Ajax-loader

Jean Coppendale könyvei a rukkolán


Jean Coppendale - Aranyhörcsögök ​és futóegerek
Annyira ​izgalmas dolog tud lenni, amikor az első kis állat megérkezik otthonunkba. Könyvünkben az aranyhörcsögök és futóegerek gondozásának legfontosabb tudnivalói találhatók meg. A Gyerekek és állatok sorozat Aranyhörcsögök és futóegerek című kötetéből megtudhatjuk, milyen szempontok szerint válasszunk magunknak kedvencet, hogyan etessük, játsszunk vele, sőt még azt is, miként értelmezzük az apró termetű rágcsálók testbeszédét. A könyv érthetően magyarázza el az aranyhörcsögök és futóegerek ápolásának tudnivalóit, különös hangsúlyt fektetve arra a tényre, hogy ezek az apró állatok érzelmekkel rendelkező élőlények, és nem plüssállatok. A kötetben találhatunk: - Hasznos tanácsokat, melyek felelősségteljes állatgondozásra buzdítják a gyerekeket. - Szemléltető, szívmelengető színes képeket. - Útmutatást arra vonatkozóan, hogyan segíthetünk gyermekünknek, ha kedvence elpusztul. - Speciális, a szülők figyelmébe ajánlott tanácsokat.

Jean Coppendale - Kölyökkutyák
Színes ​képekkel, illusztrációkkal teli könyvünkben a kölyökkutyák gondozásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalók találhatók meg. A sorozat e kötetéből kiderül, milyen szempontok szerint válasszunk magunknak kedvencet, hogyan etessük, játsszunk vele, és értelmezzük testbeszédét. A kiadvány érthetően elmagyarázza az ápolással és gondozással kapcsolatos tudnivalókat is, de külön a szülőknek szóló tanácsokat is tartalmaz.

Jean Coppendale - Gyerekek ​és állatok
Annyira ​izgalmas tud lenni, amikor az első kis állat megérkezik otthonunkba. Könyvünkben a kiscicák gondozásának legfontosabb tudnivalói találhatók meg. A Gyerekek és állatok sorozat Kiscicák című kötetéből megtudhatjuk, milyen szempontok szerint válasszunk magunknak kedvencet, hogyan etessük, játsszunk vele, sőt, még azt is, miként értelmezzük a cicák testbeszédét. A könyv érthetően magyarázza el a kiscica ápolásának tudnivalóit, különös hangsúlyt fektetve arra a tényre, hogy a cicák érzelmekkel rendelkező élőlények, és nem plüssállatok.

Jean Coppendale - Nyuszik
A ​kötet a nyuszik gondozásának legfontosabb tudnivalóit tartalmazza.

Kollekciók