Ajax-loader

Malin Stehn könyvei a rukkolán


Malin Stehn - Garázdák ​az istállóban
Végre ​elérkezett a karácsonyi szünet! Sofie régi barátnője, Jojo Svédországba látogat, hogy együtt töltsék a karácsonyt. Már a programjuk is megvan: vásárolni mennek, meg kávézókba, éjszakánként pedig elmesélik egymásnak a titkaikat. Sofie azt is jó előre elhatározta, hogy jobban megismerteti Jojót a lovakkal - márpedig Humlebyben rengeteg ló van! Sofie szokatlanul boldognak és elégedettnek érzi magát. De azután néhány kellemetlen esemény arra kényszeríti a lányokat, hogy módosítsák a terveiket...

Malin Stehn - Barátság ​mindörökre?
A ​Lindquist család tíz év londoni tartózkodás után visszaköltözik Svédországba. Néhány nehezen viselt hét után Sofie lassan megbarátkozik a vidéki hétköznapokkal, és a munkájával - azzal, hogy lovakat kell gondoznia a Humbley farmon. Mindez Villám érdeme lenne? Villám is új lakója az ügetőistállónak, és Sofie valamilyen oknál fogva különösen kötődik a sárga lóhoz. Sofie-nak nem hiányzik a nagyváros, csupán Jojo, a barátnője. Miért nem válaszol a leveleire? Talán azért, mert Sofie időközben megkedvelte a lovakat? Lehet, hogy Sofie-nak választania kell Villám és a barátnője között?

Malin Stehn - Szent ​Iván-éji álom
Sofie ​csalódottan veszi tudomásul, hogy családja tíz év után Londonból visszaköltözik Svédországba. A nyüzsgő nagyvárosi életet a vidék csendje váltja fel, és Sofie, aki világéletében félt a lovaktól, döbbenten tapasztalja, hogy ebben a kis faluban több ló él, mint ember. Sofie nem találja a helyét, hiányzik neki London és a legjobb barátnője. Amikor szülei erőltetésére munkát vállal a híres ügetőistállóban, úgy érzi, összedől a világ. Mi jöhet még ezután?

Malin Stehn - Villám ​gazdát cserél
Beköszöntött ​az ősz, de Sofie szabadideje nagy részét továbbra is a lovak között tölti. Hétvégénként nagybátyja ügetőistállójában serénykedik, hétköznaponként pedig két kancát istápol a szomszéd istállóban egy bizonyos Adam Kempf társaságában. Boldogsága felhőtlen lenne, ha kedvence, Villám nem bajlódna sérüléssel. Egy szép napon telefonbeszélgetés fültanúja lesz, s a hallottam egyre csak ott motoszkálnak a fejében. Szörnyű aggodalom keríti hatalmába, amelytől nem tud szabadulni. Mi lesz Villámmal...?

Malin Stehn - Barát ​a bajban
Sofie ​nem érzi jól magát az új osztálytársak között, s a rosszullét kerülgeti, ha csak a sulira gondol. Emiatt nagy megkönnyebbülés, hogy a híres Humbley farmon dolgozhat hétvégenként: legalább addig sem gondol az iskolára, s a lovak közelében lehet, akiket időközben úgy megkedvelt. Csakhogy az istállóban sem mennek jól a dolgok: kedvenc lova, Villám lesántult, és senki sem tudja, mi lesz vele. Ráadásul történik még valami, s Sofie egyszerre azon kapja magát, hogy két újabb lóról is gondoskodnia kell - ám egyáltalán nem biztos, hogy egymaga meg tud birkózni ekkora teherrel.

Malin Stehn - Eltűnt
Alli ​dúl-fúl mérgében. A külvilágtól elzártan kell karácsonyoznia a hegyekben édesapjával, aki magával hozza új barátnőjét, Rositát, akit Alli persze ki nem állhat. A kis faházban nincs térerő, és csak három tévécsatornát lehet fogni. Egy dolog van bőségesen: hó. És ott van még Anton, a csinos, de beképzelt fiú, aki nem messze tőlük, a völgyben lakik. Alli igyekszik elrontani a karácsonyi hangulatot, neki aztán nem lesz parancsra jókedve! De azután történik valami, ami fenekestül felforgat mindent, amit Alli olyan biztosnak gondolt...

Malin Stehn - Egy ​igazi barát
A ​húsvéti szünetben Száguldó Szépség Franciaországba utazik egy versenyre, és Sofie-t is meghívják, hogy kísérje el. Mindenki úgy gondolja, hogy Sofie-nak el kellene fogadnia a meghívást - hiszen ez fantasztikus lehetőség: ő is ott lehetne a híres párizsi versenypályán! Sofie azonban nem tud dönteni. Tényleg egyedül merje hagyni a barátját, Adamot és a legjobb barátnőjét, Zoét? Mi van, ha Zoe azért olyan rosszkedvű mostanában, mert titokban ő is szerelmes Adamba? Ráadásul Sofie Villám miatt is aggódik. Hogy is tudna meglenni kedvenc lova nélkül majdnem egy hétig? És hogy tudna a ló meglenni nélküle? Mi lesz, ha Villám meg sem ismeri majd, amikor visszajön?

Kollekciók