Ajax-loader

Dér Endre könyvei a rukkolán


Dér Endre - Vadember ​veszélyben
Mi ​minden történhet egy kisfiúval, aki egy nyári éjszakán nem tud aludni? Milyen kalandokba keveredik, ha titkon kilopakodik a kertbe, sőt a kerten túlra? Persze hogy megfut vele a képzelet a derengő csillagfényben, hiszen a képzelet a mi Vademberünkben amúgy is szaladni vágyó csikó. Csakhogy a valóság túltesz mégis a képzeleten. Aki a sötétben fácánlesre indult, szerez magának egy eleven szamarat. Első lakót a titkosan vágyott saját állatkertbe, az ő szafárijába. Egy olyan furcsa származású lakót, amely belekeveri Vadembert és gyerekpajtásait egy már-már felnőtt történet-sorba, egy igazi és veszélyes kalandba. De a gyerekek megállják a helyüket ebben is. Az izgalmas, nem babra menő valóságban éppúgy, ahogyan az izgalmas játékban. A sok humorral, pompás gyerekismerettel írt kisregény színes, kalandos gyerekvilágát Gyimesi Júlia rajzai teszik még elevenebbé.

Fábián Zoltán - Dér Endre - Tóth Lajos - Szabó Pál - Csák Gyula - Csoór István - Tímár Máté - Bertalan Ágnes - Gerő János - Dajkáló ​táj
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dér Endre - Mi, ​pulóveresek
Dér ​Endre két kisregénye hálás témáról szól, a leghálásabb olvasóknak - fiatalokról -, s nekik is ajánlja művét. Vidéki kivárosok színterén játszódik mindkét írása, a Holtak hátán két nehéz sorsú, egymáshoz kötődő ember vallomása arról, hogyan lehetett huszonöt évvel ezelőtt a pincemélyből előtörni, az életető világosságot elérni. A Mi pulóveresek főszereplőit is nemzedékük központi kérdései foglalkoztatják: a jó körülmények közt is utat tévesztő, kátyúba kerülő emberek sorsa.

Dér Endre - Párbeszéd ​a művészetről
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Dér Endre - Tornádó
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók