Ajax-loader

Marion Semling könyvei a rukkolán


Marion Semling - Játékos ​figurák egyszerű anyagokból
Az ​ötletekből sosem elég, ezért minden új kezdeményezés és javaslat nyitott fülekre talál. Az ebben a könyvben található ötleteket a gyerekek az itt található útmutatásokkal viszonylag rövid idő alatt el tudják készíteni. Az is fontos, hogy a költségeket alacsonyan tartsuk, ezért sok olyan dolgot használhatunk, amelyek minden háztartásban megtalálhatók, mint pl. WC papír guriga, parafa, anyagmaradékok, gombok stb. A mintákat javaslatnak szántuk, tetszés szerint alakíthatóak és változtathatók. A legtöbb kézimunka igencsak hasznos tevékenység, az elkészült darabokkal pedig minden bizonnyal örömet szerezhetünk mamának, nagyinak vagy más kedves ismerősnek.

Marion Semling - Porcelánfestés
A ​sütőben kiégethető porcelánfestékben az a legnagyszerűbb, hogy könnyen kezelhető és nagyon egyszerűen fixálható. A hagyományos festékeknél a legnagyobb problémát a kiégetés okozza, mivel ezt 700...1000 °C-on kell megtenni. Mivel ezt otthon nem tudjuk megvalósítani, el kell vinni kiégetni a porcelántárgyakat. A kiégetés viszont nagyon drága, és a szállítás közben könnyen eltörhetnek a féltett porcelánok. Éppen ezért nagyon jó, hogy kaphatóak olyan porcelánfestékek is, amelyeket az otthoni sütőben is kiégethetünk. Így gyorsan mutatós és fantáziadús ajándékokat varázsolhatunk. Miután kipróbáltuk a festéket, már kezdhetjük is a festést. A könyvben bemutatott motívumokat könnyű elkészíteni.

Marion Semling - Papírgolyók
A ​préselt papírgolyó sokféleképpen felhasználható anyag. Más, szintén elérhető áron beszerezhető anyagokkal - például filccel, gyöngyökkel vagy kagylókkal - kombinálva fantáziadús barkács- és ajándékötleteket valósíthatunk meg belőle.

Marion Semling - Adventi ​naptárak
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Kollekciók