Ajax-loader

Cheryl Richardson könyvei a rukkolán


Louise L. Hay - Cheryl Richardson - Kiemelkedő ​életet teremthetsz
Mindenki ​javíthat az életminőségén, ha gyakorolja az önmagáról gondoskodás művészetét, és olyan gondolatokra tanítja az elméjét, amelyektől jól érzi magát. Ha így teszel, örömteli élményeket vonzol, amelyek gazdagítják az életedet. Élj aggodalmaktól mentesen egy egészséges testben, rendelkezz bőséges jövedelemmel, miközben élvezed a kapcsolataidat! Megmutatjuk, hogyan változtathatod meg úgy az életedet, hogy többé ne áldozatnak érezd magad, hanem egy élvezetes élet teremtőjének. Gondolj olyan gondolatokat, amelyektől jól érzed magad, hozz olyan döntéseket, amelyektől jól érzed magad, és tégy olyan lépéseket, amelyektől jól érzed magad! - Louise L. Hay szavai világszerte számtalan ember számára szolgálnak útjelző lámpásként, kivezetve őket a kétségbeesés sötétjéből egy jobb élet világosságára. Egyszerűen és elegánsan megfogalmazott mély bölcsessége megadja az esélyt, hogy jól éld az életed, ami persze nem mindig könnyű. A könyv eléd tárja többek között annak fontosságát, hogy szeresd önmagadat és a testedet; hogy valódi jólétet és bőséget hozz a világnak; hogy pozitív kapcsolatokat alakíts ki mind a családod és a barátaid körében, mind pedig a munkahelyeden; és hogy méltóságteljesen és békésen nézz szembe a múló idővel. Miközben fejezetről fejezetre olvasod ezt a könyvet, észreveszed majd, hogy vállad ellazul, homlokod kisimul, oldódik benned a feszültség és a félelem, mert ráébredsz, hogy jobban is élhetsz. Fölfedezed, hogy benned is megvan a képesség egy kiemelkedő élet megteremtéséhez!

Louise L. Hay - Cheryl Richardson - You ​Can Create An Exceptional Life
For ​countless people around the world, the words of Louise Hay have served as a beacon, leading them out of the darkness of despair and into the light of a better life. Cheryl Richardson is one of the many individuals whom Louise has greatly influenced . . . before going on to become a best-selling author herself. So what happens when these two combine their collective wisdom into one book? The result is what you’re now holding in your hands. As Louise and Cheryl engage in a series of empowering and intimate conversations, you’ll feel as if you’re simultaneously having lunch with your best friends and also attending a master class put on by two leaders of the self-empowerment movement. As they travel throughout North America and Europe together, Louise and Cheryl discuss a wide range of topics, including the importance of loving ourselves and our bodies; aging consciously; bringing true prosperity and abundance to the world; manifesting positive relationships—both with family and friends and in the workplace; and facing death in a dignified and peaceful way. These two amazing women are living proof that the spiritual principles they discuss in these pages really work. As you read, you’ll discover that you, too, have the ability to create an exceptional life!

Cheryl Richardson - Legyen ​időd az életedre!
Kiszaladnak ​a kezedből a szálak, és nincs kapcsolatod a fontos emberekkel? Mardos az elégedetlenség? Számtalan ember küzd ilyen érzésekkel nap mint nap. Cheryl Richardson, a nemzetközileg elismert személyes életviteli tanácsadó Legyen időd az életedre című könyvében elmagyarázza, hogyan helyezzük életünket új alapokra, hogyan vegyük saját kezünkbe az irányítását, és hogyan váltsuk valóra azokat az álmainkat, amelyekről már majdnem lemondtunk. A nagy bölcsességgel és beleérzéssel megírt Legyen időd az életedre nélkülözhetetlen segítséget nyújt azoknak, akik egyensúlyt szeretnének teremteni karrierjük és a családjuk között, és egyáltalán mindazoknak, akik egyszerűen csak a békességet és szellemük megnyugvását keresik napjaink világának káoszában. Könyvünk értékes tanácsai és cselekvési tervei rávezetnek bennünket arra, hogyan szabaduljunk meg önpusztító berögződéseinktől, és hogyan alakítsuk át az előttünk tornyosuló akadályokat magasba vezető kaposzkodókká. Amint tisztázzuk magunkban, hogy mit is akarunk, és amint egészséges, személyiségünket fejlesztó kapcsolatokat alakítunk ki, nemcsak a testi és lelki jó közérzet kulcsát találjuk meg, hanem a tartós boldogságét is. Az életünk csakis a miénk - rajtunk múlik, mit hozunk ki belőle. A szerző egyszerű, könnyen megvalósítható útmutatót ad arra, hogy életünk hajóját ne horgony húzza vissza, hanem vitorlák repítsék előre.

Kollekciók