Ajax-loader

Bokor József könyvei a rukkolán


Bokor József - Jogi ​alapismeretek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bokor József - Vállalkozásgazdálkodási ​ismeretek
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bokor József - Utazás- és rendezvényszervezés
A Tartalomból: - Jogi szabályozás - Az utazásszervező és -közvetítő tevékenység - Az utazásszervezés tárgyi feltételei - Az idegenforgalmi szolgáltatások kategorizálása - Idegenforgalmi rendezvények szervezése

Bokor József - Mészáros László - A marketing elmélete és gyakoréata
Témák: A marketing alapjai Piacok Marketingeszközök Az egyes területek eltérő marketing jellemzői A marketing jogi vonatkozásai

Bokor József - Mészáros László - A marketing elmélete és gyakorlata
Témák: A marketing alapjai Piacok Marketingeszközök Az egyes területek eltérő marketing jellemzői A marketing jogi vonatkozásai

Bokor József - Kalandturizmus
Az emberek egy része szabadidejében kikapcsolódásra, izgalomra vágyik. Sokan szeretnék a városi életformát időlegesen valamilyen aktív tevékenységgel felváltani. A kalandturizmus és az extrém sportok térhódítása világjelenség. Megismerkedhetünk ezek formáival, veszélyeivel, szépségeivel. Férfiak vasalnak a hegy tetején, legurulunk a hegyről egy átlátszó gömbben, élvezzük a gravitáció, a hó és a víz adta új lehetőségeket.

Bokor József - Turizmus ​Európában
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bokor József - Európán ​kívüli turizmus
Az ​Európán kívüli turizmus könyv az utazóknak és az idegenforgalmi képzésben résztvevő hallgatóknak szól. Nem útikönyv - erre ott a Booklands 2000 Kiadó útikalauz sorozata, melynek 30 eddig megjelent kötete részletesen bemutatja az adott várost, tájegységet vagy országot. Viszont szól a turizmus néhány új célpontjáról. A szerző - akinek eddig 19 könyve jelent meg - külön kiemeli az általa legszebbnek tartott 12 helyet és számos érdekességet ír le e könyv második kiadásában.

Bokor József - Sajtójog
A ​Sajtójog c. könyv összefoglalja azokat a speciális jogi ismereteket, amelyeket a médiában dolgozó szakembereknek, illetve az újságíró képzésben résztvevő tanulóknak ismerniük kell, úgymint az Alkotmányban meghatározott alapvető jogok, a személyhez fűződő jogok, a szerzői jogok mellet szól a hatályos sajtótörvényekről és jogértelmezésről a rádiózásról és televíziózásról szóló törvényről, a hírközlési törvényről és egy fejezet a média etikáról.

Bokor József - Szabó Tibor - A ​kommunikáció elmélete és gyakorlata
A ​szerzőpáros a Kommunikáció, illetve Üzleti Kommunikáció tantárgyakhoz készítette el az OKJ-s képzések központi programjai alapján a könyvet. Így felöleli mindazokat a témaköröket, amelyek e tantárgyak képzésénél alapvetőek. A könyv részletesen foglalkozik korunk új kommunikációs eszközeivel, a mobiltelefonnal és az internettel. Az emberi viselkedés pszichológiai alapjai fejezet a tanulási folyamat megismerését segíti. Az üzleti tárgyalás fejezet a nyolcfázisú tárgyalási modellt ismerteti részletesen. Külön fejezet foglalkozik a tömegkommunikációval és a szervezetek sajtókapcsolataival.

Bokor József - Tirol ​és a Bajor-Alpok
Praktikus, ​informatív, könnyen áttekinthető útikönyv, mely bemutatja a tartomány látványosságait, és javaslatokat nyújt a kirándulások, a szállás, az étkezés, a bevásárlás és a pihenés helyszíneinek kiválasztásához. 16 színes térkép, 85 színes fotó.

Bokor József - Egy ​hét Barcelonában
Az ​"Egy hét Barcelonában" kihagyhatatlan kirándulás. Ez nem egy szokványos útikönyv, hanem egy útitárs, amelyben egy jól bevált heti programot és időbeosztást adunk meg a legfontosabb látnivalók megtekintéséhez szükséges időtartamokkal. Az egyes napokon megadjuk a séta távolságát, a belépők és közbülső közlekedés költségeit összesítjük.

Bokor József - Graz ​és Stájerország
Praktikus, ​ismeretterjesztő és jól áttekinthető a színes Graz és Stájerország útikalauz, amely kiemeli a jelentősebb területeket, bemutatja fő látványosságaikat és megbízható javaslatokat nyújt a kirándulások, a szállás, az étkezés, a bevásárlás és a pihenés helyszíneinek legjobb kiválasztásához. A kötet 24 térképet és 84 fotót tartalmaz.

Bokor József - Mészáros László - A ​marketing elmélete és gyakorlata
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Bokor József - Gáspár Péter - Irányítástechnika ​járműdinamikai alkalmazásokkal
Jelen ​könyv az irányításelmélet és az irányítástervezés, valamint a megvalósítás kérdéseivel foglalkozik. Az elméleti és módszertani kérdéseken túl kiemelt alkalmazási területként a földi és légi járművek, valamint kisebb mértékben ezek forgalmi folyamatainak modellezését és irányítását tárgyalja. A bemutatott anyag a BME közlekedésmérnöki oktatásában több szinten jelenik meg, így a hagyományos ötéves képzésen kívül a nemrég indított BSc-, MSc- és a PhD-képzésben is. A tárgyalási mód a rendszer- és irányításelméletben szokásos matematikai formalizmusra épül. A szerzők a könnyebb érthetőség érdekében kimondanak ugyan formális tételeket és definíciókat, de csak könnyen követhető konstruktív bizonyításokat és levezetéseket használnak. Más esetekben a fogalmakat és eredményeket pontosan idézik, és a bizonyításokra hivatkoznak. A bemutatott elmélet és módszertan alkalmazását számos példa, a könnyebb áttekinthetőséget pedig külön ábra- és példajegyzék segíti.

Kollekciók