Ajax-loader

Trish MacGregor könyvei a rukkolán


Trish MacGregor - Párhoroszkóp
Ehhez a könyvhöz nincs fülszöveg, de ettől függetlenül még rukkolható/happolható.

Trish MacGregor - Rob MacGregor - Mindent ​az álmokból
Az ​emberek a történelem folyamán mindig is kíváncsiak voltak, mit jelentenek az álmaik. Ez a könyv segíteni fog megfejteni álmaink eredetét, hogy miért és hogyan álmodunk, mit jelentenek általában a hétköznapi álomszimbólumok és mit fejeznek ki sokkal szűkebb értelemben. Miért álmodjuk, hogy kiesett egy fogunk vagy nyilvános helyen mutatkoztunk meztelenül? Mit szimbolizál, ha egy osztályteremben vagyunk vagy megbukunk egy vizsgán; s miért van visszatérő álmunk a pókokról? Az efféle tipikus álomképeknek rengeteg hétköznapi jelentésük van, amiket megismerhetünk ebből a szótárból.

Trish MacGregor - Az ​asztrológia mindentudó nagykönyve
Az ​asztrológia mindentudó nagykönyve az asztrológia rejtelmes, gyakorta meglepő világába vezeti be az olvasót. Miközben legtöbben tudjuk, milyen jegyben születtünk, csupán az újságok és magazinok túlságosan tömör magyarázatainak összefüggéseiben látjuk önmagunkat. Ám ezek a rövidke leírások nem nyújtanak átfogó képet. Az asztrológia segítségével betekintést nyerhetünk abba, hogy kik is vagyunk valójában, és miként teljesedhetünk ki életünkben. Trish MacGregor ebben a könnyed hangvételű könyvben hasznos információkkal szolgál mindarról, amit az asztrológiai képletről tudni kell. Könnyen megtudhatjuk: mit jelent asztrológiai jegyünk; hogyan fordíthatjuk előnyünkre jegyünk tulajdonságait; mely jegyek illenek hozzánk leginkább; hogyan válasszunk partnert hosszú távú kapcsolatra; mi a legmegfelelőbb foglalkozás számunkra; mely égitestek határozzák meg a jövőben életünket és még sok-sok egyebet!

Rob MacGregor - Trish MacGregor - Az ​álmok mindentudó nagykönyve
Amikor ​álmodunk, tudattalanunk üzeneteket küld nekünk, amelyek személyes boldogságunk kulcsai is lehetnek. Az álmok segíthetnek önmagunk jobb megértésében, problémáink megoldásában, vagy akár alkotókészségünk és teljesítőképességünk növelésében.

Kollekciók