Ajax-loader

Valentine Williams könyvei a rukkolán


Valentine Williams - Halálos ​kelepce
Hajmeresztő ​kémtörténet. Mit tesz az ember, ha szállodai ajtaján késő éjjel bezuhan egy hulla...? A zsebében talált gótbetűs levéldarab nyomába ered. Kinél lehet, kinek fontos a hiányzó rész? Átveri-e a profinak is beillő amatőr a titkosszolgálatot? Beteljesül-e a rég várt szerelem? A kémkaland végén mindez kiderül.

Valentine Williams - Az ​arany szelence
Megfordultam. ​Az ajtó kilincs lassan megmozdult. Először azt hittem, hogy Balck. De aztán valami ösztönöm veszély érzet óvatosságra intett. Megláttam, hogy Brandweiss az asztalra, tette a karabélyt, felkaptam és az ágy alá lódítottam. Pár szempillantás volt az egész s a fővadász ez alatt két lépéssel az ablaknál termett és csak annyit láttam, hogy kiugrik rajta. Ugyanekkor a szél felemelte a függönyöket, a gyertya lángja lobogni kezdett és láttam, hogy az ajtó nyitva van. Óriási ember alakja jelent meg a küszöbön. A gyertya lángja ismét nyugodt lett. Az ajtó halkan bezárult. Az óriás termetű férfi állt a szobában kalappal a fején, botjára támaszkodva és vészjósló szemeket meresztett rám. Megborzongva ismertem rá a szállodabeli Tuskólábúra. Aki csak egyszer látta is, soha el nem felejthette ezt az embert. Hatalmas mellével és otromba törzsével, cséphadaró karjaival és kivált visszataszító szőrösségével úgy hatott, mint az ősi állati erő megtestesülése. Valami megnevezhetetlen fenyegetés légköre áradt ki belőle.

Valentine Williams - A ​Tuskólábú
Dúl ​az első világháború. Desmond Okewood angol kapitány rejtélyes üzenetet kap Németországból, nyomtalanul eltűnt bátyjától, Francistól. A rotterdami német tulajdonban lévő kis hotelben, ahol szállást talál, véletlen haláleset folytán hozzájut egy halott amerikai útleveléhez és német titkosrendőrségi jelvényéhez. Az amerikainak szigorúan bizalmas, fontos levelet kellett volna eljuttatnia a németeknek. A kapitány megtévesztésig hasonlít az elhunythoz, így egy pillanat alatt dönt. Elcseréli az irataikat, a levelet elrejti, és elindul Németországba felkutatni Francist. Ekkor még nem sejti, milyen veszedelmes kalandokba keveredik az ellenséges országban, azt még kevésbé, hogy a császár által korlátlan hatalommal felruházott, titokzatos Tuskólábú veszi üldözőbe, aki a nagy fontosságú levelet akarja megszerezni.

Valentine Williams - Az ​áruló holdvilág
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Valentine Williams - Tuskólábú ​újra kopog
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Valentine Williams - Dorothy Rice Sims - Köd
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Valentine Williams - A ​Róka lesben
Stephan ​Selmar amerikai milliomos várszerű, régi kastélyt örököl. De Bahl báró, a zseniális, ravasz, kegyetlen és végtelenül ravasz "Róka", akinek sikerült bizalmába férkőznie, furcsa munkatársaival szintén bevonul a kastélyba, amely csakhamar különös események színhelyévé lesz. De megjelenik a kastélyban Don Boulton, az angol kémelhárító tehetséges tisztje is, aki állandó életveszedelemben kíséri a fejleményeket és ügyes sakkhúzással igyekszik keresztezni a mindenre elszánt társaság terveit. Valentine Williams, a "Tuskólábú-regények" világhírű írója ezzel a regényével is meghódítja olvasóit.

Kollekciók