Ajax-loader

Mystic Meg könyvei a rukkolán


Mystic Meg - Az ​aszcendens
Az ​asztrológia megállapításai jellemünkről nem végérvényesek és visszavonhatatlanok, inkább arra vonatkoznak, milyen lehetőségekkel rendelkezünk. Az már egészen rajtunk múlik, élünk-e velük és ha igen, hogyan. Minden esetre segítségünkre van, ha megismerjük és tanulmányozzuk ezeket a lehetőségeket: így idejében kifejleszthetjük és kamatoztathatjuk őket. Ebben kívánnak segíteni az Asztro-élet kötetei, amelyek közül most a másodikat tartja kezében az olvasó. A teljes sorozat az alábbi könyvekből áll: (Asztro-szerelem, Az Aszcendens, Asztro-nevelés, Vénusz és mars). Jellemünket és sorsunkat nem csupán az az állatövi jegy befolyásolja, amelyben születésünkkor a Nap állt, hanem - sok egyéb mellett - az úgynevezett felkelő jegyünk, az aszcendensünk is. Ennek megállapításához azonban nem elegendő a naptár, más segédeszközre is szükség van. Mystic Meg könyvében ezt is megtaláljuk: tisztába jöhetünk vele, mi is az aszcendensünk és részletes leírásaiból azt is megtudhatjuk, milyen együttes hatást fejt ki a Nap-jegy és az Aszcendens a személyiségünkre. Árnyaltabb képet kapunk saját "asztrológiai helyzetünkről". És ha fel is használjuk ezeket az ismereteket, könnyebben haladhatunk előre az önmegvalósítás útján. Mindebben igen nagy segítségünkre van Az aszcendens.

Mystic Meg - Vénusz ​és Mars
A ​Vénusz és a Mars bolygók már születésünk idején beleszólnak további sorsunk, jellemünk alakulásába. Sorsunkat ugyan magunk irányítjuk, de a Vénusztól és a Marstól kapott tulajdonságaink befolyásával. Vénusz: kulcs az érzelmeinkhez, vezérli mindennapjainkat, magyarázza a másokhoz való viszonyulásunkat. A Vénusz-jegy helyzete tükröt tart felénk érzelmeink természetéről, kapcsolataink lehetőségéről, és egyensúlyt teremthetünk odaadás és önfeláldozás között anélkül, hogy csorba esne eredetiségünkön. Mars: napi tevénységünk hajtóereje az akaraterő, a tettrekészség planétája. A Mars bolygó helyzete pontos felvilágosításokkal szolgál egyezségünk területén is: tanácsot ad a stressz kiküszöbölésére. Gazdálkodhatunk testi-lelki energiánkkal, hogy jobban érezzük magunkat a világban. Meghatározó Nap-jegyünkön belül a Vénusz és a Mars elhelyezkedését kikereshetjük a részletes táblázatokból, amely elfoglaltságot, jó szórakozást és izgalmas kihívást ígér az árnyaltabb önmegismerés felé.

Mystic Meg - Asztro-szerelem
Az ​Asztro-szerelem című kötetből megismerhetjük a tizenkét zodiákus jegy képviselőinek főbb tulajdonságait: azt, ami csodálatos bennük, s azt is, ami rémes. Ötleteket kapunk arra, miként hódíthatunk meg például egy Oroszlánt vagy egy Vízöntőt, mire van igazán szüksége egy érzelmes és fantáziadús Halak-típusnak, vagy egy érzékeny, páncéljába visszahúzódó Ráknak. A könyvben található "Párosító" elmondja, hogyan illenek egymáshoz a különböző jegyek, valamint hasznos tanácsokkal szolgál egymás megismeréséhez és megértéséhez. A boldog és harmonikus kapcsolatok kialakításához útmutatót nyújt az Asztro-szerelem.

Mystic Meg - A ​család és a csillagok
Mindannyian ​különbözőek vagyunk, mert az égi csillagképek befolyása alatt állunk születésünktől foga. E hatás titkait tárja elénk Asztro-élet sorozatunk eddigi három kötete, amelyet e negyedik, legérdekesebb darabja tesz teljessé. E különös könyv sajátságos tartalmával lepi meg az asztrológia szerelmeseit. Izgalmas és tanulságos olvasmány gyakorló és leendő szülőknek, de a pedagógia és a pszichológia iránt érdeklődők számára is. Sorra veszi ugyanis a gyerek és mindkét szülője csillagjegyeinek valamennyi lehetséges párosítását - összesen tehát tizenkétszer tizenkettőt, azaz száznegyvennégyet! Megtudhatjuk, hogyan indítsuk a nagy útra, az életre a kis Oroszlánt, Szüzet, Rákot, Mérleget, stb.; mikor tesszük vele a legjobbat, ha szigorúak vagy elnézőek vagyunk vele: mi az, amit a gyerek utál: mire legyünk tekintettel, ha már nem változtathatunk az őt behatároló természetén: s jól kijövünk-e majd vele? Az igazi élmény azokra vár, akik az egész könyvet végigolvassák, amelynek főszereplője a családjával harmóniára törekvő ember.

Kollekciók