Ajax-loader

Dan Wells könyvei a rukkolán


Dan Wells - Stargazer
The ​third installment in the Zero G series by Dan Wells. Zero, Nyx, and the other Pathfinder colonists have adjusted to life on Kaguya. But Earth has built much faster starships-the Dreamcatcher arrives 10 years early, and the Stargazer arrives so early it actually got there before the Pathfinder did! Now the Stargazer is a lost shipwreck, and the race is on to find it, and who should show up looking for it but Nyx's dangerous family: Big Mama, Jim, and Kratt. Nyx and Zero will face kidnappers, pirates, shipwrecks, warlords, dragons, and maybe a new ally or two on their way to save the day once again. Full cast of narrators includes Jonathan Davis, Houston Mahoney, Kathryn Grody, and Mark Sanderlin

Dan Wells - Szörnyeteg ​úr
A ​Nem vagyok sorozatgyilkosban John Wayne Cleaver megmentette a városát egy olyan hidegvérű mészárostól, aki még az általa bálványozott sorozatgyilkosoknál is rettenetesebb tetteket vitt végbe. De úgy tűnik, a démon nem volt egyedül, és az eltűnése egy új fenevadat hozott Clayton megyébe. Lassan újra gyűlni kezdenek az áldozatok a hullaházban, és John egy új rejtéllyel találja szemben magát, amely megoldásra vár. John azonban már megízlelte a gyilkolás ízét, és lehet, hogy a sötétebbik oldala, amit eddig fegyverként használt a harcban – az a rémisztő alteregó, akit csak Szörnyeteg úrként emleget – most átveszi az uralmat. Claytonban senki nincs biztonságban, amíg John le nem győzi két legádázabb ellenfelét: az ismeretlen démont, akit meg kell ölnie, és a belső démonját, aki elől nem menekülhet. Ez a díjnyertes kötet még több borzongást és izgalmat ígér, mint a trilógia előző része. Dan Wells előre is bocsánatot kér a rémálmokért. Dan Wells hazánkban is szép sikereket elérő debűtáló regénye, a Nem vagyok sorozatgyilkos folytatódik, a Szörnyeteg úr 2010-ben elnyerte a legjobb regénynek járó Whitney-díjat.

Dan Wells - Az ​ördög egyetlen barátja
John ​Wayne Cleaver démonokra vadászik: megölték a szomszédait, a családját, és a lányt, akit szeretett, mégis mindig győzelmet aratott fölöttük. Most egy titkos kormányzati elitcsapatnak dolgozik, és arra használja az adottságait, hogy a lehető legtöbb szörnyeteggel végezzen… …csakhogy a szörnyetegek rájöttek, hogy üldözik őket, és a csendes macska-egér játék totális természetfeletti háborúvá készül kirobbanni. Johnnak nem tetszik ez az életmód. Nem akar az FBI bábja lenni, nem akarja, hogy egyetlen barátját egy elmegyógyintézeti szárnyba zárják, nem akar szembenézni a magát A Vadásznak nevező, rettenetes kannibállal és legfőként nem akar embereket ölni. De ahogy a mondás tartja, nem kaphatsz meg mindent, amit akarsz. Ezt a saját kárán tanulta meg, ahogy azt a ruháján egyre csak szaporodó vérfoltok is bizonyítják. Amikor John ismét szembeszáll a gonosszal, tudni fogja, mit kell tennie. Az ördög egyetlen barátja a New York Times bestseller-szerző Dan Wells új John Wayne Cleaver-trilógiájának első darabja

Dan Wells - Mr. ​Monster
I ​killed a demon. I don’t know if it was really, technically a demon, but I do know that he was some kind of monster, with fangs and claws and the whole bit, and he killed a lot of people. So I killed him. I think it was the right thing to do. At least the killing stopped. Well, it stopped for a while. In I Am Not a Serial Killer, John Wayne Cleaver saved his town from a murderer even more appalling than the serial killers he obsessively studies. But it turns out even demons have friends, and the disappearance of one has brought another to Clayton County. Soon there are new victims for John to work on at the mortuary and a new mystery to solve. But John has tasted death, and the dark nature he used as a weapon---the terrifying persona he calls “Mr. Monster”---might now be using him. No one in Clayton is safe unless John can vanquish two nightmarish adversaries: the unknown demon he must hunt and the inner demon he can never escape. In this sequel to his brilliant debut, Dan Wells ups the ante with a thriller that is just as gripping and even more intense. He apologizes in advance for the nightmares.

Dan Wells - Partials ​- Részben ember
Az ​emberi faj a teljes megsemmisülés szélén áll, miután a Részlegesekkel – az emberekhez megtévesztésig hasonlító, ám mesterségesen előállított szerves lényekkel – folytatott háború megtizedelte a népességet. Az ott bevetett RM nevű vírus néhány tízezerre redukálta a túlélők számát, akik Long Islanden rendezkedtek be, míg a Részlegesek rejtélyes módon visszavonultak. Bármikor lecsaphatnak újra, de ennél is sürgetőbb probléma, hogy egy évtizede nem született az RM-re immunis csecsemő. Kira, egy tizenhat éves orvostanhallgató a saját bőrén tapasztalja meg, ahogy az RM miatt az emberiség maradéka lassan kipusztul, miközben a kötelező terhességi törvény a polgárháború szélére sodorja őket. Kira nem hajlandó tétlenül nézni az eseményeket, mindent elkövet, hogy megtalálja a vírus gyógymódját. Erőfeszítései közben döbben rá: mind az emberiség, mind a Részlegesek túlélése azon múlik, sikerül-e felfednie a két faj közötti kapcsolatot – amelyet az emberiség vagy elfelejtett, vagy soha nem is tudott róla. Dan Wells, a Nem vagyok sorozatgyilkos méltán elismert szerzője izgalmas utazásra invitálja az olvasót egy olyan világba, amelyben maga az emberi lét fogalma kérdőjeleződik meg – ahol emberi mivoltunk egyben a legnagyobb hátrányunk és egyetlen reményünk a túlélésre.

Dan Wells - Fragments ​- Töredékek
Dan ​Wells hazánkban is igéretesen mutatkozott be, a külföldön hatalmas sikert aratott Nem vagyok sorozatgyilkos című kötetével, a Partials trilógiája pedig még nagyobb siker kint. Kira Walker megtalálta az RM vírus gyógymódját, de az emberek és a Részlegesek túléléséért vívott küzdelem még csak a kezdeténél tart. East Meadow-t elhagyván Kira kétségbeesetten próbálja kideríteni, hogy kicsoda is ő valójában. Nem lehet véletlen egybeesés, hogy az RM gyógymódja maguknak a Részlegeseknek a vérében található – ez nyilván valami nagyobb terv része, amelyben Kirának is szerepet szántak, és amely mindkét fajt megmenthetné. Kirához útja során többen csatlakoznak, köztük Samm, a Részleges is. De vajon megbízhat-e bennük? Ezalatt Long Islanden az emberiség utolsó képviselői felkészülnek a Részlegesek elleni háborúra, és Marcus tudja, az egyetlen reményük, hogy kitartsanak Kira visszatéréséig. Ám a lány útja hosszadalmas a posztapokaliptikus Amerika pusztaságán keresztül, és közben mindkettejük számára fokozatosan kiderül, hogy legnagyobb ellenségük létezéséről eddig nem is tudtak. A lélegzetelállító Részlegesek trilógia második része az emberiség utolsó előtti órájának krónikája. Utazás az ismeretlenbe, amely során fel kell fedeznünk hogyan élhetjük túl – és ami még fontosabb, hogy mi indokolná megmaradásunkat a Földön.

Dan Wells - Már ​nincs vesztenivalód
A ​nevem John Wayne Cleaver. Nem rég múltam el tizennyolc éves, és a szörnyvadászat a hobbim. Egy ideig magányosan harcoltam ellenük, később néhány kormányzati ügynök oldalán, de aztán a szörnyek megtaláltak minket. Mindenkit megöltek, úgyhogy most kénytelen vagyok egyedül folytatni. De már nem sokáig. Ez itt az én történetem. Annak is a vége. A John Wayne Cleaver-sorozat utolsó, lehengerlő felvonásában Dan Wells antihőse végső leszámolásra készül a Sorvadtakkal. A Már nincs vesztenivalód a fiatal sorozatgyilkos történetének váratlan fordulatokban bővelkedő, döbbenetes lezárása.

Dan Wells - Nem ​vagyok sorozatgyilkos
John ​Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos. John veszélyes, és ezt ő is tudja magáról. Megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés… Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket. Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a kisvárosban, kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: emberfeletti képességekkel bír. “A Dexter könyvek és a belőlük készült tv-sorozat rajongói imádni fogják Dan Wells kirobbanó sikerű debütáló regényét.” – Publishers Weekly.

Dan Wells - The ​Hollow City
Dan ​Wells won instant acclaim for his three-novel debut about the adventures of John Wayne Cleaver, a heroic young man who is a potential serial killer. All who read the trilogy were struck by the distinctive and believable voice Wells created for John. Now he returns with another innovative thriller told in a very different, equally unique voice. A voice that comes to us from the realm of madness. Michael Shipman is paranoid schizophrenic; he suffers from hallucinations, delusions, and complex fantasies of persecution and horror. That’s bad enough. But what can he do if some of the monsters he sees turn out to be real? Who can you trust if you can't even trust yourself? The Hollow City is a mesmerizing journey into madness, where the greatest enemy of all is your own mind.

Dan Wells - Szellemváros
Dan ​Wells hazánkban is óriási sikert aratott a később hatkötetesre bővült Nem vagyok sorozatgyilkos-trilógiával, mely John Wayne Cleaver, egy potenciálisan sorozatgyilkos tini rendkívül egyedi hangulatú története. A szerző újabb, felnőtteknek szóló thrillere is merőben más és újszerű hangon szólal meg. Michael Shipman paranoid skizofréniában szenved. Különböző tévképzetek és hallucinációk kínozzák, elméje hol borzalmas kínzásoknak veti alá, hol őrült üldözésekbe taszítja. Ha ez még nem lenne elég, egy kegyetlen sorozatgyilkos szedi áldozatait, és az első számú gyanúsított maga Michael. Mit tennél, ha az általad látott szörnyetegekről egyszerre kiderül: néhányuk nagyon is valóságos? Kiben bízhatsz, ha a saját elméd sem elég megbízható, és úgy érzed az egész világ ellened fordult?

Dan Wells - Fragmente
In ​ferner Zukunft wurde die Menschheit durch den Isolationskrieg fast vollständig vernichtet - besiegt von den Partials, künstlichen Kriegern, die die Menschen selbst erschaffen hatten. Eine der letzten Überlebenden ist Kira Walker, die erfahren hat, dass sie selbst ein verhängnisvolles Erbe in sich trägt, von dem sie nichts ahnte. Auf der Suche nach ihrer eigenen Herkunft muss sie sich ausgerechnet auf die Hilfe zweier Partials verlassen - Samm und Heron, die als Einzige ihr Geheimnis kennen. Kiras Weg führt sie durch das verwüstete Land, das der Isolationskrieg aus dem nordamerikanischen Kontinent gemacht hat - und dort wird sie dem schrecklichsten Feind begegnen, den die Menschheit je gekannt hat ...

Dan Wells - Ich ​bin kein Serienkiller
Der ​fünfzehnjährige John will ein ganz normaler Teenager sein, die Schule besuchen und Mädchen kennenlernen. Doch er weiß, dass in ihm ein düsteres Geheimnis schlummert. Es ist nicht nur das Interesse an Serienkillern, das sein ganzes Leben bestimmt, nicht nur seine Faszination vom Tod. Es ist die Furcht, dass er eines Tages selbst zum Killer wird. Denn John trägt ein Monster in sich. Und als unerklärliche Morde in der Stadt geschehen, muss er sich nicht nur einem dämonischen Gegner stellen, sondern auch sich selbst …

Dan Wells - Ruins ​– Romok
A ​legjobb döntést a legnehezebb meghozni. Ahogy a Részlegesek végső lejárati ideje vészesen közeledik, a túlélők sorsát eldöntő háború immár elkerülhetetlennek látszik. Mindkét fél elszánta magát a végső pusztításra, abban a biztos tudatban, hogy birtokában van a fegyver, amellyel megsemmisítheti a másikat. Samm és Kira Walker a két háborúban álló fél között ragadt, egymástól ezer mérföldnyi távolságra. Samm a kontinens túlsó végén az amerikai közép-nyugat hatalmas mérgező pusztaságain túl, Kira pedig dr. Morgan markában, akinek eltökélt szándéka megmenteni a még megmaradt Részlegeseket, akár Kira élete árán is. Ekkor egy rejtélyes lény bukkan fel, sem ember, sem Részleges, és komoran figyelmezteti a harcoló feleket egy újabb apokalipszisre. Kirának egyetlen esélye van, hogy megmentse mindkét fajt és velük együtt a világot. De lehet, hogy ez az életébe kerül… A Részlegesek sorozat befejező része epikus izgalmakat ígér, amelyben a bolygó utolsó megmaradt értelmes lényei összecsapnak egymással, hogy meghatározzák a jövőt.

Dan Wells - Fragments
Kira ​Walker has found the cure for RM, but the battle for the survival of humans and Partials is just beginning. Kira has left East Meadow in a desperate search for clues to who she is. That the Partials themselves hold the cure for RM in their blood cannot be a coincidence--it must be part of a larger plan, a plan that involves Kira, a plan that could save both races. Her companions are Afa Demoux, an unhinged drifter and former employee of ParaGen, and Samm and Heron, the Partials who betrayed her and saved her life, the only ones who know her secret. But can she trust them? Meanwhile, back on Long Island, what's left of humanity is gearing up for war with the Partials, and Marcus knows his only hope is to delay them until Kira returns. But Kira's journey will take her deep into the overgrown wasteland of postapocalyptic America, and Kira and Marcus both will discover that their greatest enemy may be one they didn't even know existed. The second installment in the pulse-pounding Partials saga is the story of the eleventh hour of humanity's time on Earth, a journey deep into places unknown to discover the means--and even more important, a reason--for our survival.

Dan Wells - Partials
The ​human race is all but extinct after a war with Partials—engineered organic beings identical to humans—has decimated the population. Reduced to tens of thousands by RM, a weaponized virus to which only a fraction of humanity is immune, the survivors in North America have huddled together on Long Island while the Partials have mysteriously retreated. The threat of the Partials is still imminent, but worse, no baby has been born immune to RM in more than a decade. Our time is running out. Kira, a sixteen-year-old medic in training, is on the front lines of this battle, seeing RM ravage the community while mandatory pregnancy laws threaten to launch what’s left of humanity into civil war, and she’s not content to stand by and watch. But as she makes a desperate decision to save the last of her race, she will discover that the survival of humans and Partials alike rests in her attempts to uncover the connections between them—connections that humanity has forgotten, or perhaps never even knew were there. Dan Wells, acclaimed author of I Am Not a Serial Killer, takes readers on a pulse-pounding journey into a world where the very concept of what it means to be human is in question—one where our humanity is both our greatest liability and our only hope for survival.

Brandon Sanderson - Mary Robinette Kowal - Howard Tayler - Dan Wells - Shadows ​Beneath
From ​the Hugo Award-winning hosts of the Writing Excuses writing advice show comes a collection of all-new stories of the fantastic, with beautiful illustrations and a behind-the-scenes look at each story’s creation. Brandon Sanderson’s “Sixth of the Dusk,” set in his Cosmere universe shared by the Mistborn books and the #1 New York Times bestselling Stormlight Archive, showcases a society on the brink of technological change. On the deadly island of Patji, where predators can sense the thoughts of their prey, a lone trapper discovers that the island is not the only thing out to kill him. Mary Robinette Kowal’s “A Fire in the Heavens” is a powerful tale of a refugee seeking to the near-mythical homeland her oppressed people left centuries ago. When Katin discovers the role the “eternal moon” occupies in the Center Kingdom, and the nature of the society under its constant light, she may find enemies and friends in unexpected places. Dan Wells’s “I.E.Demon” features an Afghanistan field test of a piece of technology that is supposed to handle improvised explosive devices. Or so the engineers have told the EOD team that will be testing it; exactly what it does and how it does it are need-to-know, and the grunts don’t need to know. Until suddenly the need arises. Howard Tayler’s “An Honest Death” stars the security team for the CEO of a biotech firm about to release the cure for old age. When an intruder appears and then vanishes from the CEO’s office, the bodyguards must discover why he is lying to them about his reason for pressing the panic button. For years the hosts of Writing Excuses have been offering tips on brainstorming, drafting, workshopping, and revision, and now they offer an exhaustive look at the entire process. Not only does Shadows Beneath have four beautifully illustrated fantastic works of fiction, but it also includes transcripts of brainstorming and workshopping sessions, early drafts of the stories, essays about the stories’ creation, and details of all the edits made between the first and final drafts. Come for the stories by award-winning authors; stay for the peek behind the creative curtain.

Dan Wells - Ruins
Kira, ​Samm, and Marcus fight to prevent a final war between Partials and humans in the gripping final installment of the blockbuster Partials Sequence. Our time is almost up. As the clock ticks closer and closer to the final Partial expiration date, humans and Partials stand on the brink of war. Caught in the middle, thousands of miles apart, are Samm and Kira: Samm, who is trapped on the far side of the continent beyond the vast toxic wasteland of the American Midwest; and Kira, now in the hands of Dr. Morgan, who is hell-bent on saving what's left of the Partials, even if she has to destroy Kira to do it. The only hope lies in the hands of the scattered people of both races who seek a way to prevent the rapidly escalating conflict. But in their midst appears a mysterious figure, neither human nor Partial, with solemn warnings of the new apocalypse-one that none of them may be able to avert. The last book in the Partials Sequence is a thrill ride of epic proportions, as the last remnants of life on our planet fight to determine its final fate.

Dan Wells - I ​Am Not a Serial Killer
John ​Wayne Cleaver is dangerous, and he knows it. Obsessed with serial killers, he never wants to be one. Yet terrible impulses constantly tempt him. Having grown up helping his mom at the family mortuary, dead bodies are no big deal to John. He likes them, actually. They don’t ask for the empathy he’s unable to offer. Perhaps that’s what gives him the clarity to recognize that something is frighteningly different about the freshest body on the slab. For the first time, John must confront a danger outside his own mind, a threat he cannot control, a menace to everything and everyone he would love, if only he could.

Dan Wells - I ​Don't Want to Kill You
Dan ​Wells introduced us to John Wayne Cleaver in the chilling novels I Am Not a Serial Killer and Mr. Monster. In I Don't Want to Kill You, Cleaver faces his toughest challenge yet. John Wayne Cleaver has called a demon---literally called it on the phone---and challenged it to a fight. He’s faced two monsters already, barely escaping with his life, and now he’s done running; he’s taking the fight to them. As he wades through the town’s darkest secrets, searching for any sign of who the demon might be, one thing becomes all too clear: in a game of cat and mouse with a supernatural killer, you are always the mouse. In I Am Not a Serial Killer we watched a budding sociopath break every rule he had to save his town from evil. In Mr. Monster we held our breath as he fought madly with himself, struggling to stay in control. Now John Wayne Cleaver has mastered his twisted talents and embraced his role as a killer of killers. I Don't Want to Kill You brings his story to a thundering climax of suspicion, mayhem, and death. It’s time to punish the guilty. And in a town full of secrets, everyone is guilty of something.

Dan Wells - No ​soy un serial killer
John ​Wayne Cleaver tiene 15 años y sabe que es diferente. Pero no porque sólo tenga un amigo ni porque ayude a su madre en el depósito de cadáveres. John es un sociópata que reconoce en sí mismo los clásicos signos de ser un incipiente asesino en serie. Para no hacer daño a nadie, John se ha creado un conjunto rígido de reglas para controlar su naturaleza más oscura y tener una vida normal. Pero cuando empiezan a haber una cadena de horripilantes asesinatos en su ciudad, John utilizará sus conocimientos sobre los asesinos en serie para investigar quién tiene aterrorizado el vecindario. Sus pesquisas le llevarán a descubrir el asesino: su vecino. Éste no sigue el patrón de un asesino en serie porque es un ser sobrenatural que mata porque necesita órganos de otros seres para seguir viviendo. Entonces John decide que si quiere pararlo, tendrá que romper con sus propias reglas y convertirse en asesino también.

Dan Wells - Nem ​vagyok sorozatgyilkos - A teljes trilógia
John ​Wayne Cleavernek hívnak. 15 éves vagyok, és a hullák a hobbim. A terapeutám szerint szociopata vagyok. De nem vagyok sorozatgyilkos. John veszélyes, és ezt ő is tudja magáról. Megszállottan érdeklődik a sorozatgyilkosok iránt, de nem szeretne hozzájuk hasonlóvá válni. Pedig óriási a kísértés… Mivel gyerekkora óta a családja által üzemeltetett halottasházban segédkezik, hozzászokott a holttestek látványához és meg is kedvelte őket. Azok legalább az élőktől eltérően nem kérnek számon rajta minduntalan emberi érzéseket. Amikor egy brutális sorozatgyilkos elkezdi áldozatait szedni a kisvárosban, John kénytelen felülírni a maga számára alkotott szabályokat, amelyekkel eddig kordában tartotta a benne lakozó sötétséget. Nyomozni kezd a tettes után, akiről egyre inkább az a benyomása: emberfeletti képességekkel bír.

Dan Wells - Aufbruch
Die ​letzten Menschen haben sich nach einer verheerenden Katastrophe nach Long Island, vor die Tore Manhattans, zurückgezogen. Die Partials, übermächtige Krieger, die einst von den Menschen erschaffen wurden und sich dann gegen sie wendeten, bedrohen die Überlebenden. Und eine unheilbare Seuche fordert ihre Opfer. Die sechzehnjährige Kira setzt alles daran, einen Weg zu finden, die Krankheit zu heilen. Doch dieser Weg führt sie nach Manhattan, mitten in das Gebiet der unheimlichen Partials. Und was sie dort entdeckt, wird nicht nur ihr eigenes, sondern das Schicksal aller Geschöpfe auf unserem Planeten verändern …

Dan Wells - Ones ​and Zeroes
From ​Dan Wells, author of the New York Times bestselling Partials Sequence, comes Ones and Zeroes, the second book in the sci-fi noir series set in 2050 Los Angeles that began with the acclaimed novel Bluescreen. Overworld. It’s more than just the world’s most popular e-sport—for thousands of VR teams around the globe, Overworld is life. It means fame and fortune, or maybe it’s a ticket out of obscurity or poverty. If you have a connection to the internet and four friends you trust with your life, anything is possible. Marisa Carneseca is on the hunt for a mysterious hacker named Grendel when she receives word that her amateur Overworld team has been invited to Forward Motion, one of the most exclusive tournaments of the year. For Marisa, this could mean everything—a chance to finally go pro and to help her family, stuck in an LA neighborhood on the wrong side of the growing divide between the rich and the poor. But Forward Motion turns out to be more than it seems—rife with corruption, infighting, and danger—and Marisa runs headlong into Alain Bensoussan, a beautiful, dangerous underground freedom fighter who reveals to her the darker side of the forces behind the tournament. It soon becomes clear that, in this game, winning might be the only way to get out alive. Dan Wells returns to the dark, perilous world of 2050 Los Angeles with another pulse-pounding story of betrayal, mystery, and suspense set in a stunning tech-noir landscape.

Dan Wells - Extreme ​Makeover
The ​satirical new suspense about a health and beauty company that accidentally develops a hand lotion that can overwrite your DNA. Lyle Fontanelle is the chief scientist for NewYew, a health and beauty company experimenting with a new, anti-aging hand lotion. As more and more anomalies crop up in testing, Lyle realizes that the lotion's formula has somehow gone horribly wrong. It is actively overwriting the DNA of anyone who uses it, turning them into physical clones of someone else. Lyle wants to destroy the formula, but NewYew thinks it might be the greatest beauty product ever designed--and the world's governments think it's the greatest weapon. New York Times bestselling author Dan Wells brings us a gripping corporate satire about a health and beauty company that could destroy the world.

Dan Wells - The ​Devil's Only Friend
The ​Devil’s Only Friend picks up one year after I Don’t Want to Kill You, with John still struggling to deal with the horrible things that happened in the first trilogy. On the plus side, he’s working with a group of FBI demon hunters, but on the down side, that’s not actually a plus side: he’s spent his whole life trying not to think about killing, and now it’s his job. He feels trapped, he feels desperate, he feels his control slipping away, and then…well, I’d better not say anything else. There’s a war brewing between humans and monsters, and John’s trapped in the middle, and it’s not going to end well for anyone.

Dan Wells - A ​Pear-Shaped Funeral
Just ​when Fredrick Whithers thought his life couldn't get any more complicated, he is asked to arrange a funeral for a man who is very much not dead. In the companion to A Night of Blacker Darkness, Frederick must balance the arts of necromancy and magic while managing to run a funeral home.

Dan Wells - Bluescreen
Los ​Angeles in 2050 is a city of open doors, as long as you have the right connections. That connection is a djinni—a smart device implanted right in a person’s head. In a world where virtually everyone is online twenty-four hours a day, this connection is like oxygen—and a world like that presents plenty of opportunities for someone who knows how to manipulate it. Marisa Carneseca is one of those people. She might spend her days in Mirador, the small, vibrant LA neighborhood where her family owns a restaurant, but she lives on the net—going to school, playing games, hanging out, or doing things of more questionable legality with her friends Sahara and Anja. And it’s Anja who first gets her hands on Bluescreen—a virtual drug that plugs right into a person’s djinni and delivers a massive, non-chemical, completely safe high. But in this city, when something sounds too good to be true, it usually is, and Mari and her friends soon find themselves in the middle of a conspiracy that is much bigger than they ever suspected. Dan Wells, author of the New York Times bestselling Partials Sequence, returns with a stunning new vision of the near future—a breathless cyber-thriller where privacy is the world’s most rare resource and nothing, not even the thoughts in our heads, is safe.

Dan Wells - Dragon ​Planet
The ​much-anticipated sequel to Zero G and the middle grade debut by Dan Wells. The colonists from the Pathfinder have arrived on Kaguya, a planet with low gravity but a very dense atmosphere. It’s fun to jump around, but the air makes you loopy. Even worse than that, the heavy atmosphere means that wind storms, although rare, are absolutely devastating. Zero and Nyx help to get everything locked down before the first big storm, but they stumble onto a group of thieves who have stolen some mining equipment. Before the kids have a chance to get away and tell anyone, the storm hits and the massive winds carry them far away. Zero and Nyx are stranded on an unknown planet with no way to communicate, being chased by thieves, and with another storm bearing down on them. And, oh yeah, this planet has dragons. It will take more than just good luck to get back to the colony. It’s going to take science.

Dan Wells - Ruinen
Das ​große Finale der »Partials«-Reihe von Bestsellerautor Dan Wells: Die Zeit läuft ab und die Welt steht am Rand des letzten Krieges. Er wird das Schicksal beider Gattungen, der Menschen und der Partials, besiegeln. Während beide Seiten aufrüsten, um den vernichtenden Schlag zu führen, hat Kira Walker endlich ein Heilmittel für die Partials gefunden. In ihrem verzweifelten Bemühen, den Untergang zu verhindern, muss Kira bereit sein, alles zu opfern – selbst wenn es ihr eigenes Leben ist ...

Dan Wells - Isolation
Two ​decades before the events of Partials, the world was locked in a different battle for survival: a global war for the last remaining oil reserves on the planet. It was for the Isolation War that the American government contracted the ParaGen Corporation to manufacture the Partials—our last hope in reclaiming energy independence from China. And it was on these fields of battle that the seeds of humanity's eventual destruction were sown. Isolation takes us back to the front lines of this war, a time when mankind’s ambition far outstripped its foresight. Heron, a newly trained Partial soldier who specializes in infiltration, is sent on a mission deep behind enemy lines. What she discovers there has far-reaching implications—not only for the Isolation War, but for Partials and humans alike long after this war is over. A powerful take of our world on the brink, Isolation gives readers a glimpse into the history from which Partials was born—as well as clues to where the Partials Sequence is heading next.

Dan Wells - Ones ​and Zeroes
From ​Dan Wells, author of the New York Times bestselling Partials Sequence, comes Ones and Zeroes, the second book in the sci-fi noir series set in 2050 Los Angeles that began with the acclaimed novel Bluescreen. Overworld. It’s more than just the world’s most popular e-sport—for thousands of VR teams around the globe, Overworld is life. It means fame and fortune, or maybe it’s a ticket out of obscurity or poverty. If you have a connection to the internet and four friends you trust with your life, anything is possible. Marisa Carneseca is on the hunt for a mysterious hacker named Grendel when she receives word that her amateur Overworld team has been invited to Forward Motion, one of the most exclusive tournaments of the year. For Marisa, this could mean everything—a chance to finally go pro and to help her family, stuck in an LA neighborhood on the wrong side of the growing divide between the rich and the poor. But Forward Motion turns out to be more than it seems—rife with corruption, infighting, and danger—and Marisa runs headlong into Alain Bensoussan, a beautiful, dangerous underground freedom fighter who reveals to her the darker side of the forces behind the tournament. It soon becomes clear that, in this game, winning might be the only way to get out alive. Dan Wells returns to the dark, perilous world of 2050 Los Angeles with another pulse-pounding story of betrayal, mystery, and suspense set in a stunning tech-noir landscape.

Dan Wells - Next ​of Kin
We ​call them demons, for lack of a better word, but the truth is something much more mysterious. In the "I am not a Serial Killer" trilogy, the young sociopath John Cleaver killed three of them to protect his family, but he has no idea what horrors he's stirred up. Elijah Sexton was a god of the ancient world. Now he drives a hearse in a Midwest town and keeps his head down. He avoids the world as much as he can, drinking dead memories while his own mind drifts slowly toward oblivion. But when the memories he drains reveal the presence of another fallen god, Elijah is drawn back into a war between humans and monsters--a war that threatens the woman he doesn't dare to love. "Next of Kin" is the introduction to an all-new John Cleaver trilogy, beginning in 2015 with "The Devil's Only Friend."

Kollekciók