Ajax-loader

Thomas C. Brezina könyvei a rukkolán


Thomas C. Brezina - Fiúk kizárva! 4.
Használati utasítás lányok részére: Lizi utálja a matekot! Ráadásul új tanár érkezik a suliba, és persze, hogy Lizit szúrja ki elsőként. Le is kapja a tíz körméről, és azzal tartja sakkban, hogy ha nem tanul, megbuktatja. Igen ám, csakhogy nem kicsi a tét: ettől Lizi korzikai nyaralása függ! Ennek ellenére képtelen nekidurálni magát a matektanulásnak. Úgy dönt, hogy varázslással könnyíti meg a dolgát. Talál is egy megfelelő mágikus igét, ám hiába, a dolog bizony balul sül el. Az igazi varázslat csak ekkor kezdődik! Vajon mi lesz ebből az egészből?

Thomas C. Brezina - Eine ​Party für den Wal
Die ​Sommerferien beginnen für Penny mit Aufregungen: Die ganze Familie Moosburger soll auf die Trauminsel Hawaii fliegen. Gretchen, die von ihren Mitschülerinnen nur "Walbaby" gerufen wird, gerät in den Verdacht, Tiere zu quälen. Sie beteuert ihre Unschuld und Penny vermutet eine böse Intrige. Auf Hawaii kommt es zu eine Begegnung mit einem echten, zahmen Wal, Rocky genannt. Er schwebt in großer Gefahr. Unbekannte wollen ihn töten. Plötzlich verknüpfen sich die Ereignisse und führen zu einer unfassbaren Entdeckung...

Thomas C. Brezina - Telóm, ​telóm mondd meg nékem...
Nem ​vagyok kicsit kövér vagy kicsit sovány, esetleg kicsit szőke? - kérdezi magától Tinka újra és újra. Lizi szerint egész tűrhetően néz ki, de mostohatestvére folytonos kérdezősködése kezd az idegeire menni. A baj csak az, hogy Tinkának van egy meglehetősen furcsa, csupa fül mobilja, akinek gyakran ugyanazt a mondatot hajtogatja: Telóm, telóm, mondd meg nékem, ki a legszebb e vidéken? Vajon miféle boszorkányság áll a különös kuszaságok mögött?

Thomas C. Brezina - Segítség! ​Bosziseprű a tanteremben!
Szerelmes ​bosziseprűk! Most is a Vigyorboszik vigyáznak az idős Leander bácsi állataira. Nincs mese, minden reggel meg kell etetni őket! Amikor Petra majdnem elkésik miattuk az iskolából, varázsol magának egy repülő bosziseprűt. A varázslat olyan jól sikerül, hogy a huncut seprű már nem is akar többé távozni a kis boszi oldaláról. Így hát, az óra kellős közepén bekopogtat a tanterem ablakán…

Thomas C. Brezina - 1, ​2, 3 kezdődjék a varázslat!
A ​Csicseriborsó Klubnak nem fenékig tejfel az élete! Senki sem veszi komolyan a három leányzót. Főleg a kis pimasz fiútesók nem. Emilynek és legjobb barátnőinek, Cosimának és Pimnek váratlanul az öreg Lisander bácsi felettébb különös állataira kell vigyáznia. A három Csicseriborsó hirtelen Vigyorboszivá, az idegesítő fiútesók pedig ganajtúró bogarakká változnak. Figyelem! De mit keres Tinka és Lizi az oldalak között? Pszt! Kukkants bele és kiderül! 1, 2, 3, kezdődjék a varázslat! Te is benne vagy! Vigyorboszi klubszabályok: - mulatni! - vihogni! - a fiúknak meg jól ODASÓZNI!

Thomas C. Brezina - Földöntúli ​boszitorta
Kozima ​óriási nagy pácban van: nemsokára itt van édesapja születésnapja, és a kis Vigyorboszi a plüssállataiban fogadott arra, hogy igenis ő fogja megsütni a világ legfergetegesebb születésnapi tortáját! Na jó, igazából inkább varázsolni akarta azt a lélegzetelállító tortát… Ám hirtelen minden varázslat balul sül el, ráadásul Houdini, a tapsifüles is majdnem a gonosz Dörgő házaspár lábasában landol! A három Vigyorboszi közösen kifundál egy elvarázsolt mentőakciót! Vajon sikerrel járnak majd?

Thomas C. Brezina - Das ​Gift des roten Leguans
Sie ​sind manchmal feige (Patrick), sie sind manchmal stur (Biggi), sie sind manchmal unordentlich (Luk), sie tragen am liebsten bequeme Klamotten (Patrick), sie essen gern Süßes (Biggi), sie lieben technische Sachen (Luk) : DIE TIGER Gemeinsam sind sie stark und lösen die schwierigsten Fälle! Komm mit ins Tiger-Team und hilf den Tigern bei ihren Abenteuern! Mit dabei deine Tiger-Team Tasche mit Decoder und Abenteuerausrüstung!

Thomas C. Brezina - Pennys ​verrückte Tiershow
Pennys ​Schulklasse soll als Projektarbeit eine echte Fernsehsendung produzieren, die sogar gesendet wird. Ist das vielleicht eine Chance, für herrenlose Tiere aus dem Tierheim neue Besitzer zu finden? Mit ihrer Idee einer ungewöhnlichen Tiersendung stößt Penny zuerst auf Ablehnung. Doch sie lässt nicht locker. Während sie es mit einer bellenden Krähe und einem entlaufenden Vogel Strauß zu tun bekommt, beschäftigt sie das seltsame Verhalten ihrer Mitschülerin Hannah. Hat sie Probleme mit Drogen?

Thomas C. Brezina - Boszi ​webnaplók
Srácok, ​figyelem! A könyv olvasása fiúknál pattanásokat okozhat! 10 fergeteges nap! Tinka és Lizi ennyi ideig kap engedélyt a fékezhetetlen varázslásra. Egy kikötés azonban van: részletes naplót kell róla vezetniük a menő boszi webnaplóban! Ugye nem csoda, hogy az egész hatalmas káoszban végződik, ugye? Van ott minden, mi szem-szájnak ingere: elefántlábak a köbön, egy új tanuló, egy vérszomjas tigris és egy félelmetes és gonosz varázsló! A kérdés már csak az: hogyan fogja mindezt rendbe hozni a két boszilány?

Thomas C. Brezina - Rumlis ​pizsamaparti
Emma ​nem lát a pipától! Kizárták a Vigyorboszi klubból csak azért, mert fittyet hányt Petra és Kozima pizsamapartival kapcsolatos ötleteire. Ezt még megkeserülik! Ez lesz az univerzum leghatalmasabb bulija, és egyik okostojás sem szerepel a meghívottak között. Ám Kozima és Petra is vérig van sértve, hiszen Emma mindig mindent egyedül akar eldönteni. A két kis boszi elhatározza, hogy alaposan megleckéztetik a barátnőjüket!

Thomas C. Brezina - Ennivaló ​bosziblöki
Bosziblöki ​- avagy a kutyabőrbe bújt szipirtyó. Amikor Birkalap tanárnő bejelenti, hogy "Állatok napját" tartanak az iskolában, Emma, Kozima és Petra azonnal egyre gondol: Engelberttel, a kecskebakkal és Houdinivel, a tapsifülessel egészen biztosan ők hárman lesznek a suli sztárjai. Ám Leander bácsi vadregényes kertjében máris egy újabb állati meglepetés vár a három újdonsült boszira: Rotterdam, egy vérbeli bosziblöki, aki nem kis port kavar a lányok életében!

Thomas C. Brezina - Eine ​coole Kuh
Eines ​Nachts steht eine Kuh vor dem Haus der Familie Moosburger. Pennys kleiner Bruder Romeo findet die Kuh „einfach cool“. Sie kann nämlich rechnen. Gar nicht cool findet Penny ihren Freund Elvis, der sich von ihr trennt. Bei einem Popkonzert lernt Penny Randy, den Sänger der "Pinguin Boys", kennen und verliebt sich in ihn. Bald kommen ihr jedoch große Zweifel. Eines Tages ist die rechnende Kuh dann verschwunden. Auf der Suche nach ihr stößt Penny auf ein zweifelhaftes Transportunternehmen. Kann Penny die coole Kuh retten?

Kollekciók