Ajax-loader

Andrea Wandel könyvei a rukkolán


Andrea Wandel - A ​hazugság hálójában
Ezen ​a nyáron még a szokottnál is zűrösebben indul a lovastábor. Az elhamarkodott döntéseiről híres Martha Sonnenshine elindul, hogy egy engedelmes, nyugodt iskolalovat vásároljon ám helyette egy izgága, rakoncátlankodó fekete monstrummal tér haza, akit úgy látszik, képtelenség megregulázni. Az egyik táborlakóban Marie-ben mégis rokonszenv ébred iránta. Sorsukban sok a hasonlóság. Mindkettőjük előtt túl magasra helyezték a mércét, valósággal összeroppannak ez elvárások súlya alatt... Marié végső elkeseredésében hazugsághoz folyamodik. Lehet, hogy a Napsugárt tanyának ezért nagy árat kell fizetnie? Lehet, hogy örökre bezárja kapuit?

Andrea Wandel - Tolvaj ​a Napsugár tanyán
Martha ​idén nyáron is táboroztatásra készül. Eddig minden évben történt valami, ami megnehezítette a dolgukat, ám a mostani helyzet már igazán aggasztó! A haflingi csibészek szőrén-szálán eltűnnek; egy lovastábor azonban nem maradhat lovak nélkül! Martha megszervezi a helyettesítésüket, viszont April nem tud megbirkózni a gondolattal, hogy a vendégek egyike az ő érzékeny angloarabját nyúzza. Mindeközben a táborlakók között is nézeteltérések támadnak, és Aprilre komoly s egyben veszélyes feladat vár: tolvajt kell lefülelnie... Méghozzá nem is egyet!

Andrea Wandel - Kaland ​a hegyekben
Jennynek ​nagyon hiányzik a kedvenc lova. A tudta nélkül adták el, ezért úgy érzi, többé már egy lóhoz sem tud kötődni. Ám a Napsugár tanyán minden megváltozik. Találkozik egy lóval, aki nagyon hasonlít szeretett Derbyjére, és a lány akaratlanul is kezdi megkedvelni. Eközben a tábor napjai csöppet sem telnek egyhangúan: a haflingi csibészek újra elszöknek, és több lóval együtt eltűnnek a hegyek között. Jenny összeomlik, mert sejtelme sincs, vajon láthatja-e még valaha új kedvencét. A lovak keresésére indított mentőakció azonban káoszba fullad. April és csapata egy elhagyott tanyára bukkan, ami sötét titkot rejt; April anyukájának döntése következtében pedig egy csapat lova komoly veszélybe kerül...

Andrea Wandel - Az ​új lovasoktató
Isa ​nemigen kedveli a lovakat: szerinte túl nagyok és meglehetősen ijesztőek. De mit tegyen, ha egyszer egy lelkes lovasba lett szerelmes, és fel akarja hívni magára a figyelmet? Isa úgy véli, tudja a megoldást - elhatározza, hogy beiratkozik abba a lovastáborba, ahová a helyes Mike is megy. Briliáns ötlet! Vagy mégsem? Isa hamarosan rájön, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét. Az óriási lovak közelről még hatalmasabbnak tűnnek, a lovasoktató rettenetesen szigorú, és észre sem veszi Isa félelmeit - de ami még szörnyűbb, Mike sem vesz tudomást róla. Isa már sajnálja, hogy egyáltalán betette a lábát a Napsugár tanyára. Ez lesz élete leghosszabb, legborzasztóbb hete! Ekkor váratlanul történik valami...

Andrea Wandel - Pónik ​és egyéb csibészek
April ​édesanyja, Martha nincs híján az önbizalomnak, és újra meghirdeti a tábort a helyi lovas magazinban. SZerencsére azonban második nekifutásra már megy minden, mint a karikacsapás. Izgalom persze most is adódik bőven, nem is akármilyen. AZ egyik táborlakó rémülten tapasztalja, hogy iskolatársa, aki a suliban is megkeseríti napjait, egy motoros bandával utánajött, és feltett szándéka, hogy tönkretegye a gondtalannak ígérkező szünidőt. A garázda fiatalok azonban túllőnek a célon, komoly veszélybe sodorba a táborozókat.

Andrea Wandel - Doktor ​Haflingi
MIért ​van az , hogy a Napsugár tanya lovastáborai sohasem indulnak zökkenőmentesen? Nem elég, hogy Martha a világ legtehetségtelenebb szakácsa nem talál embert, akire rábízhatná a konyhát, ráadásul egy mozgássérült kislány, June lovagoltatását is elvállalja. Itt tehát az újabb kihívás: lovat kell keríteni, és hozzá egy szakembert, aki foglalkozni tud a kislánnyal. Ez azonban nem csak a szervezőknek okoz fejtörést. Junenak is meg kell küzdenie a maga választott szokatlan helyzettel. A véletlen azonban hozzásegíti, hogy végre szembenézzen önmagával és egészen más színben lássa a világot.

Andrea Wandel - A ​titokzatos ló
Yvonne ​nagyon szerencsésnek érezheti magát, mert régi vágya teljesül: egy egész hetet tölthet el lovak között a Napsugártanyán, ahol "saját" lovon tanulhat lovagolni! A lovastáborozás élete legnagyobb kalandjának ígérkezik, csakhogy a dolgok nem egészen úgy alakulnak, ahogy azt elképzelte. Carmen, az egyik táborlakó a legelső pillanattól kezdve undok velem és minden alkalmat megragad, hogy kigúnyolja őt, a kis tudatlan kezdőt. Yvonne kezdi rosszul érezni magát. Tovább borzolja a kedélyeket, hogy néhány lány azt állítja, egy gazdátlan ló kóborol a tanya körül. Ugyan kié lehet az állat, és mit keres éjjel egyedül Nelson bokszának közelében? A gyerekek elhatározzák, hogy a rejtély nyomába erednek...

Andrea Wandel - Téli ​szünet a Napsugár tanyán
Nem ​minden vendég szimpatikus. April és anyukája is rájön erre, amikor Torben megérkezik, hogy részt vegyen a téli táborban. A fiú folyton piszkálja az egyik kezdő lovast, és azt gondolja magáról, hogy világbajnok. Ám egy nap túl messzire megy.

Andrea Wandel - Mi ​lesz Nelsonnal?
Közeleg ​a szünet, és még mielőtt újabb lelkes lovagolni vágyó gyereksereg özönlené el a Napsugár tanyát, April és barátnője elhatározza, hogy részt vesznek a helyi lovasversenyen. Csakhogy ettől a pillanattól kezdve egyik baj követi a másikat. Aprilnek nem csak kedvenc lova sérülése miatt kell aggódnia: egy váratlan látogatás is felforgatja az életét, és a szertelen táborozókkal sincs mindig egyszerű dolguk... Ám egy remek ötlet és a jó szándék most is segít helyrebillenteni az egyensúlyt.

Andrea Wandel - Barátból ​ellenség
Elena ​már nagyon várta a lovas vakációt legjobb barátnőjével, Monával. Ám semmi sem úgy alakul, ahogyan eltervezte. Michelle közéjük furakodik, és Elena úgy érzi, ő már nem is fontos Monának. A dolgok pedig egyre rosszabbra fordulnak. Elenának a csibész haflingivel, Navahóval is meggyűlik a baja, s a ló engedetlensége miatt valami különös véletlen folytán mindig Monának esik baja. Elenát azzal vádolják, hogy szándékosan árt a lánynak!

Andrea Wandel - A ​haflingi csibészek
April ​édesanyja, Martha Sonnenshine lendületes asszony. Egy nap úgy dönt, hirdetést jelentet meg a helyi lovas magazinban. Nyári lovastábort szervez - csak éppen lovak, megfelelő szállás és egy jó szakács hiányzik hozzá... no és persze a szervezéshez szükséges idő. Meg kell hagyni, igazán izgalmas tábornak ígérkezik! Különösen akkor pezsdül fel az élet, amikor megérkezik az öt rakoncátlan haflingi csibész. Megküzd-e a feladattal anya és lánya, mire megérkeznek a táborlakók? Az óra ketyeg...

Kollekciók