Ajax-loader

Julie Bell könyvei a rukkolán


Boris Vallejo - Julie Bell - Szuperhősök
A ​Szuperhősök egy teljes gyűjtemény a Marvel Comic képregényeinek hőseiről és más képregények szereplőinek különleges bemutatásáról Boris Vallejo és Julie Bell által. A könyvben megtalálhatod többek között Pókembert és az ellenállhatatlanul szexis Póknőt, X Professzort az X-Men vezetőjét, a rokkant géniuszt, Wolverine-t az elpusztíthatatlan nőcsábászt, a Bosszúállók közül pedig Behemótot és Amerika Kapitányt. De kik is voltak eredetileg ezek a szuperemberek és miért választották ki őket az emberiség megvédésére? Fedezd fel eredetüket, honnan jöttek és hogyan tettek szert egyedi szupererejükre, de legfőképpen azt, hogy kit szeretnek és kiket utálnak, illetve kiket szeretnének elpusztítani. Ezen elkápráztató festmények által az összes kedvenc figurád életre kel, ahogyan tettükkel a világ megmentéséért, a gonosz elpusztításáért és a sötétség szörnyei ellen harcolnak. Engedd, hogy ezek a képek elvigyenek a szuperhősök elbűvölő világába, abba s világba, ahol az egyedüli határ a te képzeleterőd.

Julie Bell - Boris Vallejo - Imaginistix
Boris ​Vallejo és Julie Bell népszerűsége sosem halványul el - már harminc éve a legnépszerűbb fantasy művészek közé tartoznak. Az Imaginistix, amely Boris és Julie honlapjának nevét viseli, elbűvölő nők, hősies férfiak és félelmetes szörnyek vadonatúj és eddig ismeretlen gyűjteménye. Pályafutásuknak ezen összefoglalója magazinoknak, reklámcégeknek, filmgyártó cégeknek és egyéb megrendelőknek készült képeket mutatja be - kötelező olvasmány Boris és Julie minden rajongójának

Anthony Palumbo - David Palumbo - Boris Vallejo - Julie Bell - A ​fantasy mesés asszonyai
E ​könyv Boris Vallejo és Julie Bell legkiválóbb nőábrázolásainak gyűjteménye. A száz kép között találunk amazonokat és gőgös hercegnőket, buja sellőket és kegyetlenül gyönyöró istennőket. A lebilincselő és egzotikus képek bebizonyítják, míért Borís és Julie napjaínk két legünnepeltebb fantasyművésze.

Kollekciók