Ajax-loader

Kenneth Blanchard könyvei a rukkolán


Kenneth Blanchard - Donald Carew - Eunice Parisi-Carew - Az egyperces menedzser csapatot épít
A csapatmunka a munkamegosztás története folyamán soha nem tett még szer akkora jelentőségre a sikeres vállalati működés szempontjából, mint manapság, amikor a legtöbb menedzser ideje 50-90%át valamiféle csapattevékenységgel tölti. Az egyperces menedzser gyakorlatias tanácsai jelentősen hozzájárulhatnak bármely munkacsoport eredményességéhez és elégedettségéhez.

Kenneth Blanchard - Robert Lorber - Putting ​the One Minute Manager to Work
The ​One Minute Manager, published in 1982, took the world by storm. More than 13 million copies have been sold in this country and it has been translated into more than 25 languages, making it one of the most influential books about business management ever written. The second book in this record-breaking series, Putting the One Minute Manager to Work, turns the three secrets of One Minute Management into day-to-day skills and shows how they work in real-life situations. By going straight to boardrooms and assembly lines for their examples, the authors put the One Minute concepts into working systems that directly affect a company's bottom line. Here is the next step in the revolutionary, simple, and uniquely effective system that is changing how the world runs business.

Kenneth Blanchard - Az ​egyperces menedzser erőre kap
Ez ​a történet az egyperces menedzserrõl szól, aki minden tekintetben annyira sikeres volt, hogy egy fontos dologról megfeledkezett: fizikai kondíciója megõrzésérõl. Feladatai annyira igénybe vették, hogy kutyafuttában evett, egy percet sem szánt testedzésre, s miközben testsúlya egyre csak gyarapodott, azon vette észre magát, hogy a legkisebb megerõltetéstõl is kifullad. Hamarosan ráeszmélt, hogy a siker az egészsége rovására megy. Ez a hasznos kötet a zsúfolt idõbeosztású, örökké tevékeny embereknek íródott, megmutatja, miként küzdjük le a stresszt, hogyan kötelezzük el magunkat egy életre az edzett test és a jó közérzet mellett. A négy fitness-alapelv betartása hozzásegít, hogy ismét formába lendüljünk, visszaszerezzük egyensúlyunkat, új, egészségesebb életmódot valósítsunk meg, és fokozzuk eredményességünket. "Bizonyos értelemben saját történetem ez" - vallja az Egyperces menedzser társszerzõje, Ken Blanchard. Nála bevált a módszer - kövessük hát a példáját!

Kenneth Blanchard - Spencer Johnson - Az ​egyperces menedzser
Ez ​a szenzációsan újszerű és egyre szélesebb körben alkalmazott program azt a három könnyedén elsajátítható menedzsment módszert mutatja be, amely bárki életét garantáltan megváltoztatja. Az egyperces célkitűzés, az egyperces dicséret, és az egyperces dorgálás segítségével időt takaríthat meg, és hatékonysága is javulni fog. Akár munkahelyéről, akár háztartásáról, akár gyermekeiről van szó.

Kenneth Blanchard - Helyzetfüggő ​vezetés
A ​Helyzetfüggő vezetés immár öt esztendeje a Holiday Inns vezetőképző programjának sarokköve. Ez a cselekvésközpontú könyv most mindenki számára hozzáférhetővé teszi a modellt.”Mike Rose, a Holiday Inns, Inc. elnök-vezérigazgatója„Ezt a könyvet csak egy rétegnek nem ajánlom . . . versenytársaimnak. Az egyperces menedzser újabb nyerő kötete.”Harvey B. Mackay, a Mackay Envelope Company vezérigazgatója„A Helyzetfüggő vezetés olyan stratégiákra tanít, amelyek elvezetnek a lehetőségek mérlegelésétől a gyakorlati cselekvésig. Menedzsereknek és szülőknek nélkülözhetetlen.”Dr. Robert H. Schiller, Egyházi Vezetőképző Intézet„A Helyzetfüggő vezetés tanulságai földrészeken és kultúrákon ívelnek át. tartalma összhangban áll a japán vezetési szemlélettel. Melegen ajánlom mindenkinek.”Tomio Taki, a Takihyio cég elnöke

Kenneth Blanchard - Spenser Johnson - The ​One Minute Manager
The ​blockbuster #1 national bestselling phenomenon is back... not that it ever really went away. An easily-read story which quickly demonstrates three very practical management techniques, it also includes information on several studies in medicine and in the behavioral sciences, which help readers understand why these apparently simple methods work so well with so many people. The book is brief, the language is simple, and best of all...it works.

Kenneth Blanchard - Robert Lorber - Egyperces ​menedzsment a gyakorlatban
Az ​Egyperces menedzsment a gyakorlatban az "egyperces" sorozat második kötete. Az alapmûvet, Az egyperces menedzsert amerikaiak milliói olvasták, és két évig vezette a New York Times bestseller-listáját. Ez a kézikönyv bemutatja, miként ültessük át a gyakorlatba minden idõk egyik legsikeresebb üzleti könyvének tanácsait. * * * "Olyan idõszerû stratégiákat kínál, melyek eredményességünkben és elégedettségünkben egyaránt döntõ változást idézhetnek elõ." John Naisbitt, a nagy sikerû Megatrendek c. könyv szerzõje

Kollekciók