Ajax-loader

Anita Gayn könyvei a rukkolán


S%c3%bctil%c3%a1ny
elérhető
16

Anita Gayn - Sütilány
Claire, ​hogy megmentse a családi vállalkozást, részt vesz egy átváltoztatós valóságshowban, ami annyira jól sikerül, hogy a lány finom süteményekkel teli élete fenekestül felfordul. Ünnepelt celebként tér haza az otthonába, ahol minden megváltozott körülötte. Claire-nek el kell döntene, hogy a show véget ért-e vagy még csak most kezdődik...

Anita Gayn - Szükségem ​van Rád
Emily ​és Matt története folytatódik. Bár Emily Mauira menekült, Matt nem képes elfelejteni, ami történt közöttük, a félreértések és a múlt nyomai kis híján maguk alá temetik a párost.

Anita Gayn - Azon ​a nyáron
Lauren, ​hogy elkerülje az egész nyáron át tartó szobafogságát, elfogadja nővére barátainak meghívását egy nyaralásra, ahol végre esélyt kap arra is, hogy meghódítsa az egyetlen srácot, akibe igazán szerelmes volt, és akit sosem tudott kiverni a fejéből.

Anita Gayn - Démoni ​titkok
Jay ​miután autóbalesetet szenved, idegen helyen, csupa ismeretlennel körülvéve tér magához, akik azt állítják, három év telt el a baleset óta, ő pedig időközben egy olyan természetfeletti világnak lett tagja, aminek addig a létezéséről sem tudott. Kin hosszú évekig magányosan küzdött az emberekért, amíg meg nem találta Jayt. A lány segített neki visszanyerni az emberségét és úrrá lenni a testébe zárt démonon, csakhogy Jay most nem emlékszik semmire, ez pedig az életébe kerülhet...

Anita Gayn - Senkinek ​sem kellesz!
Emily, ​a kissé különc lány kénytelen az apjához, és annak új családjához költözni. Nyolc évnyi távollét után beilleszkedni nem is olyan könnyű feladat számára, főleg, miután gyerekkori barátja, Matt mindent megtesz azért, hogy Emily ne érezhesse jól magát… „– Szerettem volna bocsánatot kérni tőled. – Tényleg? – kérdeztem kicsit hitetlenkedve. – Pontosan miért is? Kinyitotta az ajtót. – Ezért! – vágta rá, és egy hirtelen mozdulattal belökött a kis helyiségbe. Mire egyet pisloghattam volna, rám csapta az ajtót. Teljes sötétség borult rám. Rájöttem, milyen naiv hülye vagyok. – Ez nem vicces, Matt! – Hallottam az ajtózár kattanását. – Engedj ki! Gonosz nevetést hallatott. Nyeltem egyet, hogy elnyomjam a rám törő pánikot. – Kérlek, Matt, engedj ki! – ismételtem. Nagyon nem bírom a sötét helyeket. – Tegnap azt kérdezted, hogy mit akarok, igaz? – hallottam a hangját. – Most ott vagy, ahol akarom!”

Kollekciók