Ajax-loader

Juhász Judit könyvei a rukkolán


Juhász Judit - A ​birodalom alapító nő
A ​legenda szerint Róma városát egykor Romulus és Remus, az ikerpár alapította. A történelem során azonban fennmaradt egy Kr.e. VI-VII században élt szicíliai költő, Stesichorus Tisias töredékírása, amely szerint Róma városát, egy Trójából menekült harcos, Róma, a nő alapította.

Juhász Judit - Búcsú ​Rómától
Egy ​megható és változatos cselekmény közepette felvonul az egész római istenvilág – segítő és ártó szándékával együtt. Színre lép Spartacus és Cicero is. Izgalmas epizódokban sincs hiány: üldözés, hánykolódás a viharban, utazás delfinháton. Sok bölcs gondolatot fogalmaz meg a fiatal szerző. „Ha valakit igazán szeretsz, mindegy, hol vagy, milyen a házad, … mennyi a pénzed. Ha ég a szívedben a szerelem és a szeretet tüze, akkor másra nincs szükséged.” Aki szereti az izgalmas, párbeszédekben gazdag, tiszta, romantikus történeteket, jó érzéssel olvassa végig e magával ragadó regényt. Junóval együtt örülhet Deleus és Nea szerelmének, boldogságának. (Barti Erzsébet)

Juhász Judit - A ​Lenormand kártyák
A ​könyv által betekintést nyerünk Lenromand kisasszony titokzatos kártyáiba. Megismertet a kártyalapok alap jelentéseivel és azok egymással való kombinációjával. Megtanulhatjuk a könyvből a Lenormand kártyajóslás alapjait eljutva egy mélyebb szintig, ahol már a nagy kártyaképpel dolgozhatunk. A nagy kártyakép alkalmas egy teljes „sors” elemzésére és annak minden részletességgel való átlátásához………

Balogh István - Juhász Judit - Bennünk ​fák jajgatnak
A ​Magyar Rádió "Oxigén" c. ökológiai magazinjában 1988-1992 között elhangzott interjúk

Kollekciók