Ajax-loader

David Peters könyvei a rukkolán


Peters__david_-_psi-man
elérhető
1

David Peters - Psi-man
Psi: ​pszichés erő, mint például a telepátia, telekinézis és távolbalátás, a holnap fegyverei. Aki megzabolázza a pszichés erőt, azé lesz a világ... Psi-Man A hétköznapi férfi, Chuck Simon, különleges pszichés erővel áldott, vagy inkább átkozott. Ha nem borítja fel nyugalmas életét egy gonosz összesküvés, észre sem vette volna, mire képes... Váratlanul, számára ismeretlen okokból, gengszterek és gyilkosok célpontjává lép elő. A háttérben az Egység mesterei húzódnak meg, a kormány szupertitkos ügynökei. Azt gondolják, hogy a veszélyhelyzetek felszínre kényszerítik Chuck Simon lappangó erőit, s így létrehozzák a pszicho-gyilkost, aki csupán gondolatai erejével fog gyilkolni... az ő parancsukra. Psi-Man A jövő pszicho-katonája. Egy hallgatag férfi, aki gondolatokat olvas, kommunikál Rommel nevű vérebével, vagy egy hirtelen ötlettől vezérelve lerombol egy épületet. Az összes ország kormánya őt akarja megszerezni. De Chuck Simon fejében valami más jár. És ami a fejembe jár, az akár ölhet is.

David Peters - A ​halál mezeje
Egy ​ember pszichés képességeinek felfedezése és a tökéletes fegyver utáni hajsza - hihetetlen rémálmot hív életre. A halál mezeje Chuck Simon különleges pszichés ereje elég erős ahhoz, hogy legyőzze a közönséges embereket. Ezúttal azonban egy fegyvergyár biokémiai szeméttelepe a legfélelmetesebb kihívások elé állítja - fertőző mutáns szörnyek tenyésztésével és a halált hozó pszichó-terroristák hadseregével találja szemben magát. Az emberiségnek ez totális katasztrófa. Chuck Simonnak pedig hadviselés a...

William Bloom - Judy Hall - David Peters - Elme ​- test - lélek enciklopédia
Ez ​a képes enciklopédia több mint 120 terápiával és spirituális hagyománnyal ismerteti meg az olvasót. A kiváló szakértői gárda által írt és összeállított, hiteles és közérthető gyűjtemény nemcsak alapvető fontosságú kézikönyv, hanem inspiráló olvasmány is. A legújabb kutatási eredmények az elme és a test kapcsolatáról, beleértve a pszichoneuro-immunológiát és a testorientált terápiákat. Kiváló szerzők gondolatai az elme, a test és a lélek témakörében. Történelmi összefüggések, valamint a különböző eredetű irányzatok és terápiák integrált, holisztikus szemléletű feltárása.

Kollekciók