; meggyötört férfi lett, akit titkok vesznek körül, és aki nem árulja el, mit tett azóta, hogy eltűnt. Isabel tudta, hogyan bánjon a hajdani, meggondolatlan ifjonccal, de a férje most... ezt a baljósan szenvedélyes férfit nem lehet megszelídíteni. Vajon Isabel fel meri fedezni önmagában mindazt, amire Gray vágyik, amit követel tőle? Bízik benne annyira, hogy egészen átadja magát neki, az ellenállhatatlan, ám idegen szeretőnek? Sylvia Day a New York Times és az USA Today bestseller írója, könyvei nemzetközi bestseller listákat is vezettek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, több mint 40 országban. 28 országban vált bestseller íróvá, könyveit több tízmillió példányban adták ki.

Sylvia Day - Büszkeség ​és gyönyör
"A ​gyengéd, erotikus románc királynője " Teresa Medeiros A nagy vagyon veszélyeket is rejt... Ahogy Eliza Martin is tudja, az örökösnők élete nem egyszerű. Szerencselovagok kerülgetik, ismerősök hazudnak és hízelegnek neki, valaki pedig egyenesen "furcsa véletleneket" rendez meg, hogy az oltárhoz hajszolja. De Eliza nem hagyja magát, és elhatározza, hogy a végére jár a különös eseményeknek. Már csak egy férfira van szüksége, aki elvegyül a kérők között, és megtalálja a bűnöst. Valakire, akit nem könnyű észrevenni; aki csodás táncpartner, emellett pedig csendes és nyugodt természetű. ...ahogy bizonyos férfiak sem veszélytelenek Jasper Bond nyomozó hatalmas termetű, lenyűgözően jóképű és igen veszélyes férfi. Ki hinné, hogy Eliza, a széplélek, vonzónak talál egy ilyen akcióhőst? De Jasper nem tud ellenállni a lány makacsságának és a rejtélyeknek. Ügyfelei elégedettsége mindennél fontosabb a számára, és örömmel bizonyítja, hogy ő az, akire Elizának szüksége van... Sylvia Day a New York Times és az USA Today bestseller írója, könyvei nemzetközi bestseller listákat is vezettek. Több mint 20 díjnyertes könyve jelent meg, több mint 40 országban. 28 országban vált bestseller íróvá, könyveit több tízmillió példányban adták ki.

Sylvia Day - Passion ​for the Game
Infamous ​for satisfying his limitless wants and desires, Christopher is a free man again. And this time he’s on a mission to engage, deceive and seduce the one woman as ruthless as he is when it comes to games of passion… Far from innocent in the ways of men, Maria is one step ahead of Christopher’s every move. It doesn’t mean she isn’t enjoying every delicious look, every unbridled kiss, every moment of abandon. But she never saw her own feelings coming into play. She never imagined the moment would come when she would meet her match—and that she would surrender to him again and again…

Sylvia Day - Ask ​For It
Nothing ​incites Marcus more than the primal hunger roused by his former fiancée, Elizabeth. It's been years since she jilted him for another man, but that only means there's a lot to catch up on, a lot to make up for, and that he's going to enjoy every sweet moment... The same drive and passion that sent her into another man's arms is what brings Elizabeth back to Marcus. Her attraction to him is the one thing she fears, but she's run out of options. Resisting is impossible. But does she have the courage to surrender everything?

Sylvia Day - Melléd ​láncolva
„Istenem… ​Sosem tudtam hozzászokni ehhez az archoz. Mindig hatott rám. A finoman metszett járomcsont, a sötét szemöldök, a sűrű pillájú kék szempár, és az a száj… Tökéletes vonalú, egyszerre érzéki és gonosz. Szerettem, amikor szexre csábítva mosolygott, és reszkettem, amikor vonallá keskenyedett. És amikor a testemhez ért, lángot vetettem.” Gideon és Eva lebilincselő, vad kilengésekkel teli története folytatódik. Kapcsolatuk igazi „se veled, se nélküled” – bár szenvedélyesen szeretik egymást, a régről magukkal cipelt lelki sérülések és az egymás kizárólagos birtoklására törekvő elemi ösztönök minduntalan közéjük állnak. Kísért a szörnyű múlt, a sebek túl mélyek… Elég egyetlen hibás döntés, és a szakítás immár végleges lehet.

Kollekciók