Ajax-loader

Marilyn Hickey könyvei a rukkolán


Marilyn Hickey - Kifogyhatatlan ​csodaforrás
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Marilyn Hickey - Az ​új évezred és a végidők próféciái
Marilyn ​Hickey nemzetközi hírű bibliatanító, aki a magyar olvasóközönség előtt is közismert és népszerű, hiszen előadásai, magyarázatai egyedülálló módon hozzák közel a Szentírás üzenetét a ma emberéhez. Ebben a művében a Biblia egyik legtalányosabb könyvét, a Jelenéseket bontja ki: a kétezer éves próféciák egy lehetséges értelmezését tárja az Olvasó elé. - Milyen katasztrófák várnak bolygónkra és az emberiségre? - Kik lesznek a túlélők? - Ki az Antikrisztus és mi a történelmi küldetése? - Milyen lesz az új világ? Akit ilyen kérdések foglalkoztatnak, annak feltétlenül el kell olvasnia ezt a tanulmányt!

Marilyn Hickey - Szabadulás ​a generációs átokból
Marilyn ​Hickeyről azt állítják, hogy szavai titkokat lepleznek le. Az egész földkergeségen ismertek egyszerű de mégis magával ragadó Biblia magyarázatai, segítségével ezrek és ezrek jöttek már ki a győzedelmes életre vereségeikből. Isten arra használja őt, hogy beborítsa a Földet az igéivel. Rádió, televízió, műholdak, könyvek, hang és videó kazetták valamint biblia találkozók segítségével. Segélyakcióival folyamatosan ételt és Bibliát juttat el a többi között Etiópiába. Lengyelországba a Fülöp szigetekre és Kínába. Marilyn bátorító üzenete ma minden hívőnek ezt: Jézus hatalmasan él bennünk s ez lehet a sikeres és boldog életünk alapja. Szolgálata mellett Marilyn elfoglalt feleség, anya és háziasszony. Férje Wallace Hickey a Colorado álambeli Denver város Boldog egyházának pásztora.

Marilyn Hickey - Gyémántból ​briliáns
Marilyn ​Hickey tanítói szolgálata közismert az Egyesült Államokban és az egész világon. Szolgálata korai szakaszában, miközben behatóan tanulmányozta Isten Igéjét, lehetősége nyílt arra, hogy szemináriumokat és csodaösszejöveteleket vezessen egész Amerikában. Marilyn elhívásának érzi, hogy felrázza a keresztény laikusok tömegeit a szunnyadásból, és úgy tárja eléjük Isten Igéjét, hogy bemutassa az abban lévő kreatív erőt. Egyszerű és gyakorlati módon tanítja a Bibliát, így hozza közel Istent az emberekhez az egész világon. Marylin feleség, családanya, háztartást vezet és a Life for Layman szolgálatok alapítója. Férjével - Wallace Hickeyvel együtt - a denveri Happy Church gyülekezet pásztora. Tanításai rádión, televízión keresztül is elérik hallgatóit.

Marilyn Hickey - Szent ​Szellem a te segítőd
A ​szerző praktikus módon, a mindennapi életből vett példákkal is illusztrálja a Szent Szellem szerepét, amellett azt is bemutatja, hogyan volt jelen Isten Szelleme az emberek életében már több száz éve. Az olvasmányos stílusban megírt könyv inspirációt nyújt, és alapvető kézikönyvként segít abban, hogy a hívők a Szent Szellemmel betöltekezve éljék a mindennapi életüket, és hogy az Egyház valóságos hatást gyakoroljon a társadalomra.

Marilyn Hickey - Ne ​félj csak higgy!
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók