Ajax-loader

Raphaele Vidaling könyvei a rukkolán


Raphaele Vidaling - Káma-Szútra
Csókok, ​ölelések, karmolások és sóhajok - a másfél évezredes Káma-Szútra a kölcsönös élvezetek tankölteménye. Kézikönyv és egyben értekezés a szerelemről, és éppúgy szól a gyakorlott csábítóhoz, mint a figyelmes férjhez. Sokan csak az erotikus pozitúrák példatáraként emlékeznek rá, pedig arra is megtanít, hogyan lehet szabadulni a megunt szeretőtől, megnyerni a félénk szűz bizalmát, egy egész háremet kielégíteni, hogy miféle férfiakat kegyelnek a nők, miféle nőket jobb elkerülni, és melyek a szenvedélyes szerelem tünetei. Ezek az oldalak negyven tárgykörbe avatják be az olvasót, pajzánul és oly bölcsességgel, amelytől a sok évszázados szöveg is modernnek hat. A kötet szerzőjének, Raphaele Vidalingnak eddig megjelent munkái: A XX. század legjelentősebb irodalmi sikereinek története, a Déjá-vu és Az elhagyott asszony.

Nicole Seeman - Raphaele Vidaling - Nosztalgikus ​receptek gyermeklelkű felnőtteknek
Több ​mint 50 recept felnőtteknek gyerekkort idéző hozzávalókból.

Raphaele Vidaling - Anna Pavlowich - Leszámolás ​a nagyi főztjével
Több ​mint 50 mutatós és ízletes recept, melyek kreativitása és ötletessége messze nem hasonlít a hagyományos ételekre.

Raphaele Vidaling - Kóstold ​meg és vegyél el!
A ​kötetben több mint 50 modern és ötletes receptet talál, csábítási trükkökkel fűszerezve. A könyvben szereplő minden étel valóban elkészült, mesterséges színezőanyagok és lakkok nélkül, és majdnem mindegyiket természetes fényben, egy átlagos lakásban fényképezték le. Ezek mindenki által elkészíthető receptek, a nagy séfek költeményeivel nem versenghetnek, de nem is a leghétköznapibbak: az ehető anyagok és a találékonyság házasságából születtek, félúton a kémia és a költészet között.

Nicole Seeman - Raphaele Vidaling - Segítség! ​Nyolcan jönnek vacsorára, és nem tudok főzni...
Miért ​rendezzünk otthon vacsorát? Mert semmi sem helyettesítheti a kanapén ülős, fecsegős, világmegváltós esti hangulatot. Ez a kötet több mint 50 elronthatatlan receptet tartalmaz, témák szerinti (vegetáriánus vacsora, rózsaszín vacsora, szülő-gyerek vacsora, előre kész vacsora, kocsmai vacsora stb.) csoportosításban.

Kollekciók