Ajax-loader

Georgie Downy könyvei a rukkolán


Georgie Downy - Vágy ​és becsület
A ​francia forradalom napjaiban, 1789-ben járunk. Két férfi vetélkedik egyazon lány szerelméért, de a történelmi események újra és újra egymás útjába sodorják őket. Különös, embert próbáló helyzetekbe kényszerülnek, újabb kalandok várnak rájuk, míg kiderül, hogy melyikük nyeri el jutalmát: az igaz szerelmet. Melyikük tudja maga elé helyezni a másik boldogságát, a legnagyobb áldozatot helyezni a szerelem oltárára? A vesztes, éveket átívelő harcok és szerelmek között keresi egyre reménytelenebbül, a békét hozó beteljesülést.

Georgie Downy - A ​Fekete Herceg
Angelina ​félig olasz, romantikus és életvidám bostoni lány. Egy titokzatos Tiziano festményt, a Fekete Herceg képmását kutatva érkezik Firenzébe. Álmai a valóságban is testet öltenek: a férfi észbontóan jóképű, de sötét és titokzatos. Erotikus kisugárzása menthetetlenül bűvkörébe vonja Angelinát, lángoló szerelem ébred a szívében iránta. A szépséges Toszkánában, és az érzéki gyönyörök birodalmában folytatódik az utazás… De meddig lehet eltitkolni az igazságot? A férfi végül döntésre kényszerül, de talán már késő…

Georgie Downy - Tengermély ​szerelem
Az ​elbűvölő bostoni lány és a karizmatikus olasz férfi, a "Fekete Herceg"szerelme beteljesedik, de házasságuk mégis veszélybe kerül. A régi barát, Rocco siet a segítségükre, és vállvetve szembeszállnak a gonosszal, mert az élet nem sima autópálya, hanem buktatókkal, gödrökkel teli földút. Álomutazás Nápolyban, vagy versenyfutás az idővel? Elég erős-e a szeretet és a bizalom biztonsági öve, hogy túléljék a halálos kanyart?

Georgie Downy - Árnyjáték
A ​Fekete hercegből és a Tengermély szerelemből megismert fiatalok története olyan, mint a hullámvasút, a mámorító perceket ijesztő zuhanás követi. Ember legyen a talpán, aki állja a pofonokat. Rocco Santoni éppen ilyen, mégis tehetetlen, amikor megrendül a szerelembe vetett hite. Egyetlen biztos pont Roberto igaz barátsága, a jövő fénytelennek tűnő tükrében. Ezúttal, a varázslatos francia Riviérán szövődik tovább életük szőttese, melybe egyre több sötét szál vegyül. A szerelem valóban mindent legyőz?

Georgie Downy - Viharos ​szerelem
Nicolette ​Florin, az elkényeztetett, jó családból való, fiatal lány a francia Riviérára indul nyári szabadságra. Útközben az autója meghibásodik, és kénytelen elfogadni egy hobós külsejű, modortalan fickó segítségét. Gilbert Rocher az a férfi, akitől az édesanyák óva intik a lányukat, és aki minden tekintetben a lány ellentéte. Nicolette mégis menthetetlenül beleszeret. Az intelmek hamarosan beigazolódnak, a baljós jelek sokasodnak, és a lányt villámcsapásként éri a hír: szerelmét gyilkosság vádjával letartóztatták...

Georgie Downy - A ​szív virágai
Lehet-e ​reménytelenül szeretni valakit egy életen át? Kenneth Marsh éppen ezt teszi. Kamaszkora óta őrzi szívében a szépséges Elizabeth iránti szerelmét. A sors szeszélye hol egymáshoz sodorja, hol elszakítja őket, de a férfi lelkében sziklaszilárdan él a hit: a lány egyszer az övé lesz! Kitartás, tisztesség, bátorság - Kenneth nincs híján ezeknek az erényeknek, sőt mindegyikre szüksége lesz, ha el akarja érni a célját. Valaki mindent elkövet, hogy ne sikerüljön, és a múlt sötét árnyai útjukat állják. Megtalálják-e együtt a boldogságot, kinyílnak-e szívükben a virágok?

Georgie Downy - Granadai ​sólyom
Spanyol ​Izabella Granada ostromára készül, hogy végleg kiűzze országából a mór hódítókat. A háború és halál árnyékában végzetes szerelem szövődik Rusztán Bajazid mór herceg és donna Inez, egy spanyol főnemes leánya között. A férfi vadsága és titokzatossága lenyűgözi a lányt, de meg is rémíti, miközben jegyese don José, magának követeli őt, és bosszúra készül. Szívhez szóló, szövevényes történet az igaz szerelemről és az igaz barátság próbájáról. Georgie Downy legújabb regénye ezúttal is egzotikus helyszínekre, és színes történelmi kavalkádba repíti az olvasóit.

Georgie Downy - Vágyak ​találkozása
Katherina, ​a fiatal tanítónő, magányosan él városszéli kis házában. Egy varázslatos karácsony estén titokzatos idegent sodor ajtaja elé a hóförgeteg. Ez a végzetes találkozás egy szempillantás alatt felforgatja megszokott, nyugalmas életét. A vadnyugaton az élet tele van küzdelemmel, veszéllyel, de Katherinának mindebből duplán kijut. Tomboló elemekkel, tomboló vágyakkal kell szembenéznie. Ki is valójában a férfi, akit szeret? Meddig tarthat a bizalom? Lehet-e szembeszállni a szerelem hatalmával? Olvasáskor helyezze magát kényelembe, mert garantáltan nem tudja letenni a könyvet, míg a végére nem ér.

Georgie Downy - Rózsák ​a Syon parkból
Amerikából ​Londonba érkezik Maggie, hogy szenvedélyének, az ókori Egyiptom régiségei kutatásának hódolhasson. Hogy ehhez az anyagi feltételeket megteremtse, titkárnői állást vállal. A főnökével, ki mindenben a konszolidált életstílushoz igazodott, nehezen jön ki. Váratlanul mindketten Egyiptomba utaznak egy árverésre. A simának ígérkező út hihetetlen kalandok sorozatává válik, s a varázslatos Kelet érzékeiket is felkorbácsolja. A lány tudja, hogy románc otthon nem folytatódhat. Vajon a szerelem lesz-e olyan erős, hogy lerombolja a falakat, melyeket a társadalmi osztályuk közötti különbség emelt kettejük közé?

Georgie Downy - A ​sors útjai
Időutazáson ​vehetünk részt, történetünk az ókori Rómába repíti olvasóit. Valentinus Gallio kapitányt a császár Pannoniába küldi, hogy leverje a barbárok lázadását. Itt találkozik egy titokzatos kelta testvérpárral, és ez a találkozás örökre megváltoztatja az életét. A sors malmai őrölni kezdenek... Zelda megkapó szépsége felkorbácsolja a vérét, és rabul ejti a szívét. Képes lesz-e legyőzni előítéleteit, szembeszállni a világgal és önmagával is a lány szerelméért? Nyissa ki a könyvet, és fordítson egyet az idő kerekén! Megtudhatja, mit tartogat Zelda és Valentinus számára a jövő.

Georgie Downy - A ​szerelem útvesztői
Egy ​Párizs környéki birtokon, az ifjú intéző szerelemre lobban a grófkisasszony iránt... A történet akár banális lehetne, de árulás, sötét börtön és életreszóló kalandok várnak hőseinkre, miközben kitör a francia forradalom, és kifordul sarkaiból a világ.

Kollekciók