Ajax-loader

Tobias T. Seabay könyvei a rukkolán


Tobias T. Seabay - A ​Szövetség pusztulása
26 ​év telt el a lendari tragédia óta. Thomas Howell apja nyomdokait kutatva, saját kalanvágyát próbálgatva bejut az újonnan szerveződő expedícióba. Az elitegységek küldetése, hogy a klónozott testeket elvigyék a Lendarra, ahol ismét életre kel-hetnek. Útjukat végigkiséri az emberi kapzsiság, a hatalmi birtoklási vágy, és az idegenek mohósága. A mind jobban bonyolódó élethalálharc során eldől, hogy ki az EMBER és ki az IDEGEN…….

Tobias T. Seabay - Halálbolygó
A ​rohamosan szaporodó új idegenfaj elárasztja és összeomlásba dönti a Földet. Mindenki menekül és fél a rémisztő lényektől. A katonaság egyelőre vesztésre áll.... Érdekeket és ellenségeskedést félretéve az embereknek soha nem látott összefogást kell megvalósítaniuk, hogy a totális véget elkerüljék. Minden földrészre kiterjedő csata indul, szinte az utolsó lehetőség, hogy a Föld megmeneküljön a végső pusztulástól....

Tobias T. Seabay - Szövetségben ​a halállal
Az ​Egyesült Közös Kormány konferenciáján derül ki, hogy rejtélyes dolgok történtek, katonai rendészeti járőrök, munkások, bányászok tűntek el nyomtalanul. az űrből érkező üzeneteket szándékosan meghamisították, mert nem akarták az emberlakta bolygót kiüríteni, és pánikot kelteni a lakosság körében. Azonban az Idegenek egyre nagyobb pusztítást végeztek. és egyre nagyobb kolóniát építettek ki maguknak 2-3 királynővel és 5-600 ezer kifejlett harcossal. Ilyen iszonyú túlerővel szemben már az Egyesült Közös Kormány is tehetetlen. Pedig az Idegenek úgy döntöttek, hogy megszállják a Földet. Vajon sikerül-e valakinek megállítani őket, vagy az emberiség örök pusztulásra ítéltetett?

Kollekciók