Ajax-loader

Fekete Ferenc könyvei a rukkolán


Fekete Ferenc - Holcsa László - Légy ​szép, erős, egészséges
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Fekete Ferenc - Női ​testépítés
A ​testépítés nemcsak egy sportág, hanem bátran állíthatjuk, életforma is. Ez azonban az önök számára csak akkor válik életformává, ha nemcsak mint érdekességet olvassák el ezt a könyvet, hanem a benne leírtakat beépítik mindennapi tevékenységükbe is. A gyakorlatban a testépítősport elkezdése nemcsak a súlyzók kézbevételét jelenti, hanem ennél sokkal többet - egész életvitelünk átalakítását. A könyv ehhez nyújt segítséget, megismertetve az olvasókkal a gyakorlati végrehajtást. Emellett hasznos tanácsokat ad az étkezésre, a kiegészítő sportok helyes megválasztására is. Végül, de nem utolsósorban igyekszik eloszlatni azokat a téves elképzeléseket, hiedelmeket, amelyek a női testépítősportot körülveszik. Biztos vagyok benne, ha a könyvet végigolvassák, magukra fognak ismerni, hiszen a saját mindennapi problémáikat találják benne leírva.

Fekete Ferenc - A ​vitézi rend története
"Vitézi ​Rend. Ki ne hallott volna róla? Vitéz nagybányai Horthy Miklós ünnepélyes külsőségek között egy díszes karddal vitézzé avatta az első világháborús hősöket, akiknek egy része emellett még földet is kapott... E könyv a Horthy-korszak különleges intézményéről, a Vitézi Rendről, illetve annak történetéről szól, melyet a magyar kormány hozott létre, a kormányzó kezdeményezésére.

Fekete Ferenc - Az ​erő műhelyében - testépítő ABC
Örömmel ​fogtam tollat a kezembe, hogy a testépítésről és edzésrendszeréről könyvet írjak. Ez az öröm még csak fokozódik bennem, hogy a könyv most második bővített kiadásban jut el az olvasókhoz. Mit bizonyít mindez? Csak azt, hogy a könyv kiadása jó gondolat volt, és a benne leírtakra szükség van. Ma már az emberekben mind nagyobb az igény, a szabadidő hasznos eltöltésre, a sportolásra. Ehhez kívánok a testépítő sporton keresztül segítséget nyújtani tanácsokkal, edzéstervek közlésével, hogy senkinek ne jelentsen problémát, ha a súlyzót kézbe veszi, hogy hogyan végezze a gyakorlatokat és mennyit eddzen.

Fekete Ferenc - A ​body building királyai
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók