Ajax-loader

Loczka András könyvei a rukkolán


Loczka András - Nyitrai Roland - CROW 750
Jelen kiadvány fiataloknak készült angol nyelvű keresztrejtvényeket tartalmaz, mely játékosan fejleszti a szókincsüket. Az utolsó oldalakon megtalálhatóak a megfejtések. A kiadvány 750 angol szót használ fel.

Loczka András - Nyitrai Roland - Crow ​Love: Középkezdő A2
A ​Crow Love elsősorban azoknak a játékos kedvű nyelvtanulóknak szól, akik vagy voltak valaha, vagy éppen most szerelmesek, esetleg a későbbiekben kívánnak szerelembe esni. Haszonnal forgathatják mindazok, akik gyengéd értelmeiket és/vagy heves indulataikat angolul szeretnék kifejezni.

Loczka András - Nyitrai Roland - Kids' ​Crow 1
Játszva ​nyelvet tanulni? Ki hallott már ilyet? És mégis: ebben a könyvecskében valóra válik a lehetetlen. Angolt tanító keresztrejtvények 9-12 éveseknek, és mindazoknak, akik szeretnek hasznosan kikapcsolódni.

Loczka András - Nyitrai Roland - Crow ​1.
Minden ​kezdet könnyű - ezzel a kiadvánnyal, amely játékos formában gyakoroltatja a kezdő szinten lévő nyelvtanulókkal a leggyakrabban előforduló 1000 angol szót. Sok sikert a következő találkozásig!

Loczka András - Nyitrai Roland - Picture ​Crow - Crossword Puzzles for Students of English as a Foreign Language
This ​colourful booklet enjoyably combines fun and language learning. It is full of lively pictures and it will entertain you with its crossword puzzles.

Loczka András - Nyitrai Roland - Crow ​4.
Don't ​learn English - enjoy it! This intermeduóiate level puzzle collection introduces you to real crosswords and enables you to pass your exam as well.

Nyitrai Roland - Loczka András - Picture ​Crow - Angol szótanító keresztrejtvények
Öt ​nyelven, több szinten megjelenő szótanító keresztrejtvény sorozatunk játékos formában segíti a nyelvgyakorlást. A Crow Picture a sorozat első színes kötete tele kedves, vidám rajzzal. A könyvecske az eddigieknél még játékosabbá és élvezetesebbé teszi a nyelvtanulást. A feladat a rajzok felismerése és az ábrázolt angol szó (vagy annak egy része) beírása a rejtvénybe.

Loczka András - Nyitrai Roland - Nature ​Crow
Keresztrejtvényeink ​megismertetik a nyelvtanulót a legfontosabb élővilággal kapcsolatos szavakkal, kifejezésekkel, s egy "természetjárás" során játékos formában gyakoroltatják az állatok, növények angol elnevezéseit, a földrajzi neveket, és a témához kapcsolódó egyéb kifejezéseket.

Loczka András - KinderKreuzer ​2.
Öt ​nyelven, több szinten megjelenő szótanító keresztrejtvény-sorozatunk játékos formában segíti a nyelvgyakorlást. KinderKreuzer 2: kiváló gyakorlási lehetőség kezdő nyelvtanulóknak. A mindennapi használatban leggyakrabban előforduló 500 szó elsajátításához, begyakorlásához nyújt segítséget a kötet. A kötetet német-magyar szószedet zárja.

Loczka András - Nyitrai Roland - Crow ​Kids 3
Jelen ​kiadvány fiataloknak készült angol nyelvű keresztrejtvényeket tartalmaz, mely játékosan fejleszti a szókincsüket. Az utolsó oldalakon megtalálhatóak a megfejtések. A kiadvány 750 angol szót használ fel.

Loczka András - Nyitrai Roland - Sports ​Crow
Keresztrejtvényeink ​megismertetik a nyelvtanulót a legfontosabb sporttal kapcsolatos szavakkal, kifejezésekkel, s e "mérkőzés" során játékos formában gyakoroltatják a sportágak, felszerelések angol elnevezéseit és a témához kapcsolódó egyéb kifejezéseket.

Loczka András - Nyitrai Roland - Travel ​Crow
Mielőtt ​útnak indul frissítse fel tudását és gyarapítsa azt a TRAVEL CROW segítségével, mely az utazás kapcsán felmerülő szavakat és kifejezéseket gyakoroltatja Önnel játékos formában.

Loczka András - Nyitrai Roland - Croa ​- 1000 szóval
Játszani ​öröm. Tanulni haszon. Ez a két alapigazság olvad eggyé ennek a füzetnek a lapjain, amely a spanyol nyelvet elsajátítani kívánóknak nyújt hathatós segítséget a leggyakoribb szavak játékos gyakoroltatásával. Mindenkinek jó játékot és sikeres tanulást kívánunk!

Loczka András - Nyitrai Roland - Kid's ​Crow 2.
A ​sorozat folytatódik, s szól nem csak gyerekeknek, hanem mindenkinek, aki 500 angol szó birtokában szeretné kipróbálni tudását és játékosan új kifejezéseket tanulni. Csak könnyedén!

Loczka András - Nyitrai Roland - Business ​Crow
Már ​az üzleti élet is megnyílni látszik a lelkes rejtvényfejtők előtt! kiadványunk a _Business English_ alapszintű szavaival, kifejezéseivel ismerteti meg a tanulót és az elsajátított ismeretek gyakorlásában is segítséget nyújt.

Loczka András - Nyitrai Roland - Food ​Crow
Keresztrejtvényeink ​a főzéssel kapcsolatos legfontosabb szavakkal, kifejezésekkel ismertetik meg a nyelvtanulót és ezt a szókincset gyakoroltatják. A nemzetközi receptkínálat és az étkezés témaköréből válogatott viccek garantálják, hogy tanulás közben is jól fogsz szórakozni. Sok sikert és jó étvágyat kívánunk!

Loczka András - Nyitrai Roland - Crucigramas ​para aprender inglés - Nivel 1
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Loczka András - Nyitrai Roland - Movie ​Crow
Mozi ​előtt és mozi után is mozi! A mozi, a filmkészítés világának szavaival, filmek angol címével ismertet meg ez a kiadvány, de a mindennapi élet szavait és gyakoroltatja.

Loczka András - Nyitrai Roland - Crow ​2. szint
Nagy ​lépés a nyelvtanulásban az alapfokon lévőknek! A sorozat ezen kötete újabb 1000 szót tanít meg a leggyakrabban használt angol szavak közül. Könnyed gyakorlást kínál, többször kikérdezve a fontos szavakat és az alapvető nyelvtani szabályokat. Sok sikert a következő nagy lépésig!

Loczka András - Nyitrai Roland - Crow ​Start!
A ​Crow 1 Start c. kötet az angol nyelv és kultúra rejtelmeibe vezeti be a játékos kedvű nyelvtanulót. Keresztrejtvények segítségével gyakoroltatja a legegyszerűbb nyelvtani szerkezeteket és támogatja a kezdő szókincs elsajátítását. Jó tanulást, jó szórakozást kívánunk!

Kollekciók