Ajax-loader

Gerd B. Ziegler könyvei a rukkolán


Gerd B. Ziegler - Tarot ​- A lélek tükre
A ​tarot több ezer éve szól már az emberhez. Ahhoz az emberhez, aki a külvilág zűrzavarából kilépve, önmagát keresve befelé fordul. A kártya képei belső lelkiállapotokat tükröznek, így összeköthetnek bennünket tudattalan érzéseinkkel, gondolatainkkal, vágyainkkal. Kiválóan alkalmas intuíciónk fejlesztésére, önismeretünk elmélyítésére, a belső vezetőnkkel való kapcsolatfelvételre, emberi kapcsolataink tisztázására és nem utolsósorban tanácsot ad a súlyos és a mindennapi döntéseinkhez egyaránt. Ha a tarot-t a kezünkbe vesszük, belső, isteni minőségünkkel léphetünk kapcsolatba, ezért javaslom elmondani az alább imát: Ajándékozz meg Uram értelemmel, mely Istenem, Téged ismer meg! Bölcsességgel, mely Téged talál meg! Életmóddal, amely a Te tetszésedet nyeri el. Állhatatossággal, amely reménykedve vár mindenkor, mindenben Rád, és Bizalommal, amely majd Téged ölel át, Egykor és mindörökké. Ámen Váczi Klára grafológus

Gerd B. Ziegler - Tarot ​- Rendeltetésed tükre
A ​rendeltetését kereső ember úton van az önmegvalósítás, életfeladata és életterve beteljesítésére, életének célja - azaz a boldogság - felé. Az élet minden áldott nap határtalan türelemmel és szeretettel fordul felénk, szól hozzánk. Nap mint nap minden élethelyzetben arra sarkall, hogy keressük és teljesítsük be rendeltetésünket.

Gerd B. Ziegler - Tarot
"Amint ​fent, úgy lent, amint bent, úgy kint, amint kicsiben, úgy nagyban." Önmagunkra és a Tarot-ra vonatkoztatva ez azt jelenti, hogy minden lapnak megvan a maga ereje, kisugárzása, jelentése. Ha ezt kapcsolatba hozzuk életünknek azzal a területével, amelyik éppen foglalkoztat bennünket, akkor a kártya tartalma és minősége pontosan megfelel e téma állapotának. Legújabb, fiataloknak szóló tarot-könyvében a bestseller-szerző, Gerd B. Ziegler remek pszichológiai adottsággal, beleérző-képességgel és a lehető legközvetlenebb szavakkal magyarázza el a tarot-játékot, valamint annak módját, hogy ezt az ősi, jóslásra is használt bölcseleti rendszert a saját javukra alkalmazzák. A könyvet két jól bevált kártyavetési mód teszi teljessé.

Kollekciók