Ajax-loader

Dr. Lawrence Crabb könyvei a rukkolán


Dr. Lawrence Crabb - Mélybenéző
Ki ​mer szembenézni mindazzal, ami a szíve mélyén, lelke rejtett zugaiban meghúzódik? Pedig érzéseinket, tetteinket és kapcsolatainkat nagyrészt ezek a hatások és élmények határozzák meg. A lelkész-pszichológus szerző önismeretre segít, és megmutatja a változás útját, amely elvezethet az őszinte és mély személyes kapcsolatra Istennel és emberekkel.

Dr. Lawrence Crabb - Nők ​és férfiak
Végzetszerű-e ​Karinthy szellemes kijelentése a párok ősi harcáról, melynek alapja, hogy mást akarnak: a nő a férfit, a férfi pedig a nőt? Örömhír az, hogy Isten férfinak és nőnek teremtette az embert. Mennyi szépség és gazdagság fakadt e ragyogó titokból! Mégis hányan tévesztik szem elől ezt az igazságot. Akit Isten társnak, ajándéknak szánt, teherré válik. Lawrence Crabb könyve igaz kiutat igyekszik mutatni a szüntelen önigazolás, a másik vádolásának zsákutcájából. Aki felhagy önmaga mentegetésével, elfogadja a megbocsátást, és így a másikat megismerő, a másikkal törődő emberré válik, az képes lesz megélni a férfi és nő különbözéséből fakadó örömet. Dr. Bíró László, családreferens püspök.

Dr. Lawrence Crabb - Kapcsolódás
„Rettenetes ​hibát követtünk el... a lelki sebeket tévesen diagnosztizáltuk úgy, mint pszichológiai zavarokat, s ezért kezelésüket átengedtük a képzett szakembereknek." Lawrence Crabb személyes küzdelme közepette írta meg könyvét a tartalmas kapcsolatok életbevágó fontosságáról és terápiás erejéről. Művében radikálisan új szemléletet vezet be a lelkigondozásba: túl kell lépni a hagyományos, analízisen, illetve tanácsok adásán alapuló terápián. A Lélek gyógyító ereje a bensőséges, elfogadó és őszinte kapcsolatokban és közösségekben tud felszabadulni. „Ez a könyv gyógyító közösségek létrehozására szólít fel... várom azt a napot, amikor legmélyebb sebeink és legnagyobb küzdelmeink gyógyírt kaphatnak hétköznapi kapcsolataink során, isten megáldott minket azzal az erővel, amely által a lelki gyógyulás eszközei lehetünk. Ez az erő arra vár, hogy felszabadítsuk."

Kollekciók