Ajax-loader

Fekete Krisztina könyvei a rukkolán


Fekete Krisztina - Dr. Kishegyi Júlia - Monspart Sarolta - A ​szív konyhájának receptkönyve
Ma ​már tudományosan is bizonyított, hogy a táplálék minősége és összetétele alapvetően meghatározza életünk minőségét. Nem is lehet ez másként, hiszen a bevitt táplálékból fedezzük az életműködéseinkhez szükséges energiát, és abból építjük újjá testünk anyagait, sejtjeit, szöveteit nap mint nap. Életünk és szervezetünk épségének megőrzése tehát táplálkozásunk függvénye. A kiadvány recepteket, praktikus tanácsokat és kalóriatáblázatot tartalmaz.

Boros Szilvia - Fekete Krisztina - Lelovics Zsuzsanna - Sporttáplálkozás ​szabadidő-sportolóknak
Testünk ​optimális - lelki, szellemi és fizikai - működéséhez fontos, hogy a tápanyagfelvétel arányban legyen a felhasználással. A szabadidő-sportoló táplálkozása alapvetően nem tér el az egészséges táplálkozástól, a különbség főként a nagyobb folyadék- és energiaigényben van. Az energia-, fehérje-, szénhidrát-, folyadék-, ásványianyag- és vitaminpótlás kérdéséről általánosságban azt mondhatjuk, hogy a szükségletek a fizikailag inaktív vagy kevéssé aktív személyekéhez képest bizonyos mértékig nőnek. Könyvünk gyakorlati tanácsokat ad az egészséges táplálkozáshoz, az edzések és a versenyek hatékony teljesítéséhez szükséges megfelelő étkezésről. Reméljük, hozzájárulunk ahhoz, hogy Olvasóink a tudatos táplálkozás kialakítása után még több sporteseményen sikeresen szerepeljenek.

Kollekciók