Ajax-loader

Joe Schreiber könyvei a rukkolán


Joe Schreiber - Death ​Troopers
When ​the Imperial prison barge Purge–temporary home to five hundred of the galaxy’s most ruthless killers, rebels, scoundrels, and thieves–breaks down in a distant, uninhabited part of space, its only hope appears to lie with a Star Destroyer found drifting, derelict, and seemingly abandoned. But when a boarding party from the Purge is sent to scavenge for parts, only half of them come back–bringing with them a horrific disease so lethal that within hours nearly all aboard the Purge die in ways too hideous to imagine. And death is only the beginning. The Purge’s half-dozen survivors–two teenage brothers, a sadistic captain of the guards, a couple of rogue smugglers, and the chief medical officer, the lone woman on board–will do whatever it takes to stay alive. But nothing can prepare them for what lies waiting aboard the Star Destroyer amid its vast creaking emptiness that isn’t really empty at all. For the dead are rising: soulless, unstoppable, and unspeakably hungry.

Joe Schreiber - A ​mandalóri - 1. évad
A ​mandalori leeresztette a fegyverét, és ismét a lebegő babakocsira nézett, majd szabad kezével kinyúlt az őt bámuló kis teremtmény felé. Az is felemelte az egyik pici kezét, és az ujjaik hegye összeért. Hamarosan együtt sétáltak ki a raktármenedékből a napfényre. Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban.... A Birodalom széthullása után, ám még az Új Köztársaság megjelenése előtt egy magányos fejvadász - a mandalori - járja útját a galaxis külső peremén. Mikor a következő megbízása során kiderül, hogy a célpontja csupán egy apró gyerek, a mandalori úgy dönt, hogy a Gyermeket meg kell védenie - bármi áron. Éld át újra a sikersorozat első évadának felejthetetlen pillanatait, Joe Schreiber akciódús adaptációjának köszönhetően!

Joe Schreiber - The ​Mandalorian - 2. évad
A ​Galaktikus Birodalom bukása utáni zűrzavaros korban a kétfős klán folytatja utazását. A mandalórinak vissza kell juttatnia a Gyermeket a saját népéhez. Itt az ideje szembenézni az ellenségeikkel, összehívni a szövetségeseket, és utat törni maguknak a veszélyes galaxisban. Éld át újra a sikeres televíziós sorozat második évadjának izgalmait Joe Schreiber akciódús ifjúsági regényében! Színes képekkel a sorozatból!

Joe Schreiber - The ​Unholy Cause
A ​Supernatural novel that reveals a previously unseen adventure for the Winchester brothers, from the hit CW series! Way back in April 1862, Confederate Captain Jubal Beauchamp leads a charge across a Georgia battleground… Fast forward to 2009 and a civil war re-enactment becomes all too real. When Sam and Dean head down south to investigate they find that history has got somewhat out of hand…

Joe Schreiber - The ​Mandalorian
Réges-régen, ​egy messzi-messzi galaxisban.... A Birodalom széthullása után, ám még az Új Köztársaság megjelenése előtt egy magányos fejvadász - a mandalori - járja útját a galaxis külső peremén. Mikor a következő megbízása során kiderül, hogy a célpontja csupán egy apró gyerek, a mandalori úgy dönt, hogy a Gyermeket meg kell védenie - bármi áron. Éld át újra a sikersorozat első évadának felejthetetlen pillanatait, Joe Schreiber akciódús adaptációjának köszönhetően!

Joe Schreiber - Maul ​- Vesztegzár
A ​Galaxis legrosszabb bűnözőit egy űrbörtönbe gyűjtik össze, ahol ölni kell az életben maradáshoz. Gladiátorharcok során mérik össze az elítéltek erejét, és a véres sportból egy törvényen kívüli szervezet húz hasznot. A vad aréna legújabb harcosa pontosan olyan démoni és halálos, amilyennek látszik, és nem csak a túlélésért küzd. A küldetése megszerezni egy pusztító erejű fegyvert, amellyel sötét mesterei térdre kényszeríthetik a Jediket és meghódíthatják a Galaxist... A két Sith Nagyúr, Darth Plagueis és Darth Sidious minden áron meg akarja szerezni ezt a fegyvert, csakhogy az odáig vezető úton félelmetes tanítványuknak előbb le kell győznie egy kannibál bandát, Jabbát, a huttot és egy leírhatatlan idegen rémet. Más nem is diadalmaskodhatna a halál arénájában, csak a Sötét Oldal rettegett tanítványa, Darth Maul.

Joe Schreiber - Death ​Troopers
When ​the Imperial prison barge Purge — temporary home to five hundred of the galaxy's most ruthless killers, rebels, scoundrels and thieves — breaks down in a distant, uninhabited part of space, its only hope seems to lie with a Star Destroyer found drifting, derelict and seemingly abandoned. But when a boarding party is sent to scavenge for parts, only half of them come back — bringing with them a horrific disease so lethal that within hours, nearly all aboard the Purge will die in ways too hideous to imagine. And death is only the beginning. The Purge's half-dozen survivors — two teenage brothers, a sadistic captain of the guards, a couple of rogue smugglers and the chief medical officer, the lone woman on board — will do whatever it takes to stay alive. But nothing can prepare them for what lies waiting onboard the Star Destroyer amid its vast creaking emptiness that isn't really empty at all. The dead are rising, soulless, unstoppable, and unspeakably hungry.

Joe Schreiber - Halálvilág
Azoktól ​az ifjú tanítványoktól eltérően, akiket azért küldtek kutatólaboratóriumok és mezőgazdasági világok segítségére, mert nem bizonyultak elég rátermettnek a Jedi Tanács próbáin, Hestizo Trace páratlan tehetséggel rendelkezik: az Erő segítségével képes kommunikálni a növényekkel. Eddigi csöndes, zavartalan élete azonban egy pillanat alatt darabokra hullik, mikor Darth Scabrous egy csatlósa elragadja. A Sith Nagyúrnak ugyanis épp az ő szokatlan képességére van szüksége dédelgetett terve megvalósításához. A különleges fekete orchidea, amire eddig Hestizo vigyázott, az utolsó összetevője annak az ősi, sith formulának, amelynek titkait a Nagyúr felfedni vágyik. Scabrous számításaiba azonban hiba csúszik, és félresikerült kísérlete melléktermékeként vérszomjas élőhalottként kelnek új életre a Sith harcosok. Egyedüli céljuk a pusztítás, és hogy urukat szolgálják, míg annak terve be nem teljesedik, és el nem nyeri azt, amire mindennél jobban vágyik. A halhatatlanságot… _A regény a szerző Halálosztag c. könyvének előzménye._

Joe Schreiber - Maul: ​Lockdown
It's ​kill or be killed in the space penitentiary that houses the galaxy’s worst criminals, where convicts face off in gladiatorial combat while an underworld gambling empire reaps the profits of the illicit blood sport. But the newest contender in this savage arena, as demonic to behold as he is deadly to challenge, is fighting for more than just survival. His do-or-die mission, for the dark masters he serves, is to capture the ultimate weapon: an object capable of obliterating the Jedi and conquering the galaxy. Sith lords Darth Plagueis and Darth Sidious are determined to possess the prize. And one of the power-hungry duo has his own treacherous plans for it. But first, their fearsome apprentice must take on a bloodthirsty prison warden, a cannibal gang, cutthroat crime lord Jabba the Hutt, and an unspeakable alien horror. No one else could brave such a gauntlet of death and live. But no one else is the dreaded dark-side disciple known as Darth Maul.

Joe Schreiber - Halálosztag
A ​Birodalom börtönhajója, a Tisztogató ötszáz elítéltet szállít. Gyilkosok, rablók, lázadók és tolvajok, köztük Han Solo és Csubakka várja, hogy elérjék célállomásukat, egy fegyenctelepet. Az Ismeretlen Régiók mélyén, egy üres szektorban járnak, amikor a hajtóműveik hirtelen meghibásodnak. Szerencsére a közelben rátalálnak egy elhagyatottnak tűnő csillagrombolóra. Két felderítő osztagot is átküldenek, de csak az egyik tér vissza. Hamarosan az is kiderül, hogy a visszatérők szörnyű betegséggel fertőzték meg a Tisztogató utasait. Ez azonban csupán a kezdet. A maroknyi túlélőnek rá kell ébrednie, hogy nem a betegség jelenti a legnagyobb veszélyt számukra. A csillagromboló fedélzetén sosem látott borzalmak várják őket: halottak térnek vissza az élők közé, hogy csillapítsák éhségüket. Megindul a versenyfutás az életben maradásért, és semmi sem garantálja, hogy a halál a legrosszabb, ami az élőkkel történhet...

Joe Schreiber - Red ​Harvest
The ​era of the Old Republic is a dark and dangerous time, as Jedi Knights valiantly battle the Sith Lords and their ruthless armies. But the Sith have disturbing plans—and none more so than the fulfillment of Darth Scabrous’s fanatical dream, which is about to become nightmarish reality. Unlike those other Jedi sidelined to the Agricultural Corps—young Jedi whose abilities have not proved up to snuff—Hestizo Trace possesses one extraordinary Force talent: a gift with plants. Suddenly her quiet existence among greenhouse and garden specimens is violently destroyed by the arrival of an emissary from Darth Scabrous. For the rare black orchid that she has nurtured and bonded with is the final ingredient in an ancient Sith formula that promises to grant Darth Scabrous his greatest desire. But at the heart of the formula is a never-before-seen virus that’s worse than fatal—it doesn’t just kill, it transforms. Now the rotting, ravenous dead are rising, driven by a bloodthirsty hunger for all things living—and commanded by a Sith Master with an insatiable lust for power and the ultimate prize: immortality . . . no matter the cost.

Kollekciók