Ajax-loader

Derek Parker könyvei a rukkolán


Julia Parker - Derek Parker - A ​Vízöntő
Nyílt ​és barátságos, de benső életét a külvilág elől gondosan elzárja. Mindig segítőkész, nagy emberbarát, de cselekedeteiben sosem az érzelmek vezérlik. E levegőjegy fő vonásait árnyalhatja, kiegészítheti, de ellentmondásossá is teheti a Hold hatása.

Agnes Seymour - Derek Parker - Hatalom ​és szenvedély
Gordon ​Byrne, a milliomos ausztrál tőzsdecápa hazaérkezik szülőhazájába, és hideg számítással nekilát, hogy családtagjait kizökkentse megszokott életükből. Felesége rég meghalt, a lányai gyűlölik, vagy éppen az örökségre pályáznak, ő pedig kihasználja, hogy védtelenek, támadhatók; intrikáival csaknem az őrületbe kergeti őket. Egymásnak feszülnek az indulatok, eluralkodnak a szenvedélyek, csak Byrne mosolyog ravaszul, és közben nem tudja, hogy ő is áldozata egy titoknak, amely a családja körül lappang. És egyelőre nem is tudhatja meg: a történet azonban folytatódik...

Julia Parker - Derek Parker - A ​Rák
Melegszívű ​és ragaszkodó, de igen óvatos, és gyakran a hangulatainak rabja. A Rák jegy szülött féltő gonddal óvja szeretteit, s ez néha túlzott aggódássá fajul. E vizes jegy fő vonásait árnyalhatja, kiegészítheti, de ellentmondásossá is teheti a Hold hatása.

Julia Parker - Derek Parker - A ​Nyilas
A ​Nyilast őszinte lelkesedése, derűlátása, vállalkozó kedve gyakran vakká teszi a veszélyekkel szemben. Alapvető jellemvonásait árnyalhatja, kiegészítheti, de ellentmondásossá is teheti a Hold hatása.

Julia Parker - Derek Parker - A ​Mérleg
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Julia Parker - Derek Parker - Astrologie
Lesen ​Sie alles über die Tierkreiszeichen und den Einfluss der Planeten! Dieser Band der Reihe "Kompakt & Visuell" bietet eine umfassende und übersichtlich gegliederte Einführung in das komplexe Thema und zeigt Ihnen, wie Sie die Astrologie am besten für Ihr Leben nutzen können. Alle Planeten und Häuser, ihre Bedeutung und ihre Wirkung werden ausführlich vorgestellt. Ein umfassender historischer Diskurs beschreibt die Ursprünge und die bewegte Geschichte der Sterndeutung. Mit detaillierter Anleitung zur Erstellung und Deutung des eigenen Geburtshoroskops.

Julia Parker - Derek Parker - A ​Bika
Megbízható ​és békés természetű, de gyakran megneheztel, és erős benne a birtoklási vágy. A bika szülöttnek igen fontos a sikeres párkapcsolat és a tulajdon nyújtotta biztonság. E földies jegy fő vonásait árnyalhatja, kiegészítheti, de ellentmondásossá is teheti a hold hatása.

Julia Parker - Derek Parker - A ​Skorpió
Gyors ​eszű és felületes, kitűnő kapcsolatteremtő, de gyakran következetlen. E jegy szülöttében az ésszerűség szeretete állandó nyugtalansággal párosul. E levegőjegy fő vonásait árnyalhatja, kiegészítheti, de ellentmondásossá is teheti a Hold hatása.

Julia Parker - Derek Parker - A ​Szűz
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Derek Parker - Julia Parker - The ​Power of Magic
Magic ​is a force, a power that can be applied for good or ill. Magical techniques have been used from the earliest times to ensure success in hunting or harvests or affairs of the heart, in bringing help to allies or confusion to enemies, in deciphering the future or summoning the past. But magic is also supernatural. As Derek and Julia Parker explain in this beautiful and enchanting book, to appreciate the power of magic we must believe in the possibility that we can in some way reach beyond the known forces of nature and bend them to our will. This potential has been recognized for many thousands of years, and the authors invoke an array of rare and wonderful images to illustrate the activities of every kind of spell-caster and spirit-raiser, from Stone Age shamans of 20,000 years ago to the witches and wizards of modern times. But what credence are we to place in these claims? The authors conclude that magic can indeed be put to practical use by those who understand some elements of its mystery. An unseen power which can be applied, if not understood, magic manifests itself in a directly effective way that differentiates it from religious or unexplained phenomena. But magic also relates to the nature of the human psvche. One of the unique features of this exciting book is its exploration of the psychological aspect of our belief. For magic, the authors suggest, is a living force that is still very much with us and lies within the grasp of every human being.

Derek Parker - Julia Parker - Természetfölötti ​jelenségek atlasza
"Egy ​washingtoni háziasszony, J. Z. Knight Ramtha, a 35.000 éves harcos tanácsát közvetíti Atlantisból... Oliogani bedugja ujjait a gyomorba, és kihúz egy vérrel átitatott szövetet. A gyomron nyoma sincs sebnek... William Seabrook Londonban, Párizsban, Lyonban és New Yorkban végignézi a fekete miséket... egy prostituált a ministráns és egy szűzlány testét használják oltárként... Haridus, a fakír elvágta a nyelve alatti izmokat, hogy nyelvét visszahajlítva, lezárja belülről az orrjáratát... Orrát és füleit viasszal tömte be - nyilván azért, hogy rovarok ne tudjanak behatolni - és keresztbe tett lábakkal ült. Pillanatok múlva már nem lehetett érezni a pulzusát... Vászonba burkolták és betették egy ládába. Lelakatolták és lezárták a maharadzsa pecsétjével. Ezután eltemették a ládát... Negyven nap múlva kiásták... Haridust változatlan testhelyzetben találták. Egy órán belül magához tért... A természetfölötti ma játszik az emberrel. Nem tudhatjuk mi igaz, s mi nem. Csak annyit állíthatunk: e különös jelenségek betolakodtak életünkbe, s nem hagyják nyugodni képzeletünket. Ha nem veszünk tudomást róluk, az még nem jelenti azt, hogy nem is léteznek. Az igazi baj az lenne, ha már az emberiség számára nem létezne semmi, amire nincs magyarázat."

Julia Parker - Derek Parker - A ​Halak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Julia Parker - Derek Parker - Az ​Oroszlán
Nagy ​életélvező. Veleszületett önbizalma és lelkesedése türelmetlenné teheti, és arra készteti, hogy kéretlenül mások dolgába ártsa magát. Erős jellemének árnyoldala merev gondolkodásmódja. E tüzes jegy fő vonásait árnyalhatja, kiegészítheti, de ellentmondásossá is teheti a Hold hatása.

Julia Parker - Derek Parker - Parker ​asztrológia
A ​Parker Asztrológia a világ egyik legrangosabb asztrológiai tárgyú szakkönyve. Gyakorló asztrológusok és a téma iránt érdeklődő laikusok egyaránt forgathatják.

Julia Parker - Derek Parker - Love ​Signs - Sagittarius
INDEPENDENT, ​adventuous Sagittarians love the thrill of the chase. Once commmitted to a partner, they are passionate and devoted lovers. The twelve Love Signs books explain how Venus and Mars influence the attitudes of each Sun sign toward romantic love and sexual desire.

Kollekciók