Ajax-loader

Both Gabi könyvei a rukkolán


Both Gabi - Csányi Dóra - Tsík Sándor - Egyszervolt...
Egyszervolt... 12 KLASSZIKUS ÉS 12 KORTÁRS MESEGYŰJTEMÉNYE Piroska és a farkas, Fényvadászat, zajgyűjtés, Holle anyó, A Pocséktündérjancsi és Juliska, A kalapba zárt lány, Hamupipőke, Csend király... A legismertebb Grimm- és Andersen-tprténetek, valamint magyar és angol népmesék mellett szeretettel ajánljuk olvasásra mai magyar szerzők munkáit is, elfeleáett fotelről, divatborzról, kalapba zárt kislányról, lakótelepi királylányról és hadvezérről, különös, zaj- és fénygyűjtő lényekről, fecsegő királyfiról, szemüveges királylányról, szőrösszívű uralkodóról. Paulovkin Boglárka illusztrációi bravúrosan ötvözik a klasszikus technikákat a modern tipográfiai megoldásokkal. A részletgazdag képek sajátos teret adnak a szövegeknek és nagyban segítik a mesék befogadását Az antológia a Könyvmecénás támogatásával jött létre.

Both Gabi - Kakaókatona ​és Tejhercegnő
Amíg ​a háztartást vezetjük, a gyerekek általában unatkoznak és türelmetlenkednek Mit is tehetnénk, hogy ne romoljon el mindenki kedve? Hát meséljünk közben! A sorozatról: Nehéz élethelyzetekkel nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is küzdenek nap mint nap. És bár a problémák hétköznapiak, a megoldások hogyanja már korántsem olyan egyszerű. A Kolibri Kiadó gondozásában megjelent könyvTársak ezekre keresik a (mesés) választ.

Both Gabi - Palipál, ​a csupaszív lovag
Amíg ​a kisfiam óvodás volt, mindennap meséltem neki Palipálról, a hős lovagról. Amint kileptünk a kapun, a szemembe nézett, és ellenállhatatlanul közölte velem: Palipál! Négy éven át egyetlen nap sem telt el úgy, hogy óvodába menet ne Palipállal indítottuk volna a reggelt. Azok a mesék mindig a pillanathoz igazodtak, a napi ügyeinkről szóltak. Biztonságot adtak mindkettőnknek. A mese: biztonság és figyelem. Ez a legkevesebb és a legtöbb, amit a gyerekeinknek adhatunk. Both Gabi Palipál történetei modern lovagmesék, sok-sok humorral és izgalommal. Öt éven felüli hős lovagok és királykisasszonyok szamara különösen ajánlott!

Both Gabi - A ​hintarabló
Ismerkedj ​meg Bíborkával, aki nagyon bátor kislány, Bársonykával, aki imád cigánykerekezni, meg Babocskával, aki igazán lovagias kisfiú. Találkozhatsz egy Babett nevű beszélő szoborlánnyal, egy gazdátlan kutyával, néhány elkóborolt cipővel, egy orrontó manóval, egy időrablógéppel és még sok mesebeli figurával. Tarts velem, olvassunk együtt!

Kollekciók