Ajax-loader

Philippa Wingate könyvei a rukkolán


Philippa Wingate - Richard Dungworth - Híres asszonyok - Nofertititől Thatcherig
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Philippa Wingate - Fizika ​diákoknak
Ez ​a kivonatos kézikönyv bárkinek hasznos lehet, aki fizikát tanul, fizikából vizsgázik vagy csak egyszerűen érdekli ez a tudomány. Világosan és egyszerűen mondja ki a fizika törvényeit és alapfogalmait, színes ábrákkal és grafikonokkal segítve a szavakon. A Fizika Diákoknak megvilágítja az anyag tulajdonságait és természetét, az energia különböző formáit és az anyag és energia közötti összefüggést a világban, körülöttünk.

Philippa Wingate - Felicity Everett - Haj ​és smink
Semmi ​sem szembetűnőbb, mint a ragyogó bőr és egészséges haj. Ebben a könyvben mindent megtalálsz, amit a szépségápolási cikkek kiválasztásáról és helyes használatáról tudnod kell. Megtanulhatod, hogyan varázsold magad széppé tetőtől-talpig néhány perc alatt, kitűnő tanácsokat kaphatsz bőröd és hajad ápolására, és remek ötleteket, nagyszerű modelleket is találhatsz bulikhoz. Olyan egyszerűen és érthetően elmagyarázunk - a hajszárítástól a műszempilla feltételéig - minden fortélyt, hogy nem is lehet elrontani!

Philippa Wingate - Királyok ​és királynők
Tudja-e ​Ön, hogy élt egy király, aki 94 évig uralkodott? Vagy hogy minden idők egyik legfiatalabb uralkodója, Pu-ji, kétéves korában lett kínai császár? A Királyok és királynők című kézikönyv áttekintést ad a szerte a világon élt vagy élő uralkodókról a legkorábbi időktől egészen napjainkig. Feltárja életüket a koronázástól a temetésig, bemutatja palotáikat, emlékműveiket és uralkodói jelvényeiket, megvilágítja a királyi botrányokat és intrikákat, s magyarázattal szolgál a felderítetlen rejtélyekre. Fényképek, térképek és részletes illusztrációk teszik szemléletessé a királyok és királynők életéről szóló lebilincselő történeteket. A királyi sikereket, kudarcokat, győzelmeket és vereségeket megörökítő históriákban bővelkedő Királyok és királynők elénk idézi a monarchiák regényességgel és rejtélyekkel teli világát.

Philippa Wingate - Richard Dungworth - Híres ​asszonyok
Kém ​volt -e Mata Hari? Hányszor nyert bajnoki címet Martina Navratilova Wimbledonban? Tényleg a londoni King's Cross pályaudvar nyolcadik vágánya alatt van eltemetve Boudicca Királynő? A tudósoktól a szupermodellekig, a gonosztevőktől a forradamárokig, a színésznőktől az űrhajósnőkig a Híres asszonyok című kézikönyv több mint száz kiemelkedő nőalakot mutat be a múltból és a jelenből.

Kollekciók