Ajax-loader

Paul Bright könyvei a rukkolán


Jeanne Willis - Kate Saunders - Brian Sibley - Paul Bright - The ​Best Bear in All the World
For ​the 90th anniversary of Winnie-the-Pooh, a sequel featuring new stories and a new character from the Hundred Acre Wood. The Trustees of the Pooh Properties have commissioned four authors to write in the timeless style of A.A. Milne to create a quartet of charming new adventures for Winnie-the-Pooh, Christopher Robin, and their friends. Winter, Spring, Summer, and Fall: take a trip back to the Hundred Acre Wood with a collection of tales sure to delight year-round. One story finds Winnie-the-Pooh and Piglet on a quest to discover the "Sauce of the Nile" (they suspect it's apple). And in another, all the animals rally around poor Eeyore when he thinks he sees another donkey eyeing his clover. The winter story features a new penguin character, based on a stuffed toy owned by Christopher Robin Milne himself. Readers of all ages will love rediscovering old friends and making new ones in this essential new volume of Pooh stories. The book feature beautiful color artwork in the style of Ernest H. Shepard by Mark Burgess.

Paul Bright - Morcos ​Borz karácsonya
Közeledik ​a karácsony, ezért mindenki izgatott - kivéve Morcos Borzot. BADARSÁG! - kiabál. - Én tavaszig aludni fogok, és ha valaki felébreszt, hát IGAZÁN morcos leszek. Ám Morcos Borznak három látogatója is érkezik... és valaki veszélybe kerül. Vajon Borz rájön-e, hogy hibázott, mielőtt túl késő lenne? Elbűvölő karácsonyi történet, amely megnevetteti a gyerekeket!

Paul Bright - Brian Sibley - Jeanne Willis - Kate Saunders - Micimackó ​a legjobb mackó
Ki ​hinné, mindannyiunk szeretett Micimackója 2016 októberében 90 éves. Ebből az alkalomból napvilágot lát egy gyönyörű kis kötet, amelyben az 1926-ban megjelent történetek szereplőinek újabb kalandjait izgulhatjuk végig. Mi több, új szereplő bukkan fel a Százholdas Pagonyban, egy pingvin. Négy elismert szerző, Paul Bright, Brian Sibley, Kate Saunders és Jeanne Willis repít el bennünket a Százholdas Pagonyba, ahol új ismerősök és régi barátok várnak ránk négy örömteli kalandban. A téli történet szerzője látott egy régi fotót, amelyen Milne és fia (Róbert Gida) Micimackóval meg egy plüsspingvinnel játszik. Tűnődni kezdett, vajon miért maradt ki a pingvin az eddigi történetekből. Az nem jó érv, hogy a Déli-sarkon lakik, hiszen tigrisek és kenguruk sem sűrűn fordulnak elő az angol erdőkben. A könyvből megtudhatjuk, mi történt azon a télen, amikor a mi mackónk Malacka háza felé menet szembetalálkozott a furcsán csámpázó Valakivel. És persze azt is megtudhatjuk, mi történt azután tavasszal. És nyáron. És ősszel. 4 történet 4 neves szerző. Az illusztrátor pedig a Micimackó visszatér c. kötetből már megismert Mark Burgess, aki nem szolgaian másolja a feledhetetlen Shepard- rajzokat, hanem igyekszik azok szellemiségét, lényegét megragadni.

Paul Bright - Jane Chapman - Maci ​és a nagy vihar
Borzasztóan ​fújt a szél, dörgött az ég! Villámok cikáztak mindenfelé! Dörmi, Szörmi és Mackó Lackó – a három mackó testvér - félnek a nagy vihartól, ezért egyenként bekéredzkednek édesapjuk ágyába.„Micsoda egy anyámasszony katonái vagytok!” mondja nekik Mackó Papa.De amikor kicsivel később kopogás hallatszik és a világítás is megszűnik a házban, kiderül, hogy Mackó Papa nem is olyan bátor mint amilyennek elsőre tűnik...Ez az izgalmas kis mese, tökéletes kikapcsolódás az olyan gyerekeknek, akik valaha is féltek a sötétben, vagy a nagy viharoktól. Gyönyörű illusztrációk vezetik rá a gyerekeket a félelem leküzdésre miközben jól szórakoznak ezen a kedves és egyben humoros történeten.

Kollekciók