Ajax-loader

Sherrilyn Kenyon könyvei a rukkolán


Sherrilyn Kenyon - Szenvedélyes ​éjszakák
A ​Vérvadászok világában az erősebb felfalja a gyengébbet. Minden nap halálos veszélyt hozhat. Senkiben sem szabad megbízni, a szerelem pedig végképp ki van zárva, ha életben akarsz maradni... Wren Tigarian árva volt. Egyetlen klán sem akarta befogadni. Wren két faj, a hópárduc és a fehér tigris tiltott keveredéséből született, és ha akart valamit, soha nem engedte, hogy az útjába álljanak. Most Margueritét akarja. Marguerite D'Aubert Goudeau egy befolyásos amerikai szenátor leánya, de gyűlöli a felső tízezer képmutató életét, amit élni kényszerül. Akárcsak édesanyja, ő is erősen ragaszkodik cajun gyökereihez, amit apja képtelen megérteni. Margueritének nincs más választása, meg kell próbálnia beilleszkedni, bár örök kívülállónak érzi magát. Wrennek Margueritéért nemcsak az emberekkel kell megküzdenie, akik sosem fogják elfogadni állati lényét, hanem a Vérvadászokkal is, akik meg akarják ölni, amiért veszélybe sodorta a világukat. Versenyt kell futniuk az idővel, és ez nem csupán az életükbe kerülhet, de a lelküket is elveszíthetik...

Sherrilyn Kenyon - Ördögi ​tánc
Zarek ​kétségkívül a legmagányosabb Sötét Vadász. Évszázadok óta Alaszkában él száműzetésben. Mielőtt vámpírrá változott, római rabszolgaként elképzelhetetlen kínokon kellett keresztülmennie. Minthogy veszélybe sodorta a testvériséget, most társai az életére törnek. Astrid az igazság szűzi nimfája. Ő kapja feladatul, hogy ítélkezzen Zarek felett. A vizsgálat során számos eddig nem sejtett titok is a felszínre kerül, és a gyönyörű Astrid nemcsak a jobb sorsra érdemes embert, de a forróvérű szeretőt is megtalálja a Vadászban… Sherrilyn Kenyon szinte összes regénye vezette már a New York Times bestsellerlistáját. A Sötét vágyak vadásza sorozatból eddig 29 rész jelent meg külföldön, a műfaj rajongóinak nagy örömére.

Sherrilyn Kenyon - Végzetes ​ölelés
Amint ​leszáll az éj, én leszek a legszörnyűségesebb fenevad, aki az éjszakában portyázik: parancsolok az elemeknek, és nem ismerek félelmet. Évszázadok óta védem az ártatlanokat, cserébe nem kérek semmit, csak álmaim asszonyát. Sunshine Runningwolf nem akar többet, csak ezt az éjszakát, de valahányszor ránézek, elkezdek sóvárogni olyan álmok után, amelyeket már évszázadokkal ezelőtt eltemettem magamban. Tudom, hogy a szerelmem a halált jelentené számára. Megátkoztak, arra kárhoztattak, hogy soha ne ismerjem meg a békét és a boldogságot – míg ellenségem a sötétben lapul és arra vár, hogy mindkettőnket elpusztítson… SHERRILYN KENYON szinte összes regénye vezette már a New York Times bestsellerlistáját. A Sötét vágyak vadásza sorozatból eddig 29 rész jelent meg külföldön, a műfaj rajongóinak nagy örömére. „Kenyon a vámpírrománc királynője” – Publisher’s Weekly

Sherrilyn Kenyon - Bűnös ​éj
A ​Sötét Vadászok birodalmában még a halhatatlan rosszfiúknak is be kell tartaniuk a becsületkódexet: Nem árthatsz az embereknek. Nem szívhatsz vért. Nem lehetsz szerelmes. Néha egy-egy Sötét Vadász mégis azt hiszi, hogy ő a Törvény fölött áll. Ekkor jövök én. Hogy ki vagyok? Az, akitől még a rettenthetetlenek is félnek. Ha megszeged a törvényt, az én haragom sújt le rád. Az én szívemet nem lehet meglágyítani. Könyörtelen vagyok, nincsenek érzéseim. Legalábbis ezt hittem, amíg nem találkoztam egy Sötét Vadásznővel. A neve Danger. Veszély. Ez nem csupán a neve, hanem maga az élete. Nem bízik bennem, de nem hibáztathatom ezért. Egyedül ő tudja, miért jöttem: hogy bírája, esküdtszéke és valószínűleg hóhéra legyek a barátainak. Csak Danger segíthet, hogy néhányuk megmeneküljön. Nélküle mind meghalnak. Dangereuse St. Richard halálos őrület a számomra. Van benne valami, ami feléleszti rég halottnak hitt szívem. De a gonosz elleni harcban az emberiség egyetlen reménye, ha teljesítem a kötelességemet. Ám hogyan tehetném, ha ezzel fel kell áldoznom az egyetlen nőt, akit valaha szerettem?

Sherrilyn Kenyon - A ​Hold sötét oldalán
Félig ​állat, félig ember, és nagyon veszélyes. Az állandóan hajszolt Vérvadász jól ismeri a fájdalmat és a kockázatot. De a java csak most jön... Susan Michaels régen menő riporter volt, de kelepcébe csalták és tönkretették. Most egy jelentéktelen seattle-i újságnál dolgozik, ostoba cikkeket, ír molylepkeinváziókról, ufogyermekekről, és úgy gondolja, ennél rosszabb nem is lehetne az élete... Aztán egy cikk kapcsán elmegy egy állatmenhelyre, ahol az interjúalany vámpírokról handabandázik, Susan pedig az allergiája ellenére befogad egy macskát. Amikor azonban új házikedvencéről kiderül, hogy jóképű és veszélyes alakváltó, a riporternő ráébred, hogy itt nem csak a karrierjéről van szó... Ravyn Kontist, a Vérvadászt azok árulták el, akik a legközelebb álltak hozzá. Háromszáz évet töltött lélektelen harcban a daimonokkal, akik az embereket akarják leigázni. A végső harc csak most kezdődik, és mindkettőjük sorsát egy ember, méghozzá ez a nő tartja a kezében...

Sherrilyn Kenyon - Dance ​with the Devil
Zarek ​is the most dangerous of all the Dark Hunters. Unable to follow orders, he is considered to be violent and insane by his fellow Dark Hunters and, after the village he was charged with protecting was slaughtered, he has spent the last 900 years in exile in Alaska. For a Dark Hunter this is harsh punishment, unable to endure the sun without bursting into flames, the long Alaskan summers meant he was an isolated prisoner in the wilderness. Briefly released from his exile to fight Daimons in New Orleans there was an unfortunate incident where Zarek beat up some cops and Artemis, the goddess who created Zarek, decides she has finally had enough of his bad behaviour. Archeron, the leader of the Dark Hunters, persuades Artemis to give Zarek a fair trial before condemning him. Artemis gets to choose Zarek’s judge and she chooses Astrid, a justice nymph who has never judged a man innocent in her entire career. Astrid is tired of judging men, only to find that they are always guilty and she reluctantly takes the job. Yet once she meets Zarek she is strangely unwilling to give up on him. Even though he trusts no one, is suspicious, surly and rude. Somehow she sees through his tough exterior to the deeply wounded man underneath. While Astrid struggles to maintain her impartiality in the face of her growing attraction to Zarek she may not get the chance to deliver her verdict because Artemis has already sent an executioner for Zarek. Unfortunately the Day Slayer will stop at nothing to settle an ancient score with Zarek - even if he destroys the whole world in the process.

Sherrilyn Kenyon - Born ​to Be BAD
New ​York Times bestselling author Sherrilyn Kenyon has created a sensation with her sexy stories about the Bureau of American Defense. Now, three novellas about BAD agents are collected in one steamy volume! In the all-new "One BAD Night" the bureau believes that agent Jason Banks has sold them out. Agent Samantha Winslow has never particularly cared for Jason, whom she reluctantly finds attractive, and she volunteers to bring him in. Under orders to infiltrate his rogue mission and kidnap him, she is also trying to pull off the ultimate double-cross. But who would have guessed that Jason would be so pleased to be her captive? In "BAD to the Bone" Marianne wins the Hideaway Heroine Sweepstakes and a chance to pretend to be the heroine in her favorite romance novel. Whisked away to a remote island, Marianne's daydreams become real when BAD agent Kyle Foster kidnaps her and uncovers her every fantasy. In "'Captivated' by You" BAD agent Rhea must go undercover as a dominatrix to capture a deadly terrorist. Fortunately, Agent "Ace" Krux, whom she has long desired, is her training partner. Immediately, the roles of master and slave are wonderfully blurred, and Rhea and Ace unleash a wealth of hidden desire.

Sherrilyn Kenyon - The ​Dark-Hunter Companion
Ever ​wanted to understand the Atlantean language? Want an insider's guide to the world that is the Dark-Hunter universe? Then you don't want to miss this. This is THE official handbook given to all new Dark-Hunters once they cross over and it's chock full of nitty-gritty details, including some never before known tidbits. It also includes deleted scenes from the novels and an excerpt as well as the short story Second Chances and it has a whole section on how to be Greek (as in the country of Greece not a frat or sorority). It also has interviews with Sherri, Acheron and Simi.

Sherrilyn Kenyon - Death ​Doesn't Bargain
The ​Deadmen are back… But so are the demons who have broken free of their eternal prison and are bent on mankind’s destruction. The worst of the lot is Vine, determined to claim their lives for taking hers. She will see the world burn…and has the perfect lure to destroy them all. One of their own. Kalder Dupree has never known a day of mercy. Born to the cruelest of mer-races, he sacrificed himself for his crew and is in Vine’s hands. He expects no mercy or rescue. Yet Cameron Jack is determined to set Kalder free. As a Hellchaser, it’s her calling, and she cannot allow even a not-so-innocent to be tortured for an act of kindness that spared her damnation. To defeat evil, it sometimes takes an even worse evil, and Cameron is willing to do whatever she must to make this right. If Vine thought she had her hands full before, she hasn’t seen anything nearly as powerful as Cameron’s resolve.

Sherrilyn Kenyon - Dragonsworn
There ​is nothing in the universe the cursed dragon, Falcyn, hates more than humanity . . . and in particular, Greek humans. In a war he wanted no part of, they systematically destroyed everything he’d ever cared for. Now he lies in seclusion, away from the world and waits for the day when evolution will finally rid him of the human vermin. Medea was born the granddaughter of the Greek god Apollo, and among the first of his people that he cursed to die. But she will not let anyone rule her life. Not even her notorious grandfather. And when Apollo sends a new plague to destroy what remains of her people, she refuses to standby and watch him take everything she loves from her again. This time, she knows of a secret weapon that can stop the ancient god and his army of demons. Once and for all. However, said device is in the hands of a dragon who wants nothing to do with politics, the gods, humanity, demons or Greek Apollites. And especially not her. He is the immovable object. My enemy’s enemy . . . When Apollo makes a strategic move that backfires, he forces Falcyn back into play. Now Medea either has the weapon she needs to save her people, or she’s unleashed total Armageddon. If she can’t find some way to control the dragon before it’s too late, Falcyn will be an even worse plague on the world than the one Apollo has set loose. But how can anyone control a demonic dragon whose sole birthright is total destruction?

Sherrilyn Kenyon - La ​marca del dragón
La ​marca del dragónes la vigésimo sexta entrega de la saga de romance paranormal «Cazadores Oscuros». Los dragones han acompañado a los humanos desde el principio de los tiempos. Illarion es uno de ellos. Hace siglos, fue víctima de una traición. Los hombres le torturaron, le obligaron a adoptar la forma humana contra su voluntad y le arrebataron la voz. Por ello los odia. Por su parte, Edilyn, hija de un demonio y una mujer, detesta a los dragones porque los considera los responsables de la destrucción de su familia. Nada desea más que convertirse en una gran guerrera y enfrentarse a ellos. Sin embargo, el día que conoce a Illarion, un nuevo sentimiento la invade. Illarion y Edilyn están destinados a odiarse, pero un poderoso vínculo les une irremediablemente. Cuando la traición amenace con desencadenar una tragedia, descubrirán que forman parte de un plan siniestro y que, si quieren sobrevivir, tendrán que confiar el uno en el otro... pase lo que pase. Reseñas: «Sherrilyn Kenyon es la reina del increíblemente exitoso género romántico paranormal.» Publishers Weekly «Hay muy pocos autores que puedan seguir despertando interés por sus aventuras épicas libro tras libro sin perder el aliento, y Kenyon se sitúa en ...

Sherrilyn Kenyon - House ​of the Rising Son
The ​eldest son in a family of three boys, Aricles had no desire to be a soldier, even though his fighting skills were among the best in the world. He was more than content on his small Atlantean farm, living a quiet, uneventful life. But when his brother is determined to don a soldier’s uniform, Aricles joins him with a promise to their father to bring his brother home in one piece. What he never counts on is how much their new lives will forever change them, or what the risk of a forbidden love will ultimately cost him.

Sherrilyn Kenyon - The ​Dark-Hunters: Infinity 2.
A ​manga adaptation of Sherrilyn Kenyon’s Chronicles of Nick series, a prequel to the immensely popular Dark-Hunter novels. A young, streetwise Nick Gautier meets Dark-Hunter Kyrian of Thrace, who shows Nick a world of vampires, demons, and zombies far more dangerous than the mean streets of New Orleans. A must-read for existing fans and those new to the supernatural world of the Dark-Hunters!

Sherrilyn Kenyon - The ​Dark-Hunters: Infinity 1.
A ​manga adaptation of Sherrilyn Kenyon's Chronicles of Nick series, a prequel to the immensely popular Dark-Hunter novels. A young, streetwise Nick Gautier meets Dark-Hunter Kyrian of Thrace, who shows Nick a world of vampires, demons, and zombies far more dangerous than the mean streets of New Orleans. A must-read for existing fans and those new to the supernatural world of the Dark-Hunters!

Sherrilyn Kenyon - Unleash ​the Night
"It's ​a predator eat predator world for the Were-Hunters. Danger haunts any given day. There is no one to trust. No one to love. Not if they want to live..." An orphan with no clan that will claim him, Wren Tigarian grew to adulthood under the close scrutiny and mistrust of those around him. A forbidden blend of two animals--snow leopard and white tiger--Wren has never listened to anyone when there was something he wanted. Now he wants Marguerite. Marguerite D'Aubert Goudeau is the daughter of a prominent U.S. Senator who hates the socialite life she's forced to live. Like her mother before her, she has strong Cajun roots that her father doesn't understand. Still, she has no choice but to try and conform to a world where she feels like an outsider. But the world of rich and powerful humans is never to meet the world of the Were-Hunters who exist side by side with them, unseen, unknown, undetected. To break this law is to call down a wrath of the highest order. In order to have Marguerite, Wren must fight not just the humans who will never accept his animal nature, but the Were-Hunters who want him dead for endangering their world. It's a race against time and magic without boundary that could cost Marguerite and Wren not just their lives, but their very souls...

Sherrilyn Kenyon - Insurrection
Intercepted ​Broadcast 2190 The virus ran swiftly on the hot summer breeze. Unseen. Unheard. Unknown. It swept through the entire earth in a matter of months, having mercy on no one. Young—old—it didn’t matter. Brought to us by the Drabs, it was the last thing we expected. But the Drabs knew. They even fought a war over whether or not they should save us. In the end, it was decided that we were diseased insects who were unfit to breathe their air. Our air. So they left the human race to die a miserable death of agonizing pain. Left us with no doctors or medicine. Their plan was to rid the earth of us and to take our home as their own. What they never expected was the change that would come after the plague. We didn’t all die as they’d planned. Those under the age of twenty somehow managed to survive the disease. We managed to pull through it, even alone, and we learned to hide ourselves while our bodies changed. Still human, but now something else. Something more powerful. More intuitive. More pissed off. We’re still here, on this earth, and we’re not leaving. This is our home. Our planet. Drabs take note and learn to be afraid. You’ve had a hundred years here on earth, but now your time here is done. You called us rodents. Insects. Diseased animals. The scraps of humanity—and that, my Drab friend, we certainly are. But what you should have realized is that you can’t kill a Scrap. Humanity isn’t dead. Not by a longshot. We still have our soldiers and we have our conviction. Most of all, we have hope. And we will win in the end. Whatever it takes. Whatever it costs. We won’t allow you to take our planet from us. So count your days, Drabs.

Sherrilyn Kenyon - Cloak ​& Silence
One ​of the fiercest soldiers the Phrixians have ever produced, Maris Sulle has been an outsider the whole of his life. He grew up with a secret that cost him everything- His birthright, his family and his military career. In all his life, he’s only had one love and he has sacrificed his own happiness to see his best friend reunited with the woman he loves. But now that his good deed is done, he feels lost and adrift. Even though they do their best to include him in their new family, he’s once again on the outside looking in. Ture has spent his life hiding from everyone around him while trying desperately to fit in. His family, the world, you name it. Badly hurt by everyone he’s ever known, he trusts no one except his own best friend. And honestly, he can’t understand why he trusts her. Nor can he believe her when she describes a loyalty between friends the likes of which he’s never seen. But when he is in his darkest hour, he’s saved by a hero he thought only existed in novels. A man who is every bit as scarred and mistrusting as he is. One who has no interest in being dragged into another relationship with anyone. Having spent his life as a living study of doomed relationships, Maris is well aware of the courtship and fiasco that invariably follows. Still, there is something about Ture he can’t resist. Something that won’t let him walk away when he knows he should. But when old enemies return to threaten them both, they either have to stand together or die alone.

Sherrilyn Kenyon - Dianna Love - Whispered ​Lies
In ​the suspenseful new thriller from New York Times bestselling coauthors Sherrilyn Kenyon and Dianna love, a Bureau of American Defense agent must join forces with an informant he can neither trust nor resist. Bureau of American Defense operative Carlos Delgado has spent the past sixteen years watching over his shoulder, waiting for death to catch up to him. His luck runs out when BAD intercepts an unexpected tip on the number one threat to United States security: the Fratello de il Sovrano. Their best hope for uncovering a deadly plan that risks countless lives and threatens economic chaos just days before the presidential election is to capture a mysterious informant known as Mirage. But when Carlos takes her into custody, Mirage is not at all what he expected - and neither is the threat she poses to the secrets he would die to protect. Gabrielle Saxe has hidden from a killer for the past decade, sending anonymous tips on international criminals to intelligence agencies around the world. When a postcard arrives from a friend who is supposed to be dead, she takes a risk that catapults her into the midst of dangerous operatives on a treacherous mission - and into the arms of a man who is duty-bound to surrender her to Interpol as an international felon. Carlos is the last person Gabrielle should trust and the only one standing between her and death. But little does she know, she holds the key to his survival as well...

Sherrilyn Kenyon - The ​Simi's ABCs: Adventures with Dark-Hunters
A ​is for Akri, and B is for…barbecue! Learn the Alphabet Simi-style! Join everyone’s favorite adorable little demon from Sherrilyn Kenyon’s Dark-Hunters® as she explores the alphabet in her own unique and colorful way in this delightful new children’s book. Simi is one of the most recognized and adored characters from Kenyon’s Nick Chronicles® and Dark-Hunters®. Now you can join her for a thrilling adventure unlike any other as she explores the world of Dark-Hunter® while learning her alphabet. This picture book showcases the imaginative artwork of the Dabel Brothers and the artist Juno, and features all your most beloved Dark-Hunter® characters, including Acheron, Menyara, Nick, and even some of the villains. Menyons of all ages will be enchanted by this brilliant new look into the Dark-Hunters® universe. It’s the Simi book fans have been clamoring for, and one they can enjoy with their kids for generations to come!

Sherrilyn Kenyon - Born ​of Defiance
Born ​an Outcast, Talyn Batur has spent the whole of his life fighting against the prejudice of his people. An Andarion without a father is not something anyone wants to be. But when his companion’s brother draws him into a plot against the Andarion crown, he finds himself torn between the loyalty to their planetary government that his mother has beaten into him and his own beliefs of justice and right. Now, he must decide for himself to remain a pawn of their government or to defy everything and everyone he’s ever known to stand up to tyranny. It’s a gamble that will either save his life or end it. And when old enemies align with new ones, it’s more than just his own life at risk. And more than just his homeworld that will end should he fail.

Sherrilyn Kenyon - Bad ​Attitude
BAD ​agent Sydney Westbrook must find the perfect sniper for a risky counter-terrorism mission. J.D. Steele, a military sniper whose attitude problem landed him in prison, seems a good candidate. But as they're dragged into a secret world of freelance killers, Sydney begins to discover the man of honor and passion beneath Steele's arrogant façade. It's a man even Steele didn't know he could be -- and a man whose mission will risk the life of the only woman he's ever loved...

Sherrilyn Kenyon - Kiss ​of the Night
What ​do you get when you have one immortal Viking warrior no one can remember five minutes after he leaves their presence, a princess on the run for her life, and one seriously annoyed demigod? Basically, you get my life. It started out simple enough. One night I went to save a woman in trouble. The next thing I knew, the doorway to hell had opened and out stepped Daimons--vampires the likes of which I'd never seen before. Led by the son of Apollo, they are out to end the curse that has banished them all to darkness. The only problem with that is they have to kill Cassandra Peters to do it and if she dies, so dies the sun, the earth and all who dwell here. Life's just a bowl full of cherries, ain't it? Brought together by fate, it's now my job to protect a daughter of the very race I have been hunting for centuries. Neither of us dares to trust the other. But she is the only one who remembers me... More than that, with her courage and strength, she is the only one who has ever touched a heart that I thought had died centuries ago. The only way for a Dark-Hunter to regain his soul is through the love of a woman. But what happens when that woman isn't exactly human?

Sherrilyn Kenyon - Born ​of Shadows
For ​Caillen Dagan, a defiant soldier of fortune, survival isn't a right, it's a brutal daily battle. Moving through the Ichidian universe like a wraith, his brushes with the law and death are legendary. But when an act of rare heroism reveals his hidden birthright, he's forced into a world much more dangerous and cold-hearted than the bloody streets where he was raised- one of obscene wealth and lethal politics. Ferocious and determined, Desideria Denaraii serves as an official bodyguard for her queen. Born of questionable genetics, she will do anything to prove herself worthy of the weapons she carries and the position she's won by combat. But when she uncovers a ruthless plot to assassinate the queen and overthrow her country's government, Desideria is caught in the crosshairs. With assassination contracts out on both of them, Caillen and Desideria must learn to fight together or die alone. And if they fail, their governments will fall into the hands of an unimaginable evil.

Sherrilyn Kenyon - Le ​loup blanc
Condamné ​à la peine capitale par la déesse Artémis, Zarek, le Chasseur de la Nuit, échappe temporairement à cette sentence. Banni aux confins de l'Alaska, il doit être jugé par Astrid. fille de la Justice. La belle aveugle a deux semaines pour statuer sur le sort de celui qu'elle ne peut voir qu'à travers le regard de son loup blanc. Mais rendre un verdict n'est pas évident. Zarek est-il ce monstre sanguinaire dépeint par ses ennemis ou un être meurtri en quête de rédemption ? Quoi qu'il en soit, sa beauté l'émeut, même si elle sait qu'elle devra peut-être, en son âme et conscience, l'envoyer à une mort horrible.

Sherrilyn Kenyon - In ​Other Worlds
This ​is the anthology that compiles all of the short stories Sherri wrote for Berkley. It contains: Dragonswan which is the first Were-Hunter story every published. Scholar Channon MacRea has spent years studying the legendary Dragon Tapestry, devoting days and nights to deciphering the impenetrable Old English symbolism. Then one evening the unnaturally seductive Sebastian appears. He claims to hold the key to solving the tapestry's mysteries... He also claims to be a dragon slayer trapped between two worlds. For Channon there's only one way to finally uncover the secrets of the intricate embroidery-by following this stranger into a fantastic alternate world of magic, danger, and adventure. Fire & Ice The League story with Adron (son of Nykyrian and Kiara). Adron Quiakides was the fiercest of the League Assassins. As his father before him, none could touch him until the day he traded himself for a pregnant hostage. Butchered and left for dead, he barely survived. That single act of kindness cost him everything and left him emotionally and physically crippled. Livia typpa Vista is a noblewoman trying to escape a horrifying marriage her father is forcing her into. When she mistakenly sits down at Adron's table while fleeing her pursuers, she has no idea that by running from her fate, she meets her destiny. Knightly Dreams Sparhawk is conjured from his book and finds himself alive in our world and in the hands of woman who is the only hope he has of escaping his death should he return to his novel.

Sherrilyn Kenyon - The ​Guardian
Dream-Hunter ​Lydia has been charged with the most sacred and dangerous of missions: To descend into the Nether Realm and find the missing god of dreams before he betrays the secrets that could kill her and her kind. What she never expects is to be taken prisoner by the Realm’s most vicious guardian… Seth’s time is running out. If he can’t hand over the entrance to Olympus, his own life and those of his people will be forfeit. No matter the torture, Seth hasn’t been able to break the god in his custody. Then there’s the beautiful Dream-Hunter Lydia: She isn’t just guarding the gates of Olympus—she’s holding back one of the world’s darkest powers. If she fails, an ancient curse will haunt the earth once more and no one will be safe. But evil is always seductive.

Sherrilyn Kenyon - Intensity
It’s ​a demon-eat-demon world for Nick Gautier. Just when he thinks he’s finally gotten a handle on how not to take over the world and destroy it, Death returns with an all-star cast that is determined to end the Malachai reign and lineage forever. Worse? Death and War have found the one, true enemy Nick can’t find, and even if he did, it’s one he could never bring himself to banish or kill. Now framed for murders he hasn’t committed, and surrounded by new friends who might be turncoats, Nick is learning fast how his father went down in flames. The heat in New Orleans is rising fast, and Nick’s threat-level has gone into a whole new level of intensity. He’s learning fast that when War and Death decide to battle, they don’t take prisoners. The don’t negotiate. And they’re both immune to his biting sarcasm and Cajun charm. To win this, he will have to embrace a new set of powers, but one wrong step, and he will belong to the side of Darkness, forever.

Sherrilyn Kenyon - Dragonbane
Out ​of all the mysterious boarders who call Sanctuary home, no one is more antisocial or withdrawn than Maxis Drago. But then, it’s hard to blend in with the modern world when you have a fifty foot wingspan. Centuries ago, he was cursed by an enemy who swore to see him fall. An enemy who took everything from him and left him forever secluded. But Fate is a bitch, with a wicked sense of humor. And when she throws old enemies together and threatens the wife he thought had died centuries ago, he comes back with a vengeance. Modern day New Orleans has become a battleground for the oldest of evils. And two dragons will hold the line, or go down in flames.

Sherrilyn Kenyon - Les ​démons de Kyrian
Les ​dieux ont donné au prince Kyrian de Thrace beauté, force et goût du plaisir. Suite à une trahison, celui qui aurait pu dominer le monde est devenu le Maître des Ténèbres. Selon la légende, seul l’amour d’une femme pourra le ramener à la lumière... Assez ! Amanda en a plus qu’assez de sa famille d’hurluberlus. Enfin, de sa mère et de ses soeurs. Bien sûr, elle les adore, mais elle a plus d’affinités avec son père. Il ne parle pas aux esprits, lui, il n’est pas télépathe, il ne chasse pas les vampires pour se distraire... Amanda est comme lui : rationnelle. Elle veut l’être et mener une vie normale. Mais quand on vous kidnappe, qu’on vous assomme, qu’on vous enferme et que vous reprenez conscience enchaînée à un guerrier blond vêtu de cuir, aux muscles d’acier et aux yeux couleur d’orage, allez donc le renvoyer dans son monde parallèle !

Sherrilyn Kenyon - Fear ​the Darkness
This ​is a special thank you to readers for all the great years. It’s a small story about Nick’s homecoming to New Orleans after his mother’s death and after Katrina. I knew from the beginning what was going to happen to Nick. I wanted the reader to see the birth of a Dark-Hunter, only to have it with a twist. And even though I knew what was going to happen, I still cried when I wrote the scene.

Sherrilyn Kenyon - La ​descendante d'Apollon
Après ​avoir été trahi, Wulf le Viking est devenu un Chasseur de la Nuit au service d'Artemis et doit protéger les humains des Démons. De plus, Wulf est victime d'une malédiction : tous ceux dont il croise la route l'oublient au bout de quelques minutes. Tous... sauf cette jeune femme blonde qu'il a sauvée des griffes des Démons. Ultime descendante d'Apollon, Cassandra ne doit pas survivre à son vingt-septième anniversaire. Or les Apollites sont les ennemis de Wulf. II a juré de les exterminer sans pitié jusqu'au dernier...

Sherrilyn Kenyon - Nächtliche ​Vesuchung
Was ​für ein Alptraum: Kyrian von Thrakien wacht eines Morgens auf und ist mit Handschellen an eine sehr sexy, aber leider auch sehr wütende Frau gefesselt. Denn Amanda Deveraux hat nicht vor, längere Zeit mit einem sehr gut aussehenden, aber völlig überflüssigen Mann an der Seite zu verbringen. Amandas Meinung ändert sich aber blitzschnell, als sie in höchste Gefahr gerät und nur noch einer helfen kann: Kyrian ... Die Saga der "Dark Hunter" geht mit Kyrians Geschichte weiter!

Kollekciók