Ajax-loader

Michael Rapoport könyvei a rukkolán


Suzanne Bosmann - Catherine Cullen - Tony Hare - Elain Harwood - Michael Rapoport - London
A ​Corvina kulturális útikönyvei azoknak szólnak, akik utazásaik során elsősorban egy város kultúrájára, kulturális életére, kulturális örökségére, történetére, építészetére, múzeumaira kíváncsiak. Ezek a könyvek egy enciklopédia tudásanyagával, megbízhatóságával és világos szerkezetével segítik az olvasót, hogy könnyen megtalálja, amit keres. A gazdag képanyag elénk varázsolja a várost: a maguk nemében páratlan fotók és ragyogó illusztrációk érthetőbbé, élményszerűvé teszik a szövegeket, amelyeket a legjobb szakemberek írtak a város történetéről, növény- és állatvilágáról, a londoni élet sajátosságairól, az építészeti emlékekről, a múzeumokról és műremekekről. Külön érdekessége a kulturális útikönyveknek, hogy írók és festők szemével is láttatják az adott várost. Ismeretátadás és gyönyörködtetés – olyan páros ez, ami megmozgatja a képzeletet, felkelti a vágyat a város felfedezésére.

Gabriel Lebrun - Huo Datong - Michael Rapoport - Michel Cartier - Richard Dubreuil - Birodalmak ​és távoli gyarmatok
Afrika ​királyságait leigázzák a fehér hódítók. Angolok és franciók távoli világrészeken. A Török Birodalom alkonya. Kína az utolsó császárok uralkodása idején. A titokzatos Japán.

Christian Zuccarelli - Fabrice Virgili - Gabriella Cadié - Heléne Trocmé - Michael Rapoport - Vladimir Troubetzkoy - A ​megújuló világ rendje
A ​viktoriánus Anglia és a párizsi kommün; Itália nemzeti hősei: Cavour és Garibaldi; a "Vaskancellár" és a német császárság; Oroszország a forradalom előestéjén; az amerikai Vadnyugat meghódítása... több mint félezer színes fényképpel, rajzzal és térképpel.

Kollekciók