Ajax-loader

Jerry B. Jenkins könyvei a rukkolán


Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - A ​vesztő
Az ​egész világ figyelme Jeruzsálemre irányul, ahol a Szentírásban megjövendölt száznegyvennégyezer elpecsételt zsidó bizonyságtevő közül több tízezren találkoznak a Teddy Kollek Stadionban, hogy meghallgassák pásztoruk és tanítójuk, Cion ben Juda tanításait. Nicolae Carpathia egykori alkalmazottai, Buck Williams és Rayford Steele nemzetközileg körözött szökevényekké válnak. Rayford már a nagy konferencia kezdete előtt menekülni kényszerül. Hazaérve megtudja feleségéről az igazságot. A Siratófalnál prédikáló két tanúbizonyság figyelmezteti, sőt életveszélyesen megfenyegeti "azt, aki a föld trónján ül"... A nagy nyomorúság naptára egyre közelebb ér a félidőhöz. Közben a negyedik trombita ítélete csapást mér a naprendszerre, és ez megbénítja a földi életet. Az ezt követő három ítélet sokkal szörnyűbb lesz, mint az előzőek, ezért "egy angyal száll a földnek közepette", hogy a a földet a három "jaj"-ra figyelmeztesse. Az ötödik trombita ítélete - skorpiófarkú, sáskaszerű lények inváziója, kiknek vezetője _Apollion_, azaz _Vesztő_, a mélység angyala - annyira borzalmas, hogy "keresik az emberek a halált... de a halál elmegy tőlük".

Jerry B. Jenkins - The ​Brotherhood
Boone ​Drake follows all the rules - as a cop, husband and father. But when everything in his personal life is destroyed, he buries himself in guilt. His faith is rocked when he questions why God would allow this to happen to him. When it appears that it can't get any worse, he's accused of police brutality and suddenly his career is at risk. The possibility of being promoted to the Organized Crime Division is slipping from his hands. His life is spiraling out of control. But while protecting the leader of a Chicago gang, Boone comes to realize that God can change the hardest heart...and forgive the worst of crimes.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - A ​pusztító utálatosság
Miközben ​a világ belép a nyomorúság következő szakaszába, Nicolae Carpathia a Templom-hegyen elfoglalja "isteni" státuszát. A tribulációs osztag létszáma az eddigieket jóval meghaladja, de küldetésük veszélye is megsokszorozódik. A Petrába menekülő zsidókra Nicolae terve szerint borzalmas sors vár. A hatalmas tömegnek, amely a város előtt csoportosul, szembe kell néznie először a VK szárazföldi csapataival, majd később a légitámadásokkal. A Petrába tartók valamennyien az isteni gondviselésre bízták magukat. Vajon sikerül-e megmenekülniük az Antikrisztus haragja elől? Mi vár azokra az emberekre, akik nem vették fel a hűségbélyeget, és nem imádják a pusztító utálatosságot?

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - The ​Remnant
The ​Great Tribulation unfolds as the forces of evil and the armies of God prepare for mannkind's ultimate battle. Millions of Christians are protected by God as the anger of the Antichrist, Nicolae Carpathia, burns against them. The biggest novel of 2002 is highly anticipated by consumers worldwide.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - A ​merénylet
Miközben ​a kétszázmilliós démoni lovassereg természetfölötti módon lekaszabolja a megmaradt lakosság egyharmadát, a tribulációs osztag a teljes számkivetettségre készül. Rayford európai és közel-keleti kalandjai közepette is tovább szövögeti az Antikrisztus meggyilkolására vonatkozó terveit, és ezzel nincs egyedül....

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - Armageddon ​(angol)
The ​scattered Tribulation Force is drawn toward the Middle East, as are all the armies of the world, when human history culminates in the battle of the ages. During the last year of the Great Tribulation, safe houses are no longer safe and the world has become a powder keg of danger. Except for those already in Petra, everyone has been forced to relocate as the Antichrist ratchets up the pressure in the world’s most treacherous game. As the Tribulation Force waits for the coming of Christ, Chloe Williams is drawn out of the safe house to investigate something suspicious. Buck and Tsion travel to Jerusalem while Nicolae Carpathia orders an attack on the city, and Rayford becomes seriously injured outside Petra. Who will survive Armageddon?

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - A ​dicsőség leszáll
Az ​Antikrisztus összegyűjtötte a világ hadseregeit Megiddó völgyébe. Arra készül, hogy végleges győzelmet arasson, és e világ isteneként korlátlan uralomra tegyen szert. A tribulációs osztag a Közel-Keletre települt át. A legtöbben közülük Petrában vannak a zsidó maradékkal együtt, amelynek létszáma mostanra meghaladja az egymilliót. Az osztag négy alapító tagja közül már csak egy van életben, és az ő állapota is válságos. Jeruzsálemet szinte teljesen elfoglalta a Világközösség Egyesült Hadserege, és a harcokban Cion Ben Juda is elesett. Petrában csak kevesen értesültek még a haláláról, és senki sem tudja, hogy mi lett Rayford Steele és Buck Williams sorsa. Alig több mint hét év telt el az elragadtatás óta, és majdnem pontosan hét évvel ezelőtt kötött szövetséget az Antikrisztus Izraellel. A hívők fölfelé tekintenek, és Jézus Krisztus dicsőséges visszajövetelét várják, miközben a világkorszak utolsó órái peregnek. Az "Elragadtatás után" sorozat eddig megjelent tizenegy kötetéből több mint 40 millió példány kelt el. A legutóbbi öt kötet a New York Times könyveladási listáján az első helyre került. "A dicsőség leszáll" a sorozat tizenkettedik, befejező része, amely 2004 tavaszán jelent meg Amerikában.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - Armageddon
A ​szétszóródott tribulációs osztagot mintha valami ellenállhatatlan erő vonná egyre inkább a Közel-Kelet felé. A világ hadseregei is oda gyülekeznek a történelem végén, a korok nagy csatájának küszöbén. A nagy nyomorúság utolsó évében a menedékházak többé már nem nyújtanak menedéket, a barátoknak és hozzátartozóknak egyetlenegy gyászszertartáson két elhunytról kell megemlékezniük, és a szereposztás drámaian megváltozik. Mire elérkezik a Mindenható Isten nagy napjának háborúja, az otthonokat gyökerestől felforgatják, új szövetségek kovácsolódnak, és a föld puskaporos hordóvá változik. A már Petrában tartózkodókon kívül mindenki kénytelen költözni, amikor az Antikrisztus besöpri a téteket a világ leggyalázatosabb játékában. Új szerelem szövődik, egy másik szerelemre a házasságkötés pecsétje kerül, egy régi szerelem ér véget, miközben milliók gyülekeznek a háborúhoz. Vajon ki marad állva, mire eljön a csata, és a tribulációs osztag az idők végének és Krisztus eljövetelének küszöbén találja magát?

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - Left ​Behind
In ​one cataclysmic moment, millions around the globe disappear. Vehicles, suddenly unmanned, careen out of control. People are terror stricken as loved ones vanish before their eyes. In the middle of global chaos, airline captain Rayford Steele must search for his family, for answers, for truth. As devastating as the disappearances have been, the darkest days may lie ahead.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - Az ​ezeréves királyság
Új ​része született a befejezettnek hitt (12 részes) könyvsorozatnak. Ebben a részben a nagy nyomorúságnak a végén járunk és elkezdődik az Ezeréves Királyság. Jézus megalapította Királyságát - és azokkal akik mellette döntöttek -, a Biblia Hőseivel együtt irányítják a Földet. De Sátán új tervet sző, szép lassan hatalmas sereget gyűjt ismét maga köré a Királyság ellen. Új dicsőítőket és szolgákat toboroz Lucifer számára. Ebben a világtörténelem legutolsó csatájában - amely félreérthetetlenül az eredeti jó és rossz között zajlik -, az emberiségnek újra erőt és reményt kell találnia Jézusban! El kell utasítaniuk Sátán kísértéseit és követniük kell Jézust, aki megmutatja az utat nekik az Új Menny felé... MÁSKÉPP: Az utópia nem tökéletes. Bár Jézus megalapított ezeréves királyságát a Földön, nap mint nap születnek emberek, akiknek személyes döntést kell hozniuk: elfogadják-e Őt Megváltójuknak. Nem mindenki választja ezt az utat... Azok, akik a Mennyből tértek vissza Krisztussal, cseppet sem öregszenek. A nagy nyomorúságot túlélő hívők sem halnak meg ugyan, de az idő nem múlik el fölöttük nyomtalanul. Az uralkodásban bibliai hősök, különböző korok szentjei vesznek részt. Azok, akik úgy döntenek, hogy nem engedelmeskednek Krisztusnak, átok alá kerülnek, és fiatalon - százévesen - meghalnak. Lucifer, azaz A Másik Világosság elkötelezettjei mégis arra szövetkeznek, hogy többgenerációs munkával létrehozzanak egy hatalmas sereget, mellyel a millenniumi királyság végén a Mindenható ellen vonulhatnak. Amikor Sátánt egy időre eloldozzák, hogy még egyszer elhitesse a Föld nemzeteit, ezt a haderőt vezeti a jó és a rossz végső konfliktusába. Mindennek végeredménye pedig az új ég és az új Föld megteremtése. Sőt, van ennél meglepőbb is! Az USA-ban már megjelent az első részt megelőző(!) két rész is! The Rising ( A vég kezdete); The Rapture (Az elragadtatás)

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - Az ​elragadtatás után
Az ​élet megbénul. Egyetlen pillanat leforgása alatt emberek milliói tűnnek el. A döbbenet, a fájdalom, a kétségbeesés hangjai zendülnek fel mindenfelé. A semmibe száguldó autók, vonatok és repülők hallatlan katasztrófákat okoznak világszerte. Senki sem érti, mi történt. Feleségek, férjek és csecsemők válnak "levegővé" szeretteik szeme láttára. Általános a zűrzavar. Egyesek űrlényekre gyanakodnak, mások természeti katasztrófára. Vagy talán valamelyik szuperhatalom műve lehetett a megmagyarázhatatlan, minden képzeletet felülmúló eseménysorozat? Olyan emberek tűntek el értékes személyükkel, kedvességükkel, akik nagyon hiányoznak az élet mindennapjaiból. Mi lehet bennük a közös vonás? Rayford kapitány, a Pan-Continental légitársaság pilótája tudni akarja az igazságot. Vagy ez az, amit talán már régebben hallott is a feleségétől, akit most nem talál? Lányával együtt kutatni kezd egy megváltozott világban az igazság után. A legendás Cameron Williamsnek, a Global Weekly magazin harmincéves sztárújságírójának a feladata lenne feltárni az eltűnések hátterében rejlő összefüggéseket. De őt jobban leköti a semmiből hirtelen világhírnévre szert tevő román származású Nikolae Carpatia személye, aki egyetlen szónoklatával ámulatba ejti az ENSZ közgyűlését. Mintha az egész világ bolondulna érte. A háttérben a kulisszák sejtelmes homályában a világ legbefolyásosabb pénzemberei gyűlnek össze egy közös cél érdekében. Cameron megsejt valamit. Világszerte sok millió ember hiszi, hogy a leírtakhoz hasonló események valóságosan el fognak következni a jövőben. Tim LaHaye és Jerry B. Jenkins fordulatokban gazdag, érdekfeszítő és szórakoztató regénye abba az új világba kalauzolja el olvasóit, ahol a változás eleinte nem is olyan félelmetes. (AMANA7 Kiadó)

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - A ​Sátán embere
Az ​időben és az örökkévalóságban még tart a küzdelem. Még nem dőlt el az emberiség sorsa. A hétéves nyomorúság felénél járunk. Egy híres ember meghalt, a világ gyászolja. A magasságban tovább tombol az ősi háború, majd átterjed a földre és elszabadul a pokol. A tribulációs osztag tagjai - hárman a menedékházban, a többiek szerte a világon - a legveszélyesebb kihívásokkal szembesülnek. Egyiküket gyilkossággal gyanúsítják, mások pedig a felforgató munka és a lelepleződés között lavíroznak. Rayford Steele-nek menekülnie kell Izraelből. Buck Williams a barátja után kutat. Chloe Steele Williams a saját és gyermeke életéért aggódik. Cion ben Juda álmokat kezd álmodni. Közben David, Annie, Mac és Abdullah állandó veszélyben élik az életüket magának a gonosznak a barlangjában, folyton egy hajszálnyira a lebukástól. Vajon tényleg biztonságos még a menedékház? Vajon a tribulációs osztag tagja gyilkosságban vétkes? Ki hal meg következőnek? Vajon túlságosan valószínűtlen forrásból kaptak segítséget? Akár rajongója az ember "Az elragadtatás után" című sorozatnak, akár új olvasó, "A Sátán embere" című részt lebilincselően izgalmas olvasmánynak fogja találni, amely meglepő válaszokat ad az eddigi kérdésekre és újakat is felvet.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - A ​maradék
A ​Világközösség legfelsőbb uralkodója, Nicolae Carpathia legrégebbi és legújabb ellenségeit pontosan ott tudhatja, ahol szeretné: összegyűjtve Petrában, egymilliós létszámban, két bomba és egy rakéta számára elérhető közelségben, amit csoda nélkül senki sem élhet túl. Közben a tribulációs osztag legújabb társult tagja továbbra is annak a hihetetlen összeállítású görög csoportnak a túsza marad, amely legalább három judaitát gyilkolt meg. Mac McCullum, Chloe Steele Williams és Hannah Palemoon elhatározzák, hogy mindenáron kiszabadítják Sebastiant - de arról fogalmuk sincs, milyen magas lesz ez az ár. A föld, amely most már alig emlékeztet korábbi önmagára, a mennyből érkező, egyre súlyosabb ítéletek alatt nyög, miközben Carpathia fokozza az üldözést a Krisztus-hívők, a zsidók, a muszlimok és mindenki más ellen, akik nem esküsznek neki teljes hűséget. A tribulációs osztag álnevei - sőt a Strong Toronyban lévő menedékházuk is - lelepleződnek, ami arra kényszeríti Rayford Steelet, Buck Williamst és az összes tagot, hogy szökéssel mentsék az életüket, úgy, hogy közben nyílt ellenállásukat is igyekeznek fenntartani az Antikrisztussal szemben. Cion Ben Juda úgy tartja, hogy a súlyos ítéletek ellenére a vajúdásnak ez az egész sötét időszaka legalább annyira Isten kegyelmének és irgalmának, mint haragjának a jele. Világszerte csak a mennyei erők csodálatos beavatkozásai adnak esélyt a hívőknek a világközösségi békefenntartó és közhangulat felügyelő erők könyörtelen támadásával szemben. Minden színjáték a múlté - még az Antikrisztus részéről is - a földön rohamosan közeledik Armageddon, a jó és rossz közötti végső összecsapás napja.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - A ​nyomorúság ereje
Bolygónk ​legdrámaibb eseménye során milliók tűnnek el egyetlen szempillantás alatt. Az emberek többsége értetlenül szemléli a történteket. Az ittmaradottakra háború, éhínség, járványok és természeti csapások várnak. Csak minden negyedik embernek van esélye a túlélésre. Az Antikrisztus és az új világrend ellenségeire még kevesebb. Rayford és Chloe Steele, Buck Williams és Bruce Barnes mégis elhatározzák, hogy szembeszállnak a Mindenható ellenségeivel a föld történelmének hét legtragikusabb esztendeje alatt, s megalakítják a tribulációs osztagot. Rayford és Buck állásajánlatot kapnak Carpathiától... Lehet fontos a szerelem a halál révén állva? Mire képes még az ENSZ új főtitkára?

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - Tribulation ​Force
In ​one cataclysmic moment, millions around the globe disappear. Those left behind face war, famine, plagues, and natural disasters so devastating that only one in four people will survive. Odds are even worse for enemies of the Antichrist and his new world order. Rayford Steele, Buck Williams, Bruce Barnes, and Chloe Steele band together to form the Tribulation Force. Their task is clear, and their goal is nothing less than to stand and fight the enemies of God during the seven most chaotic years the planet will ever see.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - A ​fenevad bélyege
Őexcellenciája, ​Nicolae Carpathia, a Világközösség uralkodója visszatért a halálból. Mivel maga a Sátán támasztotta fel és szállta meg, vége a nyájaskodásának és immár fenevadként egyre inkább megerősíti szorítását a világ lakóin. A hétéves nyomorúság második felének, a nagy nyomorúságnak kezdetén az új menedékházban elrejtőzött tribulációs osztag tragikus vereséget szenved. Rayford és egyik gyanús kollégája nyugat felé veszi az irányt, hogy lebonyolítson egy megrázó eredménnyel járó akciót. A görögországi hívőkre borzalmas sors vár, mert az elsők között kell szembenézniük a VK hűségbélyeg-kiosztó állomásával és annak ártatlan nevű, de annál visszataszítóbb kellékével, az úgynevezett lojalitásra ösztönző készülékkel. Az új-babiloni palotában dolgozó titkos hívők tragédiával és veszéllyel szembesülnek, választaniuk kell: vagy elmenekülnek, felveszik a bélyeget, vagy elszenvedik a következményeket. Carpathia nyílt támadást tervez az úgynevezett judaiták ellen, a tribulációs osztag, hogy megvalósítsa eddigi legambíciózusabb ellenlépéseit, fokozza tevékenységét. Megkezdődik a jó és a gonosz nyílt harca az egész világon élő emberek lelkéért.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - Az ​Antikrisztus
Kirobban ​a harmadik világháború. Atombombák hullanak a kontinensekre. A világ nagyvárosaiban teljes a káosz. A haláltól való rettegés eluralkodik a Földön. Rayford Steele tudja, hogy Chicagora perceken belül atomtöltetek hullanak, mégsem mentheti meg az embereket. A repülőgépből már csak a haláltusa fájdalmas hangjait hallja. A lánya ugyan időben megkapja üzenetét, de baleset éri őt és... Buck Williams, a Global Community Weekly főszerkesztője Izraelbe utazik, hogy kiszabadítsa barátját, a bujdosásra kényszerült Cion Ben Juda rabbit. Hihetetlen mentőakció veszi kezdetét... Nicolae Carpathia számításait azonban valami keresztülhúzza. Amire senki nem számított, mégis mindenkit érint. Amit senki nem tudott előre, ám a következményeit mégis mindenki látja. A Bárány haragja sújt le, miután felnyílik az Apokalipszis ősi kéziratában foglalt hatodik pecsét.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - Soul ​Harvest
The ​Tribulation Force, Rayford Steele and Buck Williams, struggle to survive and find members of their families while fighting the Antichrist.

Tim LaHaye - Jerry B. Jenkins - Az ​ítélet
Az ​Ítélet Iraktól Amerikáig, tíz kilométeres magasságból földalatti búvóhelyekig, a sivatag homoktengeréből a Tigris folyó mélyéig viszi az olvasóit, bemutatva remény és a kétségbeesés harcát, mely az igazságért és az életért folyik. Rayford Steele és Cameron Buck Williams attól tartanak, hogy egyedül maradtak. Bár mindketten túlélték a Bárány haragját, a nagy nyomorúság huszonegyedik hónapjában bekövetkező világméretű földrengést, egyikőjük sem tudja a másikról, hogy él-e. Szellemi vezetőjük Dr Ben Juda rabbi a gyülekezeti épület romjai alatt reked. Kiszabadul-e Cion? Életben maradt-e Chloe, Amanda, Hattie? Tulajdonképpen kicsoda Amanda? Miközben Rayford és Buck a világ különböző pontjain szeretteik felkutatására indulnak, s a világ rohan a Jelenések könyvében megírt ítéletek felé, az ítéletekről szóló további próféciák beteljesedésével kapcsolatban alig maradnak a földön szkeptikusok. Még Isten ellenségei is tudják, ki ellen küzdenek - a világ két szekértábora elfoglalja állásait egymással szemben...

Kollekciók