Ajax-loader

Ana Orenga Portolés könyvei a rukkolán


Nagy Erika - Seres Krisztina - Adela Milán Vela - Ana Orenga Portolés - Spanyol ​nyelvkönyv II.
Könyvünk ​a Spanyol nyelvkönyv I. folytatása. Ezért ezt a kötetet elsősorban a középiskolában heti 3-5 órában tanuló 15-17 éves korosztálynak ajánljuk, de jól tudják használni azok is, akik nyelviskolában vagy egyénileg tanulnak. Az ebben a könyvben szereplő nyelvtan és szókincs szorosan kapcsolódik az első kötethez. A módszer kiválasztásakor a globális megközelítést tartottuk a legjobbnak. Ennek tükrében mind a leíró szövegek és a párbeszédek, mind a kommunikációs és a nyelvtani-lexikai feladatok arányának egyensúlyára törekedtünk. Külön szükségesnek tartjuk a kontrasztív gyakorlatokat, melyek segítségével a diákok alaposabb és pontosabb tudásra tesznek szert.

Nagy Erika - Seres Krisztina - Ana Orenga Portolés - Colores ​Spanyol munkafüzet 2.
Bőséges ​gyakorlóanyag Változatos feladattípusok Érettségi típusú feladatok Ismétlő fejezetek CD-melléklet A tankönyv és a munkafüzet hanganyagának szövegátirata

Gajdos Zsuzsa - Nagy Erika - Ana Orenga Portolés - Seres Krisztina - Spanyol ​nyelvkönyv III.
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Nagy Erika - Seres Krisztina - Ana Orenga Portolés - Colores ​Spanyol nyelvkönyv 2.
A ​Colores 2. című könyv a Colores 1. szerves folytatása, mind szerkezeti és tematikus felépítését, mind a nyelvtani anyagok sorrendjét tekintve. Ezt a könyvet ajánljuk középiskolai diákoknak, egyetemi hallgatóknak, nyelviskolai tanulóknak és mindazoknak, akik nemcsak a tanóra keretei között, hanem önálló munka során kívánják megismerni a spanyol nyelv rejtelmeit.

Kollekciók