Ajax-loader

Frank Joseph könyvei a rukkolán


Frank Joseph - The ​Lost Civilization of Lemuria
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Frank Joseph - Atlantisz ​túlélői
Az ​Atlantisz pusztulása folytatásában Frank Joseph azt állítja, hogy a menominik világos bőrű tengerészei atlantisziak voltak, és hogy Atlantisz háború és természeti katasztrófa által okozott pusztulása a bronzkori civilizációnak is véget vetett. Továbbá, hogy Atlantisz katasztrófájának túlélői a korábbi birodalom minden sarkába szétszóródtak, beleértve Nyugat-Európát, a Közel-Keletet, valamint Észak- és Dél-Amerikát. A szerző az Atlantisz túlélői és a világra gyakorolt hatásuk című kötetében mélyrehatóan megvizsgálja az atlantiszi háborúkat és azok szoros kapcsolatát az utolsó nagy katasztrófával a négy nagy kataklizma közül, amelyeket egy üstökös és törmeléke rendszeres visszatérése okozott. Ezt a négyes természeti katasztrófát az a tömeges elvándorlás követte, amelyet olyan, egymástól igen távoli népek őriztek meg emlékezetükben, mint a perui inkák, a kelta írek, a klasszikus kor görögsége, valamint a mexikói aztékok. Ahol ezen kultúrák régészete, mitológiája, csillagászata és geológiája összefonódik, közös szálat fedezhetünk fel: Atlantiszét.

Frank Joseph - Atlantisz ​pusztulása
Minden ​emberi kultúrában, az ókori görög-rómaitól a bibliain át az észak- és dél-amerikai őslakos kultúráig fellelhető egy az egéből lezúduló, s egy fajt elpusztító ősi vízözön, egy környezeti katasztrófa legendája. Az Atlantisz pusztulásában Frank Joseph összekapcsolja ezt a világszerte ismert kulturális jelenséget az egy heves kataklizma során egy nap és egy éjszaka alatt a tengerben eltűnt Atlantisz elveszett civilizációjának történetével. Az Atlantisz legendás szigetéről szóló mindeddig legátfogóbb művében Frank Joseph húszévnyi, a világ minden táját érintő kutatásai nyomán meggyőző bizonyítékokat sorakoztat fel amellett, hogy Atlantisz volt minden későbbi emberi civilizáció gyökere. Zseniális módon cáfolva a modern szkepticizmus érveit a régészet, a geológia, a csillagászat és az ősi legendák bizonyítékait egyesítve bizonyítja be az atlantiszi civilizáció létezését, ill. katasztrofális végzetét a bronzkori közel-keleti társadalmak kontextusában, az i. e. XIII. század végén. A szerző meggyőző módon ötvözi a tudományos bizonyítékokat annak a megdöbbentően képzeletgazdag rekonstrukciójával, hogy milyen lehetett Atlantisz utcáin sétálni az utolsó napokban. A hatalmas, ám gazdagság- és hatalomvágytól romlott birodalomról festett portré fontos leckét kínál saját civilizációnknak is. Frank Joseph újságíró, kutató, az Ancient American magazin főszerkesztője, a Synchronicity and You című könyv írója. A wisconsini Colfax-ben él.

Frank Joseph - Atlantisz ​és más elveszett világok
Eddig ​még sohasem közölt, izgalmas új bizonyítékok Atlantisz elveszett civilizációja után! Frank Joseph 1983 óta járja a világot, hogy bizonyítékokat kutasson fel Atlantisz létezésére. Az atlantisziak feltalálták a mienket messze meghaladó kristálytechnológiát, és a monumentális piramisépítészetet. Megtudhatjuk, mit örökölt Atlantisztól az ókori Egyiptom, a bronzkori Európa, a maja Mexikó és az inka Peru kultúrája. A kötet választ ad többek között arra, hogy hol lehetett igazából Atlantisz? Hogyan és mikor pusztult el Atlantisz? Lemuria elsüllyedt citadelláját találta-e meg Japán vezető geológusa? Atlantisz romjait találták-e meg az orosz kutatók? Milyen aggasztó párhuzamok vannak Atlantisz és korunk között? Atlantisz és más elveszett világok több mint száz izgalmas, érdekes illusztráció segítségével új ablakot nyit az ősi múltra.

Frank Joseph - A ​véletlen hatalma
Mindannyian ​átéltünk már megmagyarázhatatlan véletleneket - például egy régi barátunkra gondoltunk éppen, amikor megszólalt a telefon és az a régi barátunk hívott. A véletlen hatalma arra világít rá, hogy az ilyen események nem találomra történnek, hanem sorsdöntő elemek életünk kirakós játékában. A szerző megtanítja az olvasót, hogyan ismerje fel ezeket a jelentős véletleneket - vagy szinkronicitást, ahogyan Jung nevezte - és hogyan kövesse az ilyen esetekből leszűrt útmutatást. Szellemes szöveg, sok érdekes példával.

Kollekciók