Ajax-loader

Ed Naha könyvei a rukkolán


Covers_110953
elérhető
0

Ed Naha - Robotzsaru ​2.
El ​tudja pusztítani egy kegyetlen kábítószerbáró a Robotzsarut? Nem! A haláldrog, a NUKE, totális háborút robbantott ki Detroit Óváros utcáin. a háttérben álló férfi, Cain, hideg és könyörtelen kábítószer-kereskedő, akit semmi sem tarthat vissza attól, hogy elérje vágyait: a hatalmat és a gazdagságot. Cain szemében csak a pénz számít. Az emberélet olcsó. De Cainnak akad egy gondja: a Robotzsaru.

Naha__ed_-_robotzsaru_1
elérhető
2

Ed Naha - Robotzsaru ​1.
Murphy ​jó zsaru volt. Neki volt a legkeményebb ökle egy durva város legdurvább negyedében. Harmonikus családi életet élt, sok barátja volt és egy új partnere a rendőrségnél. Aztán egy banda egyszerűen kioltotta az életét. Azonban Murphy nem halt meg teljesen. Visszatért. Acéltestben, hatalmasan, legyőzhetetlenül és halálosan... vissza az utcákra, amelyeket a bűnözők uraltak. De csak míg Robo meg nem jelent. A maszk mögött egy zsaru van, akit nem lehet megölni. Egy zsaru, aki gyilkosait keresi és felszámolja a bűnözést. Végleg.

Ed Naha - Larry Milne - Szellemirtók ​I-II.
A ​parapszichológia veszélyes dolog... A történet három főhősét, a pszichológiai tudományok doktorait ki is dobják az egyetemről, s felszámolják a tanszéket. A tudósok szellemvadász alakulatot szerveznek, s jó pénzért minden túlvilági jelenést csapdába ejtenek. Hamarosan kiderül, hogy a szellemvilág nagy eseményekre készül: Goza, a Pusztító eljövetelét várják, aki a jelek szerint a szellemirtók egyik páciensének lakása fölött fog megjelenni. A dolog bekövetkezik, ám a bátor csoport legyőzi a gonoszt. Négy év múlva újabb veszély fenyegeti New Yorkot. Egy használaton kívüli föld alatti alagútban fortyogó nyálkafolyam mocorog: a szellemvilág ismét készül valamire. Ennek jeleként szilveszter reggelén befut a Titanic, és megelevenedik a híres zsarnokot, Kárpáti Vigót ábrázoló festmény. A szellemirtók ismét akcióba lépnek, s még a Szabadság-szobrot is mozgósítják...

Kollekciók