Ajax-loader

Simon Kernick könyvei a rukkolán


Simon Kernick - Mindhalálig
"Simon ​Kernick írás közben le nem veszi a lábát a gázpedálról.Kapaszkodjanak!” Harlan Coben Három óra. Átlagos szombat délután. A gyerekekkel vagy a kertben, amikor megszólal a telefon. Egy régi osztálytársad van a vonalban. Jó pár éve nem találkoztatok. Lehetne baráti hívás is, hogy jó lenne újra felvenni a kapcsolatot. De nem az. Ez egy másféle hívás. A barátod hadarva beszél, félelemtől és kíntól elfúló hangon. Szaggatottan, zihálva szedi a levegôt. Nyilvánvaló, hogy valaki borzalmas fájdalmat okoz neki. A barátod felkiált, aztán kimond hat szót, ami örökre megváltoztatja az életedet... A lakcímed első két sorát mondja ki.

Robert Harris - Linda Gillard - Simon Kernick - Catherine Law - A ​félelemindex / Csillagzene / Ostrom / Levelek
Robert ​Harris: A félelemindex Dr. Alex Hoffmann világhírű tudós egy napon rádöbben, hogy zseniális találmánya, a mesterséges intelligencia, amely képes pontosan megjósolni a tőzsdei változásokat, ellene fordul, és el akarja pusztítani. Linda Gillard: Csillagzene Marianne Fraser, aki születése óta vak, Edinburghban él a nővérével, Louisával, amikor először találkozik Keir Harvey-val. Beleszeret a férfiba, aki elviszi a szülőhelyére, Skyle szigetére, hogy "megmutassa" neki a csillagokat. Simon Kernick: Ostrom London utcáin kitör a pánik, amikor egy terroristacsoport bombákat robbant, és utána elfoglalja az előkelő Stanhope Hotelt, ahol túszul ejtik a vendégeket. A hatóságok próbálnak tárgyalni, de közben vészesen fogy az idő... Catherine Law: Levelek Rose Pepper próbálja megőrizni magának a háborús emlékeit, de titkolni is akarja a lányai elől. Amikor azonban elrejtett levelek kerülnek elő negyvenhat év után, úgy érzi, hogy fel kell tárnia az igazságot egykori szerelméről.

Simon Kernick - Rossz ​időben, rossz helyen
Sodró ​lendületű krimi dupla csavarokkal. Kapaszkodj, ha Simon Kernicket olvasol - ez a pasi padlógázzal nyomja végig. Két jól menő, sikeres házaspár egy kellemesnek ígérkező hétvégi kirándulásra utazik el, hogy gondtalanul kikapcsolódjanak. Ám a hegyvidéki panzióban a pihenés helyett döbbenetes rémálom veszi kezdetét: itt semmi sem olyan, mint amilyennek elsőre látszik. Az események szédült erővel felpörögnek, és nemsokára már egyedül az a kérdés: vajon túlélik-e a hétvégét, és ha igen, milyen áron?

Simon Kernick - Relentless
One ​Saturday afternoon, Tom Meron, a happily married middle class man, receives a phone call from his old friend Jack Calley, a high-flying city lawyer whom he hasn't seen or heard from in years. While on the phone, Tom hears Jack being murdered on the line; his last words being the first two lines of Tom's address.

Simon Kernick - Ultimatum
THE ​THREAT 8am: an explosion blasts through a cafe in Central London. THE ULTIMATUM Minutes later, a call from an unknown terror group warns that a far greater attack will be launched in 12 hours' time. THE PRISONER William Garrett, AKA Fox, is awaiting trial for mass murder. He claims he can name the bombers. But only at a price. THE CLOCK IS TICKING It’s a terrifying race against time for DI Mike Bolt and DC Tina Boyd as they chase their targets across the city in a desperate bid to stop a major atrocity - before it's too late ...

Simon Kernick - Gnadenlos
Sie ​wollen ihn - und sie wollen ihn tot Ein ganz gewöhnlicher Samstagnachmittag. Deine Kinder spielen im Garten. Im Fernseher läuft Fußball. Da klingelt das Telefon. Es ist dein bester Freund aus der Schulzeit. Er fleht um Hilfe. Jemand fügt ihm schreckliche Schmerzen zu. Dein Freund stößt sechs Wörter hervor, die ersten zwei Zeilen deiner Adresse. Dann herrscht Stille. Was wirst du tun? Eine gnadenlose Hetzjagd, ein mörderischer Wettlauf gegen die Zeit, ein atemberaubender Thriller der Extraklasse.

Simon Kernick - The ​Murder Exchange
It ​seems easy money, but the deal ex-mercenary Max Iversson is chasing has gone disastrously wrong. Two of his friends are dead. And now he wants to find out who's behind their killings. Detective Sergeant John Gallan is also looking for answers. He's investigating the fatal poisoning of a nightclub doorman. But leads are scarce and, when they do appear, so do bodies. As Iversson struggles to stay alive, Gallan keeps on digging, unearthing in the process a shocking crime that's been unsolved for a long, long time. What neither man knows is that they are heading towards a devastating confrontation that will see one of them staring down the wrong end of a gun.

Simon Kernick - Másodállása: ​gyilkos
Ebben ​a történetben nincsenek jók, csak rosszak és rosszabbak. Simon Kernick első regénye a mai Londonban játszódik, ahol a törvény tehetetlen, a rendőrök korruptak, a hivatalok gátlástalanul visszaélnek hatalmukkal, és mindent az alvilág pénze irányít. Ha nem lenne drogkereskedelem, embercsempészet, prostitúció, már rég összeomlott volna a brit gazdaság. Dennis Milne óvatosan játszik. Jó nyomozó, betartja a szabályokat, bár időnként apróbb szívességeket tesz bizonyos alvilági köröknek is. Ha kell, bűnözőket gyilkol. És természetesen van egy kis vésztartaléka öreg napjaira. Aztán valaki megkeveri a kártyát, és minden a feje tetejére áll. Dennis körül egyre jobban szorul a hurok: a rendőrség és az alvilág egyaránt az ő fejére pályázik. Nagyon okosnak kell lennie, ha nem akarja holtan végezni, ám épp ekkor bukkan fel életében a szerelem.

Kollekciók