Ajax-loader

Nataly von Eschstruth könyvei a rukkolán


Nataly von Eschstruth - Lengyelvér
Milyen ​kegyetlen, Xenia, hogy életrajzom legérdekesebb részét elhallgatja. Tudom, hogy nem eléggé tájékozott, majd elmondom a részleteket. Gyermekkorom története egyetlen büszkeségem, királyi fenség. Romantikus koncerténekesi pályához méltó. A kegyelmes asszonyt, aki annyira lengyelbarát, egészen bizonyosan érdekelni fogja történetem - fordult Janek tüntető előzékenységgel Leonie felé. - Méltóztassanak a keretet elképzelni: keletporosz pusztaságban ősrégi, tornyos kastély. Hóvihar dühöng az erdőben. Koromsötét éj. Sem hold, sem csillagok. Borzalmas, mélységes magány. Két vándor küzd hóval és hideggel. Egy férfi meg egy nő. A férfi félig megfagyott fiát viszi karján... Lengyel menekültek. A kastély kapuja megnyílik és vendégszeretettel fogadja a nyomorultakat.

Nataly von Eschstruth - Vadrózsa
A ​széles, hullámzó vetések, piros pipacsos mezők között kanyargó országút mellett, friss szénarakáson egy lányka heverész, libákat őriz. Az épp arra vetődő két huszártisztnek sejtelme sincs arról, hogy rangrejtett grófnő a szép szőke libapásztor. A kezdeti idilltől azonban sok csalódáson, szenvedésen keresztül vezet az út a boldogságig.

Nataly von Eschstruth - A ​boldogság csillaga
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nataly von Eschstruth - Margret ​nővér
Mire ​van szüksége az embernek, hogy maradéktalanul jól érezze magát? Sok mindenre és főképp szerelemre. Margret nővér története a századforduló elején játszódik Németországban. A bűnös harcol az ártatlannal, a tiszta szerelem az érdekházassággal. Árvácska, az ápolónő semmit sem fogad el, ami szíve ellenére van. Hogyan alakul a sorsa? Mi történik az öreg bárónővel? És a vetélytárs, Jorriede grófnő? Mit kell kiállnia Triberg örökösének, a kedves Maurusnak? A szívet melengető történet szép, tanulságos és romantikus.

Nataly von Eschstruth - Magamért ​szeressen
Wilibald ​von Niedeck a leggazdagabb és legpompásabb uradalom birtokosa Németországban. Mindenki őrültnek tartja őt: forró nyárban báránybőr bundában rohangál, a kis kocsislakban lakik ahelyett, hogy gyönyörű kastélyában élne. Kapzsi unokatestvére bolondkházába akarja csukatni, hogy mesés - a bonyolult örökösödési szabályok miatt különféle szerelmi praktikák révén elnyerhető - vagyonát megkaparintsa...

Nataly von Eschstruth - Zsugori ​néne
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nataly von Eschstruth - Gyerekasszony
Salome ​a szép, épphogy csak felserdült lány vonaton tart hazafelé szülei házába. A jóhírű svájci intézetben nevelkedett lány – az utazás során furcsa kalandokba keveredik egy jóképű férfival. Otthon apja birtokán az elkényeztetett kisasszonyok életét éli, mígnem egyszer váratlanul felbukkan a titokzatos idegen…

Kollekciók