Ajax-loader

Papp Erzsébet könyvei a rukkolán


Gyöngyösi Kata - Papp Erzsébet - A ​kineziológia lehetőség-e
A ​könyv a személyiségfejlesztéshez és a betegségek, szomatikus tünetek megoldásához nyújt segítséget. A szerzők célja, hogy felhívják a figyelmet egy tudatosabb, felelősebb élet megélésére. Saját kezünkbe vegyük annak irányítását, folyamatosan keressük ösztönös, egyedi lényünket, mely el van rejtve a generációs minták, életünk negatív tapasztalatai, fájdalmai alatt. A gyakori és legismertebb betegségtünetek feltárását, kineziológiai megvilágítását követően az olvasó többek között az alábbi kérdésekre kap választ: Mi a stressz? Hogyan reagáljunk a stresszre? Miért és hogyan válik valóban károssá a stressz? Problémamegoldás, stresszoldás - általános érvényű tanácsok és stresszoldási módszerek.

Papp Erzsébet - Kenyérsütés ​otthon
Ha ​megkérdezném, mi az, ami mindennap az asztalunkra kerül, s sosem hagyjuk el, a válasz egyszerű: a KENYÉR. Az ember táplálkozásának ősidők óta nélkülözhetetlen része. Napjainkban egyre többen szeretnék maguk elkészíteni mindennapi kenyerüket a családi asztalra. A kézzel dagasztott kenyér eleinte fárasztóbbnak tűnik, több időt igényel, de megéri a fáradtságot, s különös örömmel tölti el az embert.

Papp Erzsébet - Országos ​Agrobotanikai Intézet története
Két ​intézet szinte legendássá vált a XX. századi magyar agrárvilágban. Az egyik Martonvásár, a másik - amiről dr. Papp Erzsébet munkája szól - Tápiószele. Tisztelet és elismerés a Szerzőnek és Támogatóinak, hogy az Intézet és alapítóinak, munkatársainak tevékenységéről ez a könyv megszülethetett. Korunk a változások, átalakulások kora, de a kontinuitásnak is fenn kell maradnia mindabban, ami hasznos és üzenetet hordoz a jövőnek. A történelem nem velünk kezdődött, s reméljük, nem is velünk ér véget. Igen, a folytatáshoz is segít az elődök munkájának ismerete, leltározása. Jánossy Andort személyesen ismerhettem, tiszteltem, emberségét is nagyra becsültem. Nehéz időkben volt találékony, szorgalmas, s ha kellett, akkor nagyvonalú. Tanultunk Tőle. A Magyar Tudományos Akadémia Agrártörténeti és Faluszociológiai Bizottsága nevében örömmel üdvözlöm e gondos munkát és figyelmében ajánlom nemcsak az agrobotanika iránt érdeklődőknek, hanem mindazoknak, akik a jövő iránt felelősséget éreznek és tanulni akarnak tegnapjainkból.

Papp Erzsébet - Házi ​kenyérsütés
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók