Ajax-loader

Michelle Richmond könyvei a rukkolán


Michelle Richmond - The ​Marriage Pact
In ​this relentlessly paced novel of psychological suspense, _New York Times_ bestselling author Michelle Richmond crafts an intense and shocking tale that asks: How far would you go to protect your marriage? Newlyweds Alice and Jake are a picture-perfect couple. Alice, once a singer in a well-known rock band, is now a successful lawyer. Jake is a partner in an up-and-coming psychology practice. Their life together holds endless possibilities. After receiving an enticing wedding gift from one of Alice’s prominent clients, they decide to join an exclusive and mysterious group known only as The Pact. The goal of The Pact seems simple: to keep marriages happy and intact. And most of its rules make sense. _Always answer the phone when your spouse calls. Exchange thoughtful gifts monthly. Plan a trip together once per quarter. . . ._ _Never mention The Pact to anyone._ Alice and Jake are initially seduced by the glamorous parties, the sense of community, their widening social circle of like-minded couples. And then one of them breaks the rules. The young lovers are about to discover that for adherents to The Pact, membership, like marriage, is for life. And The Pact will go to any lengths to enforce that rule. For Jake and Alice, the marriage of their dreams is about to become their worst nightmare.

Michelle Richmond - A ​házassági szerződés
Hol ​a határ, ha a házasságunk védelméről van szó? A fiatal házas Alice és Jake ránézésre tökéletes pár. Közös életük végtelen lehetőséget kínál. Alice, aki valaha egy ismert rockbanda énekesnője volt, immár sikeres ügyvédnő, Jake pedig egy prosperáló pszichológiai praxis társtulajdonosa. Miután izgalmas nászajándékot kapnak Alice egyik híres ügyfelétől, úgy döntenek, hogy csatlakoznak a Szerződés nevű rejtélyes és exkluzív csoporthoz. A Szerződés célja roppant egyszerűnek tűnik: a házasságok boldogságának és épségének megőrzése. A szabályok legtöbbje is logikus. Mindig vedd fel a telefont, ha a házastársad hív. Havonta adjatok egymásnak figyelmes ajándékokat. Negyedévente egyszer utazzatok el valahová együtt.... És sose beszéljetek senkinek a Szerződésről. Alice-t és Jake-et kezdetben lenyűgözik a fényes partik, a közösségi érzések, a hozzájuk hasonlóan gondolkodó párok hirtelen kitáruló világa. Aztán egyikük megszegi a szabályokat. A fiatalok hamarosan rádöbbennek, hogy a Szerződés felei számára a tagság éppúgy élethosszig szól, mint a házasság. És a Szerződés bármire képes azért, hogy ez így is maradjon. Jake és Alice számára az álomházasság hamarosan lidércnyomássá válik...

Michelle Richmond - A ​köd éve
Vannak ​az életben pillanatok, amelyeket nem lehet visszafordítani. Abbynek csak néhány másodpercre kalandozott el a figyelme, s Emma, vőlegénye hatéves kislánya, eltűnt a San Franciscó-i tengerparton, beleveszve a ködbe. Mi történt Emmával? Elrabolták? Vízbe fulladt? Abby az egyetlen, aki mindvégig nem adja fel a reményt. Az emlékezet apró szilánkjait rakja össze, hogy eljusson ahhoz az egyetlen másodperchez, amely elvezeti a megoldáshoz. Egy különleges szörfdeszkát kell megtalálnia, a szőke férfit, a sárga furgont. Abby Costa Ricára indul... Michelle Richmond regénye 2007-ben elnyerte a The Book of the Year (Az év könyve) díjat az Egyesült Államokban, nyolc nyelvre fordították le. A regényből hamarosan film készül.

Michelle Richmond - El ​pacto
Si ​una institución garantizara que tu matrimonio durará para siempre, ¿te inscribirías sin conocer la letra pequeña? Alice y Jack son la pareja perfecta. Alice, que antes era cantante en una conocida banda de rock, es ahora una exitosa abogada. Jack es terapeuta de adolescentes y parejas. Cuando están a punto de casarse, reciben un regalo de boda muy tentador de parte de un cliente de Alice. Se trata de una invitación para entrar en El Pacto, una sociedad secreta cuyo cometido es garantizar que su relación dure para siempre. La mayoría de las reglas del manual parecen muy simples y lógicas, y como su historia de amor es lo más importante para ambos, aceptan alegremente la invitación. Enseguida se dejan seducir por fiestas lujosas, nuevos amigos, aventuras y sorpresas. Cuando la pareja empieza a recibir castigos, cada vez más severos, Jack intuye que El Pacto encierra una parte siniestra. Pero las reglas son muy estrictas: deben pertenecer fieles al Pacto y a su matrimonio, hasta que la muerte los separe&hellip euros

Michelle Richmond - Úgysem ​ismered
Ellie ​nővérét, Lilát, a matematikazseni diáklányt húsz évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között meggyilkolták. Hogy miért és ki volt a gyilkos, igazából sosem derült ki. Ellie a távoli Nicaraguában találkozik Peterrel, Lila egykori matematikaprofesszorával, aki egy jegyzetfüzetet ad oda Ellie-nek. A füzet Liláé volt, benne egy azóta is megoldatlan, százéves matematikai rejtvény és megannyi titok, amelyeket a visszahúzódó Lila senkivel sem osztott meg. Ahogy Ellie próbálja felgöngyölni a gyilkosság hátterét és megérteni a nővérét, saját életével is szembesül. _A köd éve_ szerzőjének új regénye egyfelől lebilincselő bűnügyi történet, másfelől pszichológiai regény, amely szerelemről, családi tragédiáról, veszteségről és árulásról szól, s a lélek legbensőbb és mélyen elásott titkait fürkészi.

Kollekciók