Ajax-loader

John Malam könyvei a rukkolán


John Malam - My ​First Mr. Tickle Book
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

John Malam - Rázós ​kalandok a gladiátorok között
Barbárként ​küzdesz a rómaiak ellen, de fogságba esel, eladnak rabszolgának, és megkezdődik a kiképzésed. Így válsz vérszomjas római gladiátorrá. Tuti tippek szakértőktől: - Ha minden nap kőkeményen edzel, nagyobb az esélyed, hogy te kerülj ki győztesen az arénából. - Egyél sok zabkását, árpadarát és hamut, hogy minél gyorsabban megerősödj! - Jól fontold meg, hogy elszöksz-e, mert ha elkapnak, kegyetlen büntetés vár rád. - Ha nem küzdesz elég jól, viseld a halálos következményeket. - Nyerj meg minden versenyt, és ha még szerencséd is van, megérheted a nyugdíjas kort. Rázós kalandok sorozat A Rázós kalandok sorozat köteteiben az olvasó a történelem nem túl kellemes eseményeinek főszereplőjévé válik milliomosként, mamutvadászként, boszorkányként vagy épp űrhajósként. Jókat nevet a képregények vicces rajzain, álmélkodik az érdekességeken, hüledezik a szörnyűségek felett, s a végén felsóhajt: ,,Ó, de jó, hogy nem voltam ott!"

John Malam - Leonardo ​Da Vinci
Vinciben, ​egy félreeső itáliai falucskában a nagyszülei nevelték a különc, magának való kisfiút: Leonardót. Felcseperedve az ifjú Firenzébe utazott, és festőtanoncnak állt. Mindössze tizenhárom képe maradt ránk, némelyik befejezetlenül, ám közöttük van a világ leghíresebb festménye: a Mona Lisa. Abban a korszakban, a reneszánsz idején Európa valósággal szomjazta az új ismereteket. Leonardo nem járt iskolába, mégis tankot és helikoptert tervezett, gondolataival, felfedezéseivel, anatómiai vizsgálataival évszázadokkal megelőzte korát.

Neil Morris - John Malam - Az ​Európán kívüli világ
Tudj ​meg többet a kínai Szung- és Tang-dinasztiákról, valamint a mongol hódításról! Fedezd fel az első afrikai királyságokat és az indiai birodalmakat!

John Malam - Tuti, ​hogy mamutvadász akarsz lenni?
Veszélyzóna Tuti, ​hogy mamutvadász akarsz lenni? Jó melegen felöltözni, megfelelő búvóhelyre lelni nem volt ám könnyű feladat a jégkorszak idején. Kilométereken keresztül caplattál leendő táplálékod nyomában, és akkor még le is kellett terítened a mamutot! Veszélyes vállalkozás! Szakértőink tuti tippjei: Mamutcsontból építs házat magadnak, mert jó erős. Mihamarabb tanulj meg tüzet csiholni. A tűz meleget ad, és még főzhetsz is rajta. A mamutcsordát a potyadékok nyomát követve lelheted fel. Tévedés kizárva! Dárdád hegyét eddzed meg a tűzben. Jól jön majd, hiszen a mamut bőre igencsak vastag.

John Malam - Eltemetett ​kincsek
A ​történelem folyamán mindig is szóltak legendák régebbi idők elveszett vagy elrejtett, titkos kincseiről. Az Eltemetett kincsek című kötet lenyűgöző utazásra hívja olvasóit: e titokzatos régi kincsek felfedezésére - legyen az királyok, királynők sírjába temetett arany és ékszer vagy hatalmas hajók roncsaiból hosszú évek kutatómunkája után előkerült kincs. Tanúja lehet, hogyan kerül napvilágra a régmúlt idők gazdagsága a vakszerencsének köszönhetően, és megtudhatja, hogyan kutatnak a mai kincsvadászok elveszett, eltemetett kincsek után a földön és a tenger mélyén.

John Malam - Szörnyek, ​manók, sárkányok és óriások nagykönyve
Évezredek ​óta manók, tündérek, sárkányok, szörnyek és óriások népesítik be a meséket és a legendákat a világon mindenütt. Most lépjünk be mi is a varázslat, a mítosz és a mese világába. Miért nem szabad összetakarítanunk a kiömlött tejet? Miért inkább a kopp-koboldokat válasszuk a koboldok helyet? Kik azok a tündérhamisítók? Melyik madár képes elrabolni egy elefántot is? Kik Shrek, az ismert filmhős rokonai? Ilyen és ehhez hasonló izgalmasabbnál izgalmasabb kérdésekre kaphatunk választ a Szörnyek, manók, sárkányok és óriások nagykönyvéből. A gazdagon illusztrált, nagy méretű album bevezet a manók, a tündérek, a szörnyek, az óriások és a sárkányok világába. Olvasmányos stílusban ismerteti meg az ifjú olvasóval a fontosabb legendákat a világ minden tájáról Norvégiától Dél-Amerikán át Kínáig, a történetek mellett humoros, kézikönyvszerű betétekkel, amelyek valóságosként mutatják be a csodás lényeket. A gyerekek megtudhatják a könyvből a mítoszok keletkezési helyeit, a lényekhez kapcsolódó hiedelmeket és csodálatos tulajdonságaikat, és ezen kívül megismerhetnek számtalan valóságos földrajzi és történelmi érdekességet. Az újdonságok megértését részletes áttekinthető szómagyarázatok és mutatók segítik. Ismerd meg a világ mitikus lényeinek legendáit és rejtélyeit csodás tényeken és lenyűgöző történeteken keresztül!

John Malam - Múmiák
A ​Novum Képes Tudománytár az adott téma mélységeivel ismerteti meg az olvasót. A látványos képek és a gondolatébresztő digitális illusztrációk jól kifejezik minden témakör lényegét, az olvasmányos szöveg pedig igen gazdag információt nyújt. A fejezetek elmagyarázzák, hogy a különböző tudományágak művelői mivel foglalkoznak, valamint arra késztetik az olvasót, hogy honlapunkon, más könyvekben és látogatásra érdemes kiállításokon további ismeretek után nézzenek. A Novum Kiadó Múmiák című könyve segít feltárni a mumifikálódás és a mumifikálás különös, sokszor hihetetlen folyamatát. Az olvasó megismerkedhet a világ múmiáival, a chilei Atacama-sivatag ősi chincorro népének egyedülálló múmiáitól a legújabb kori vezérek, például Lenin konzervált teteméig. Felfedezheti, hogyan mumifikálják a természet erői az elhagyott kripták, a lápok, az örök fagy vagy a sivatagok halottjait. A tudományos kutatók segítségével megtudhatja, mit mesélnek az ősi múmiák a korról, amelyben éltek.

John Malam - Tuti, ​hogy szeretnél kalózok fogságába esni?
Spanyol ​vizeken kincses rakományt szállító vitorláshajó kapitányaként kalózok fogságába esel. Borzasztó kínszenvedés vár rád! Tuti tippek szakértőinktől: ne hajózgass egyedül, csakis rajban - úgy biztonságosabb! Légy barátságos fogvatartóiddal - talán akkor jobban bánnak veled. Szívd ki az esővizet a nedves holmidból - lehet, hogy másképp nem jutsz ivóvízhez. Egyél sok narancsot, citromot és savanyú káposztát - nehogy skorbutot kapj. A sorozat kötetei: Tuti, hogy mamutvadász akarsz lenni? Tuti, hogy jó az egyiptomi múmiának? Tuti, hogy szeretnél egy középkori börtönben őrködni? Tuti, hogy szeretnél kalózok fogságába esni?

Kollekciók