Ajax-loader

Ursula Krüger könyvei a rukkolán


Ingrid Jantra - Ursula Krüger - The ​Houseplant Encyclopedia
Illustrated ​with more than 900 superb color photographs, _The Houseplant Encyclopedia_ is an indispensable guide to planting and caring for the most beautiful plants for your home. This one practical volume contains simple, easy-to-follow advice and informative at-a-glance reference sections on: - Placement and purchase; - Successful care and propagation; - Pests and diseases; - Gardening for the balcony, patio and windowsill; - Nurturing rare species and exotics.

Ursula Krüger - Kertészkedjünk, ​gyerekek
_Az ​apró magocska csodálatos átváltozása_ Nincs kedved saját virágokat vagy zöldségeket termeszteni? Kérd meg szüleidet, bízzanak rád a kertben egy ágyást, egy ládikót az erkélyen, vagy akár egy virágcserepet az ablakpárkányon, és próbáld meg! Mi minden szükséges ahhoz, hogy fáradozásod eredménye finom zöldség vagy pompás virág legyen, megtudhatod, ha elolvasod ezt a könyvet.

Ursula Krüger - Zöldellő ​lakás
Saját ​otthonunk mint zöld oázis és virágzó növényparadicsom: Ki az, aki ne ezt kívánná? Ez a tanácsadó azt mutatja be, hogyan helyezhetjük el szobanövényeinket a legügyesebben. - Ötletek minden helyiség zöld berendezésére, legyen az akár nappali, háló-, dolgozó-, fürdő- vagy előszoba, vagy akár lépcsőház - Faj- és fajtalisták, táblázatok: a megfelelő növényt a megfelelő helyre - A praktikumban: tápanyag-utánpótlás, öntözés és egyebek, különleges igényű növények, kártevők és betegségek - Több mint 130 növényportré: rövid információk a legszebb szobanövényekről, minden portréhoz csodálatos színes képek Ursula Krüger kertészeti újságíróként dolgozik különböző folyóiratok számára, már több könyvet írt ebben a témában.

Kollekciók