Ajax-loader

Varga Judit könyvei a rukkolán


Varga Judit - Zseníliadrót ​figurák
Képtelenség ​nem beleszeretni ezekbe a kedves, színes, pihe-puha állatfigurákba. A sárkánytól a bájos csiga csajokon át a flamingóig mindenféle állat megtalálható a könyvben, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. A zseníliadrót igazán könnyen formázható, hajlítható és méretre vágható, ezért alkotásainknak csupán a fantáziánk szab határt. Az elkészült állatfigurákat pedig ezután szintén változatos módon használhatjuk fel. Adhatjuk ajándékba, lehet játék vagy dísz, de akár ültetőkártya és ajándékkísérő is. A könyvet szívből ajánljuk óvodáknak és iskoláknak is, mert az alapanyagok könnyen beszerezhetők, és a zseníliadrót figurák készítése nemcsak örömet szerez majd a gyerekeknek, hanem a kézügyességüket is fejleszti. A tartalomból: Anyagok, eszközök és tudnivalók Drótfajták Hajlítás és vágás A zseníliadrót rögzítése Ragasztók Mozgószemek Tűnemezelés Mókás figurák Szerencsefáni Tétova teve Szerelmes sziszegők Sivatagi krokodil Polip, a musicalsztár Haspókok Csiga csajok Tekergő teknősök Ötfejű sárkány Ceruzadíszek Filoména és Flórián flamingó Zsiráf Pihe-puha sünike Üzenő majom Ille-pille Cincogi kisegér Húsvéti figurák Karácsonyi manócskák Csipesz angyalka és szarvas

Varga Judit - Éjfél ​után
"Milyen ​érzések munkálnak bennünk, amikor kíváncsisággal, érdeklődéssel, értetlenséggel-megértéssel tekintünk a Másik ember személyes történetére? Talán szükségünk van rá, hogy megismerjük, mert valójában csak ezzel vethetjük össze saját életünk megélt élményeit, terveinket és kudarcainkat, örömeinket és időnként kínzó kielégületlen vágyainkat. "Amszterdami" Lacika önvallomása ebben az értelemben megkerülhetetlen "viszonyítási pont", a történetével való találkozás az olvasó számára kemény szubjektív próbatétel. Mindenekelőtt azért, mert ahogy megkíséreljük a viszonyulást az őszinteséget vállaló, érzékletes, jól megformált gondolatokból kirajzolódó Másikhoz, állást kell foglalnunk..."

Bíró Gabriella - Dr. Grega Sára - Lukács Júlia - Stráner Nóra - Varga Judit - Can ​I help you?
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Varga Judit - Dekor.álom
Varga ​Judit dekoratőr, lakberendező, a népszerű Juditu blog írója nap mint nap inspirálja változásra, megújulásra olvasóit az otthonteremtés, a divat, valamint az életmód területén. Alkotásai vidám személyiségét és precíz, mérnöki látásmódját tükrözik. Sohasem fogy ki a kreatív ötletekből! Első könyve olyan nőknek szól, akik örömüket lelik az alkotásban, otthonuk szépítésében, a saját kezűleg készült, divatos kiegészítőkben, és akiknek fontos, hogy mindig egyediek és stílusosak legyenek. A könyvben bemutatott 20 egyszerű, pár lépésben megvalósítható dekoratív ötlet kivitelezésébe a kezdők is bátran belevághatnak. A kötet azonban több mint egy ötletadó DIY-kézikönyv. Sokkal inkább stílus-kalauz, amely a projektekhez kapcsolódó tanácsok, tippek, személyes történetek, a hangulati és inspirációs fotók által, illetve a kulissza-titkokkal együtt betekintést nyújt a Juditu-világba.

Varga Judit - Varrott ​holmik
Mindenki ​szívesen csinosítgatja az otthonát, de az igazán szép és egyedi lakáskiegészítők meglehetősen drágák. Szerencsére az utóbbi időben egyre szélesebb választékban kaphatók a szebbnél-szebb, színes, mintás anyagok. Így egy kis fantáziával bárki egyedi és stílusos dísztárgyakat készíthet, amelyek méltán válhatnak otthona díszévé. A könyvünkben összegyűjtött lakáskiegészítők, nemcsak nagyon mutatósak, hanem rendkívül praktikusak is, és különösebb gyakorlat nélkül megvarrhatók. Nem csupán otthonunkat díszíthetjük velük, hanem akár ajándékba is adhatjuk őket. Használjuk a könyvet ötlettárként és valósítsuk meg bátran saját ötleteinket is!

Kollekciók