Ajax-loader

Szatmári Nóra könyvei a rukkolán


Szatmári Nóra - Kínai ​horoszkóp 2017
Kedveled ​a kínai horoszkópot? Éves előrejelzést szeretnél hozzáértőtől? Unod a szokványos leírásokat? Megoldást keresel a problémaidra? Elég volt az önfejlesztő tanfolyamokból? Inkább otthon, a saját tempódban növelnéd a tudásodat és az önbizalmadat? Ebben a könyvben mindent egyben találsz meg: 2017-es kínai horoszkópot Egyedi, életterületekre bontott, pontos és konkrét leírásokkal jegyenként Lépésről lépésre átlátod, megérted és tudni fogod, mit tegyél 12 különleges, meditatív rajzzal, minden jegyhez 12 garantált megoldókulcs mindennapos problémáidhoz az író által kidolgozott asztro-coaching szisztéma segítségével Mindezt egy 16 éve praktizáló asztrológus & írótól HOGYAN fog végre jóra fordulni az életed? HOGYAN fogsz végre kilépni a komfort-zónádból? HOGYAN old meg végre a problémáidat? HOGYAN teheted jobbá a mindennapjaidat? HOGYAN találj magadnak új életcélt? HOGYAN vedd észre az adódó lehetőségeidet a Kakas évében? Ez a könyv garantáltan válaszol minden kérdésedre.

Szatmári Nóra - Titkos ​angyali számkombináció
Személyes ​angyalszámod titkos üzenetei - egy különleges számkombinációval. Egy könyv, mely angyalokról, titkaikról, energiáikról szól és üzeneteket közvetít. Egy angyalos könyv, mely kilóg a sorból. Egy egyedi, különleges számkombinációt osztok meg most veled kedves Olvasó, melyet 2011.11.11. óta teszteltem, - teljes titokban. Ennek a kis irodalomnak komoly célja van. Átadni neked azt, ami eddig rejtve volt előtted. Olyan segítőd lesz ez az olvasmány, mely nem pusztán elméleti síkon, hanem konkrét, gyakorlati megvalósítással segít abban, hogy összeköttetésbe kerülj az angyalokkal. Léteznek magasabb létsíkok, rejtett életformák. A lehetőség adott a kapcsolat kialakítására, ezzel a kötettel pedig kifejleszthetsz magadban emelkedettebb lelki tulajdonságokat, bölcsességet, szeretetteljes gondolkodást, - az angyalok közvetítésével. Ami ebben a könyvben van, az támogat lendületet ad elgondolkodtat sarkall elégedetté tesz. Fedezd fel az utat az angyalok hívószavával, és a 2014-ben napvilágra kerülő Titkos Angyali Számkombinációval!

Szatmári Nóra - Ezoterikus ​kalendárium 2017 - Holdkönyv - 2017 A Magvetés Éve
Az ​Ezoterikus Kalendárium 2017 egy különleges naptársorozat hetedik évada. Olyan egyedi tervezésű határidőnapló, mely a tudatos és okos nő választása 2017-re. A hagyományos naptár funkciót egyedi, önbizalom építő és a szellemi horizontot tágító tartalmak egészítik ki. 2017 = 2 + 0 + 1 + 7 = 1 * A MAGVETÉS ÉVE! A naptár segít neked magot vetni, locsolni és a földből kibújva növekedésnek indulni. Építs magadnak új, sikeres, örömteli életet. Most. A megszokott napi bontású naptár-funkciót kiegészítik a spirituális tartalmak, melyek segítségével felkészülten várhatod a 2017-es esztendő lehetőségeit, kihívásait. Ez a naptár a legjobb barátod lesz, utat mutat a bajban, fényt gyújt számodra az alagút végén, önbizalommal és erővel tölt fel, s használata közben rezgésszinted folyamatosan emelkedik. Harmonikus, kiegyensúlyozott, tervezhető életre vágysz? Az Ezoterikus Kalendárium 2017-tel lehetséges! Ez a könyv elvezet a célig! 2017 a Te éved! Áldás és szerencse érkezik, élj a lehetőséggel! 500 pozitív megerősítés, asztrológiai előrejelzések, pontos Holdnaptár, Tarot üzenetek, csupa örömteli tipp és gondolat. 365 NAP, ami RÓLAD SZÓL - VELEM!

Szatmári Nóra - Ezoterikus ​kalendárium 2012
A ​2012-es Ezoterikus kalendárium határidőnapló és könyv is egyben, amely több mint 400 oldalon tartalmaz asztrológiai előrejelzéseket, számmisztikai naptárakat, a holdfázisok pontos adatait, kristály útmutatót, bűbájokat, és napi életmód tanácsokat. A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy melyik napot mely bolygó uralja – így kihasználhatjuk a titkos energiákat, a Holdnaptár milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol, az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát – így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk, illetve melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá. Most ajándékként mellékelünk 8 db szimbólumkátyát is!

Szatmári Nóra - Ezoterikus ​kalendárium 2016
Az ​Ezoterikus Kalendárium 2016 egy különleges naptársorozat hatodik évada. Olyan egyedi tervezésű határidőnapló, mely a tudatos és okos nő választása 2016-ra. A hagyományos naptár funkciót egyedi tartalmak egészítik ki. 2016 = 2 + 0 + 1 + 6 = 9 * A lezárás éve! A naptár segít az elengedésben és az új, sikeres, örömteli életed felépítésében.

Szatmári Nóra - Ezoterikus ​kalendárium 2013
Ezoterikus ​kalendárium 2013 - A teljesebb életért! ITT A 2013. ÉVI LEGBÖLCSEBB HATÁRIDŐNAPLÓ spirituális üzenetekkel, túlélő tippekkel! Szervezd meg az évedet úgy, ahogy eddig sosem tetted! Legyél rendszerezett, előrelátó, és alakítsd a saját életedet te magad! Igen, lehetséges! Legyen a tied most minden határidőnapló legbölcsebbike, melynek segítségével nemcsak mindennapi teendőidet szervezheted, hanem személyes útmutatások könnyítik életedet. Éld életedet és szervezd napjaidat úgy, ahogy csak egy Kalendárium tulajdonos tudja! Egy határidőnaplót bárhol beszerezhetsz, de olyat, amely megkönnyíti életedet, örömmel tölt fel és érzést ad neked, csak tőlünk kaphatsz! Azért van rá szükséged, mert: pontos havi asztrológiai előrejelzéseket tartalmaz Holdfázisok, Holdjegyek és tevékenységnapló szerepel benne minden napra spirituális útmutatók, üzenetek várnak 2013-as, autentikus kínai horoszkópot csak itt olvashatod különleges kristályharmonizáció 2013-ra is a nap száma segítségével kiszámítható, mit és mikor tegyél bolygóuralkodás pontos leírásokkal könnyen követhető Holddiéta segíti az életmódváltásodat és jól működő bűbájokat, teremtő technikákat mutatunk meg és még szeretnél több különleges, csak a naptárban elérhető anyagot olvasni? Ha mindemellett még egy határidőnapló is jól jönne, akkor az Ezoterikus kalendárium 2013 Neked szól! Használd a napi spirituális útmutatókat, melyek segítenek gyakorlati életed szervezésében: pihenés, sport, fogyókúra, egy tisztító böjt? Testápolás, véradás, fodrász? Esetleg egy nagytakarítás? A Hold és Nap irányt mutatnak, mikor, mely tevékenységeket érdemes alkalmaznod. Eddigi több mint 12 000 kalendáriumhasználó mindennapjait tette könnyebbé és teljesebbé! Tartozz te is közéjük!

Szatmári Nóra - Ezoterikus ​kalendárium 2014
A ​2014-es Ezoterikus kalendárium határidőnapló és könyv is egyben, amely több mint 400 oldalon tartalmaz asztrológiai előrejelzéseket és számmisztikai naptárakat. A Holdfázisok pontos adatai segítik az egész évre szóló Holddiétát, a napi angyali útmutatások emelik a hétköznapok energiáját. A szervóra táblázat használatával pedig a szervezet belső órájához igazodva tudunk figyelni jobban egészségünkre. A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy melyik napot mely bolygó uralja, így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk, illetve melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá.

Szatmári Nóra - Ezoterikus ​kalendárium 2015
Az ​Ezoterikus kalendárium 2015 az ILLIA & Co. Könyvkiadó Kft. egyedi tervezésű határidőnapló-kínálatának egyike, ahol a hagyományos naptár funkciót egyedi tartalmak egészítik ki. Leírás: A 2015. évi Ezoterikus kalendárium az 5. kiadása ennek a különleges határidőnaplónak, mely könyv is egyben. Több mint 400 oldalon tartalmaz asztrológiai előrejelzéseket és számmisztikai naptárakat. A Holdfázisok pontos adatai segítik az egész évre szóló Holddiétát, a napi angyali útmutatások emelik a hétköznapok energiáját. A szervóra táblázat használatával a szervezet belső órájához igazodva tudunk figyelni jobban egészségünkre. A jubileumi arany kiadás ezúttal szimbólummágiával is kiegészül. A megszokott napi bontású naptár-funkciót kiegészítik a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy melyik napot mely bolygó uralja, így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk, illetve melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá.

Szatmári Nóra - Holddiéta
Fogyj ​a Holddal! Egészséges táplálkozás összhangban a Holddal? Igen, létezik! A természetben minden ciklusokban, körforgásokban működik, mint a Hold fázisai, ami hatással van szervezetünkre, táplálkozásunkra is. Olvass tippeket a könyvben fogyasztásra javasolt gyümölcs- és zöldségfélékről!, zöldfűszerekről! Információinkkal olyan segítséget nyújtunk, mely az általános egészségi állapot javítását, a testsúly könnyebb kontrollálását teszik lehetővé. A Holddiéta könnyebb betartásához használd a könyvben található Holdnapló mintát, amely extra segítséget nyújt a megvalósításhoz! Könnyű vezetni, így az esetleges testsúlygyarapodás, fogyás, méregtelenítésre, és salaktalanításra alkalmas időszakok naplószerűen jegyzetelhetőek, s könnyebb figyelemmel kísérni a Hold egyes testrészekre, valamint a szervórára gyakorolt hatásait is.

Szatmári Nóra - Ezoterikus ​kalendárium 2011
A ​2011-es Ezoterikus kalendárium határidőnapló és könyv is egyben, amely több mint 400 oldalon tartalmaz asztrológiai előrejelzéseket, számmisztikai és Feng Shui naptárakat, a holdfázisok pontos adatait, kristály útmutatót, bűbájokat, napi életmód tanácsokat. A megszokott napi bontású naptárfunkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy - melyik napot mely bolygó uralja - így kihasználhatjuk a titkos energiákat, - a Holdnaptár milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol, - az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát - így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk, - a Feng Shui repülőcsillag térkép segítségével hogyan hozhatjuk létre az idő és tér egyensúlyát, - melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá, - milyen erős napi szerelmi potenciálunk - ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot. Havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai előrejelzés, az előrejelzés csillagjegyenként, a babonák, a hagyományok, az időjóslás és a tarot bölcsességek. Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövőnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk. Az információk jelentős része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövőnk spirituális világa.

Szatmári Nóra - 120 ​sorsformáló tipp
Egy ​könyv, mely nem mondja el sok száz oldalban a semmit, hanem a lényeges dolgokra fókuszál. Kövesd a könyvben leírtakat, kezdd el alkalmazni a napi tanácsokat, és bizonyítsd, készen állsz a változásra! 120 igazán optimista tippet ad, melyet, ha követsz, és saját életedre alkalmazod, akkor 60 nap múlva már egy másik úton jársz, 120 nap múlva bölcsebb leszel, 240 nap múlva tőled kér tanácsot a környezeted, és 365 nap múlva birtokában leszel az elégedettség állapotának. Egy olyan irodalmat tartasz a kezedben, ami röviden összefoglalja, mik azok, amiket jó lett volna tudni már 18 évesen, milyen dolgokkal ne foglalkozz, amik visszavetnek, vagy éppen, mi az, amit azonnal meg kell tenned önmagadért. Tégy jó benyomást másokra, inspiráld a környezetedet, és légy önmagad! Ami ebben a könyvben van, azt csinálják a " sikeres " boldog " elégedett " gazdag " optimista emberek. Akarsz közéjük tartozni? Akkor cselekedj! Én végigjártam ezt az utat. Nekem sikerült. Neked fog?

Kollekciók